MEHMET OZBILGI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ergün Özen » Cmt Eyl 23, 2006 3:03 pm

sevgılı mehmet abı aramıza hos geldın senı burda gormek bır sereftır
bu arada gecmıs olsun kendınıze ıyı bakın
su an sızın bulundugunuz bankada bende önce stajer sonra yedek personel olarak 3,5 yıl sevgılı buyuyumuz ahmet guvercın abımızle calıstık
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Balcı » Cum Eki 06, 2006 3:04 pm

Deniz Kazak yazdı:Oyyyy Mehmet Dayımızda buradaymışşş ben yeni görüyorum hoşgeldiniz sizi burada görmek çok hoş gerçekten.Sizi hep anıyor ve kulklarınızı çınlatıyorum güzel sohbetleriniz,hoş misafirperverliğiniz ve espirili kişiliğiniz ile tanıdığım ve bundan mutluluk duyduğum nadide büyüklerimden bir tanesisiniz umarım tekrar bir araya gelebiliriz tatlı sempatik eşinizede ve size saygılar sunuyorum.

ula deniz inanmayırum haburaya ne zaman geldin.aman ALLAHUM kimleri göreceğum.
Kullanıcı avatarı
Ahmet Balcı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eki 06, 2006 3:09 pm

ahmet sen unuttun galiba deniz benim en iyi dostum o zaten bizim surli sayilir. :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

merhaba

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Pzr Kas 19, 2006 3:56 pm

DAYICIĞIM HOŞ GELDİN KATILIMIN DAİM OLSUN YENGEMİDE ÜYE YAP İYİ OLUR
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Oca 30, 2008 12:58 pm

Dunyanin en tatli en seker insani seni tekrardan buralarda cok kisa zamanda gorecegiz, gerce hergun buralardasin ama daha acemilik donemindesin,yakinda aramizda olmanin mutlulugunu yasiyacagiz..

Evet dayilarin en degerlisi evine internet almis bizleri cok yakindan takip ediyor yakindada aramizda olacagindan cok mutluyum...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Çrş Oca 30, 2008 10:55 pm

Mehmet Amca hoşgeldin. Umarım Beni hatırlamışsındır. Adnan Dayımın evinde tanışmıştık. Hanife Yeni (Selçuk)'un küçük kızı..
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Prş Oca 31, 2008 7:27 pm

Hoşgeldin abim,

Aslında sen daha eski üyesin ama siteden bayağı uzak kalmışsın galiba. Tekrardan siteye dönmene sevindim. Annem ve Ünal slm söylüyorlar.

Görüşmek ümidiyle....

Hoşçakal...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Ama hocam cuma udu!!!!!

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Cum Eki 20, 2017 12:52 am

Sevgilli abicigim seni burda gorebilmek ne hos.Ben siteye yazmaya basladigimdan bu yani gozlerim cogu kimseyi aradi.Bunlarin basinda gelenlerden birisin sen. Karsilikli sevgimizin hangi boyutta oldugunu sanirim anlatmama gerek yok.Seninle oylesine tatli,unutulmaz anilarimiz birlikteliklerimiz var ki;su kissa hayatta kalbimin en derin koselerinde yer etmis sayili insanlardan birisin sen.Yeri gelmisken yillar once bana askerdeyken yazdigin bir yaziyi da paylasayim seninle"Sevgilli Ahmet'cigim...Birbirimizi unutmamak,gelecekte animsamak icin,bu tur yazilarin onemi cok buyuktur.Belki yillar sonra yasimiz 50 olunca bu genclik gunlerimize buyuk bir ozlemle bakacagiz.Iste o zaman bu gunlerin degeri anlasilacak.Bu yasin da onemi o gun belli olacak.Insan her gecen gune derin bir hasretle donup bakiyor.Hayatta kisiler bir cok izdirap dolu gunlerle karsilasir.Gecmisini,geleceginden daha cok israrla arar,ama bulamayinca goz yaslarini yikilmis bir golun suyu gibi akitir.Biraz desarz olur ve nihayet yasam kavgasini yine bir cok zorluklar icinde surdurmeye calisir.Onun icin herzaman diyorum hatiralar,anilar olmeyen eserlerdir.Soyadlari Ozbilgi olanlar gecmise sevgiyle Ahmet'leri,Mehmet'leri unutmadan baksin .. 1978" Abicigim simdi bu nostaljik yazindan sonra ne diyeyim ki zaten sen bunlari yillar once kaleme alip , sevgini,ictenligini ifade etmissin..Seni cok seven kardesin,siteye hos geldin der burdaki devamliligini ister.Selamlar sevgiler abicigim opuyorum... kardesin A.Ozbilgi...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir