Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
gönderen Caner Topaloğlu » Çrş Kas 15, 2006 7:13 pm
Öncelikle merhaba...
doğumgünü mesajın için teşekkürler.
okuduğum kadarıyla öss'ye hazırlanıyorsun başarılar dilerim bu zorlu maratonunda...siteye katılımınının derslerini aksatmayacak şekilde daimi olması dileğimle
merhaba duygu nasilsin nasil gidiyor sinav hazirliklari sana bu zorlu mara tonda başarılar dilerim ayşe ablama selamlar hayatta herşeyin gönlünce olması dilegiyle
Canım bir aydan fazladır siteye girmiyorum dolayısıyla yazını yeni okudum benden iidir senden nbr nasılsın ya evet konuşamadık ama yinede güzeldi canım pınardan msn mi alıp eklersen arada birde olsa konuşuruz çok öpt kib
kardeşim benim seni unutmak mümkünmü sen benim herseyimsin yetermi bu kadar yağ ne duydun bi ara konusalım bu aralar bende bi şeyler duydum kendi hakkımda hadi bakalım o tarafa kaçmayi düşünüyoz ama zaman yok inşallah gelicem yakında cok yakında k.i.b sonra görüşürüz öptüm byee...
slm duygu seninle yeni tanistik cidden bu kadar iyi bir kiz oldugunu bilmiyordum cok memnun oldum , gercekten cana yakin , sevimli , cici bir kizsin umarim daha cok birbirimizi taniriz ve konusuruz kendine iyi bak opuldun canim