FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Emel Ayal » Prş Ara 27, 2007 4:20 pm

fatma abla

başın sağolsun
allah tüm yakınlarına sabır versin
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Ara 27, 2007 4:34 pm

Amcanızın ölümü üzücü,vatan hasreti cekenlere daha zor gelir.Size yüce Allahtan sabır,Amcanıza Allahtan rahmet niyaz ediyoruz,mekani cennet olsun............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yavuz Başar » Cmt Ara 29, 2007 4:24 pm

Fatma abla herşeyden önçe yapmış olduğun bu liderlıkden çok memlun oldum allah senden razı olsun bu kadar insanları birbirlerıne tanıştırdın herkes yıllarca görmedıği arkadaşlarla görüşme fırsadı buldu sağol. Abla beni bılmıyorum hatırlıyormusun ben kulur murvetın büyük oğluyum fatmanın kardeşi. Ben çok az hatırlıyorum sizlerı gerçı Murat benım arkadaşim dır murat Kırıkhana geldı görüşmüşduk. Abla görüşmek üzere bütün ailene selam Allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
Yavuz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Ara 29, 2007 11:10 pm

Fatmacım, amcanızın vefatına üzüldüm.Allah sabır versin, mekanı cennet olur inşallah.

Kızım hakkında yazdıklarına teşekkürler, pek memnun oldu. ellerinden öper teyzesi.

Oğluşumun fotoğrafınıda gönderdim ama kocamaaaaaaaannn çıkmış. Diğer fotoğrafları gönderdiğim gibi gönderdim ama....????????????
Bir zahmet bir el atsan ona. Yoksa sitenin en kocaman uşağı olacak. :lol: :lol: :lol:

Öpüyorum canım, kal sağlıcakla.....
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Niyazi Özen » Pzr Ara 30, 2007 9:45 pm

Kardeşim Fatma amcanızın ölümü dolayısıyla üzüntünüzü paylaşıyor amcanıza Allahtan rahmet diliyorum Size ve kederli ailesine sabır sihhat ve afiyetler temennisiyle Allaha emanet olun derim
Selam ve Dua ile
Kullanıcı avatarı
Niyazi Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Pzt Ara 31, 2007 1:00 pm

abla mrb...uzun zaman oldu ılk kez gırıyorum...nasılssın ıısın ınss..neyse kal saglucaklaaa....
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Aysun Ataman » Sal Oca 01, 2008 2:04 pm

yeni yılın kutlu olsun fatma teyze
Aysun Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Zaz Şahin » Çrş Oca 02, 2008 11:46 pm

Hoşbulduk Fatma Hanım, bu arada emekleriniz için Allah razı olsun güzel iş yapmışsınız..
Kullanıcı avatarı
Murat Zaz Şahin

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzt Oca 07, 2008 2:04 pm

Fatma Hn. nasılsınız. uzun zaman oldu görüşemedik. her şey gönlünüzce olsun
gene görüyorum ki bazıları nick kullanarak üye kayıtı yaptı. arkadaşı uyarmak herhalde size düşer.
kolay gelsin
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Pzt Oca 07, 2008 7:07 pm

MERHABA FATMACIM,

UŞAĞIMI NORMAL BOYUTLARINA DÖNDÜRDÜĞÜN İÇİN TEŞEKKÜR ETMEYE FIRSAT BULAMADIM TEYZESİ. BU ARALAR NEDENSE İKİMİZDE SAĞLIK SORUNLARIYLA UĞRAŞIYORUZ GALİBA. GEÇMİŞ OLSUN, UMARIM GELİP GECİCİ BİR DURUMDUR.

