Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
sevgili asuman mesajini aldim ancak yoğun mesaim içinde anında cevap veremiyorum kusura bakma daima kalbimdesiniz sizlerin her zaman haber ve mesajlarını beklerim benim geç cevap vermem hususunda sakın hatır koymayın annene babana hepimizin selamları var.Ayrıca seni ve fundayı ailece öpüyoruz.görüşmek üzere kendine iyi bak...
Asumancigim iyiyim tesekkur ederim,sen nasilsin? evet gorusemiyoruz, sitede eskisi gibi aktif deyilsin, sendemi kusenler listesine ekledin, yoksa kusenlerle berabermi gittin insallah yoktur oyle bir mesele optum seni kocaman, kendine iyibak...
nbr canım ablacım baktım aşalardasın yukarı çıkarıyım seni dedim... ee nsaılsın canım ablacım inşallah iyisindir bak bu yaz geliyorsun dimi bu taraflara görüşürüz inşallah öpt kendine iyi bak...
Egiiiii bakayurumda yoksun buralarda baya aksattun siteyi ha bana bak çabucak gel ha olmayi böyle Gerçi hergün görüşüyoruz ama burda da olman lazım yoksa fatma abla topa koyacak he haberin olsun Öptüm kocaman.