Merhaba Fatma,
Elbetteki o saatlerde,hemide Cumartesi çoğunluk uykuda olacaktır. Bizim amacımız zaman zaman dostları bir sayfaya toplayabilmek.İki yıldır bu amaçla sayfayı açıyorum.Geçen yıl çok az kişi yazdı. Bu yılda yaz ayı olması dolayısıyle yine az olacağa benzer.
Hem esas amaç köylülerimizin nerede olduğunu tespit edebilmek. Dostları bir arada görmek çok hoşuma gidiyor. Yine Cuma sohbetine katılamadın. İnan Cuma akşamlarını iple çekiyorum ama dostlarım o ipe hep un seriyor. Hayırlısı olsun...
Şu an Adnan Ayaz'ı bekliyorum.İstanbul'a gelen Ayaz Gölcüğe ziyaretime geliyor.Nasıl mutlu olmam ki..Benim en mutlu günlerimden biri olacak bugün inşallah....
Selam ve sevgilerimle....

Merhaba Fatma,
Anlaşılan bu yaz ikimiz de memlekete gitmekten mahrumuz.Fransayı bilmem ama Gölcük sıcaklarla kavruluyor...Allah yardımcımız olsun... Tam da memleket senesiydi ama nasip olmadı... Ne yapalım.....Sağlık olsun....
Bari zaman zaman birbirine yazıp teselli verelim....
Selam ve sevgilerimle.....

Teşekkürler Fatma,
Artık yaz bitti,herkes yuvaya döndü ya da dönmek üzere...En büyük beklentim bu kış sitenin gayet hareketli olmasıdır....Sanırım önümüzdeki Cuma "Paragaf" ı başlatacaksınız.....
Uzun zaman siteden ayrı kaldım.İnan sanki bende bir eksiklik var gibiydi. Şu an çok mutluyum...Hele sizin gibi değerli dostlarım arayınca bir başka oluyorum...Onun için çok teşekkür ederim...
Gölcükten selam ve sevgiler.....