SİTE GÜNCELLENİNCE ÇOK RENKLENDİ ELLERİNİZE SAĞLIK. KENDİNE İYİ BAK HOŞÇAKAL......
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Oca 09, 2008 9:53 am

Arkadaşlar beyler köylülerimizin çoğu www.google.com köyümün adını yazıyor orada çıkan www.sahinkayaköyü.com u biliyorlar forumdan çoğunun haberi yoktur. Kişiler. Çıkan ana sayfayı hep takip ediyorlar. Ben ne kadar baktımsa ana sayfada kimler online yerine her zaman orada 30–50 civarında kişi görülmektedir. Ayni zamanda forumda üç beş kişi oluyor. Hatta forumda çoğu zamanlar tek başına nöbetçiyim.
Bazı kişiler ile konuştuğumda örneğin Ahmet GÜVERÇİN (İslam un Ahmet abı) benim fotoğraflarımdan bahs edildiğinde soruyorum ne kadar fotoğrafımı gördün kişiler 5-10 söylüyor. Bu da Sami Ayan’ın ana sayfaya forumdan alıp koyduğu ve benim ona verdiğim resimlerdir. Söylüyorum kişilerin forumdan haberi yok.
Bizim köylülerimizin çoğu kamu kurumlarında çalışmaktadır. Günümüzde tüm kamu kurumlarında bilgisayar ve internet vardır. Herkes köyün sayfasını acıyor, Fakat forumu sayfaları hem üyelik istiyor çoğunluk forum ne demektir bilmiyor. Ben 46 yaşında oldum forum denildiğinde düzenlenmiş bir evrak bilirdim. Bu site de böyle bir şeyi gördüm. Sonra www.google.com köyün adını yazdığında forum sayfası çıkmıyor. Kişiler daha ne bilsin duyan gören veya internet bilgisi olanlar ayrı onlar bilebilir. Bir şeyler yapmamız lazım.
Şimdi bu gün günlük yazışma sayfasında da belirdiğim gibi www.sahinkayaköyü.com ana sayfasında şu forumu tanıtıcı yazı yazalım ve yazının hemen altında forumdaki ilgi çeken bölümlere direk giriş linki yapalım. Gerekirse üye kaydı istemeden giriş verelim.
Daha önce bu durum haber olarak yapıldı. Fakat haber iki üç günde yeni haber verildiğinde kayıp gidiyor. Bu yüzden devamlı görülecek bir yer olması gerekmektedir. Bence bunun yeri de yazar olarak tanıtılan kişilerin olduğu yer uygundur.
Belki bazıları bana kızacak fakat olsun ana sayfada devamlı duran yazarlar ve resimleri var. Yazı yazanlar tamam da orada ben hiç site de rastlamadığım kişiler var. Onların ad ve resimleri orada durması şart mı bence orada forumun reklâmını koyalım. Kişileri kızdırmağa gerek yok, ne bileyim yazı yazmayanlar mı kaldırılır veya resimler biraz dana küçültülüp bir yer mi kazanılır.
Bu ana sayfada ilgi çekecek şekilde büyük yazılar ile olsa daha iyi olur. Oradan forumun bazı bölümlerine direk üye girişi istemeden link konulursa kanımca foruma katılımı artırırız. Bunlar tartışılıp yöneticiler tarafından değerlendirilir. Bu benim görüşüm katılıp katılmamak sizlerin elinde; Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Oca 12, 2008 10:17 pm

Merhaba Fatma
Uzun zamandır hiçbir şekilde görüşemedik.. Sizlerin son durumunu merak ettim.. Acaba İsmail çalışmaya başladı mı ? Senin durumun nasıl ? Çocuklar nasıl ?

Yani birbirimizi aramazsak bu nasıl dostluk kurmak ? Zaman zaman hiç olmasa birbirimizin sayfasına misafir olalım..Çay-kahve yok ama gaye dostluk devam etsin..

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Oca 13, 2008 7:45 pm

Fatma;başınız sağolsun,Allah sabırlar versin,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Oca 13, 2008 8:10 pm

Fatma başınız sağolsun,Allah rahmet etsin 25 gün içerisinde iki kara haber almışınız Allah sabırlar versin,zor bir durum.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzt Oca 14, 2008 9:34 am

ABLA BAŞIN SAĞOLSUN. ALLAH RAHMET ETSİN. GERİDE KALANLARA ALLAH SABIR VERSİN.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir