FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Hacer Öztekin Karal » Prş Tem 12, 2007 5:34 pm

ekı ne yapıyosun bu sene memlekede gelmiyomusun ben ayın 25 inde gidiyorum annem rahatsız çocukların nasıl gözlerinden öpuyorum görüşürüz hoşcakal
Hacer Öztekin Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlker Barış Bayraktar » Cmt Tem 14, 2007 7:07 pm

iyi akşamlar ablacım nasılsın aranızda olmaktan çok mutluyum biraz geç oldu ama bundan böyle inşaallah sık sık burdayım
İlker Barış Bayraktar

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Tem 17, 2007 2:16 pm

Ablaaaa senin tabirinle kısaca ben Lablos diyeyim sen anlaaa :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Pzt Tem 30, 2007 3:33 pm

Fatmacigim nihayet senin yardimlarinla kendimi burada tanitmis oldum..
Artik yazar abin yazilarina basliyor, insallah herkes begenir...Yakinda geliyorum yaniniza artik orda herseyi daha guzel bir sekilde anlatirsin bana :wink:
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Numan Kama » Pzt Ağu 06, 2007 11:21 pm

Merhabalar öncelikle iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Bi kac denemeden sonra umarım öğrenicem forum kurallarını. Siz Lille'de yasıyorsunuz sanırım. Ben gecen sene öğrenimim icin gelmiştim Ecole d'arc. de Lille'di sanırım okulun ismi. Yağmuru soğuğuyla memleketi aratmıyor ama süphesiz aynı tadı yok. Ama genede kücük kendine has havasıyla ve qüzel meydanlarıyla yasanıcak bi sehir gibi geldi bana.
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Ağu 31, 2007 10:51 pm

:arrow: Merhaba Fatma,

Elbetteki o saatlerde,hemide Cumartesi çoğunluk uykuda olacaktır. Bizim amacımız zaman zaman dostları bir sayfaya toplayabilmek.İki yıldır bu amaçla sayfayı açıyorum.Geçen yıl çok az kişi yazdı. Bu yılda yaz ayı olması dolayısıyle yine az olacağa benzer.

Hem esas amaç köylülerimizin nerede olduğunu tespit edebilmek. Dostları bir arada görmek çok hoşuma gidiyor. Yine Cuma sohbetine katılamadın. İnan Cuma akşamlarını iple çekiyorum ama dostlarım o ipe hep un seriyor. Hayırlısı olsun...

Şu an Adnan Ayaz'ı bekliyorum.İstanbul'a gelen Ayaz Gölcüğe ziyaretime geliyor.Nasıl mutlu olmam ki..Benim en mutlu günlerimden biri olacak bugün inşallah....

Selam ve sevgilerimle....

:arrow: Merhaba Fatma,
Anlaşılan bu yaz ikimiz de memlekete gitmekten mahrumuz.Fransayı bilmem ama Gölcük sıcaklarla kavruluyor...Allah yardımcımız olsun... Tam da memleket senesiydi ama nasip olmadı... Ne yapalım.....Sağlık olsun....

Bari zaman zaman birbirine yazıp teselli verelim....

Selam ve sevgilerimle.....

:arrow: Teşekkürler Fatma,
Artık yaz bitti,herkes yuvaya döndü ya da dönmek üzere...En büyük beklentim bu kış sitenin gayet hareketli olmasıdır....Sanırım önümüzdeki Cuma "Paragaf" ı başlatacaksınız.....

Uzun zaman siteden ayrı kaldım.İnan sanki bende bir eksiklik var gibiydi. Şu an çok mutluyum...Hele sizin gibi değerli dostlarım arayınca bir başka oluyorum...Onun için çok teşekkür ederim...

Gölcükten selam ve sevgiler.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Deniz Kazak » Pzt Eyl 17, 2007 11:16 am

:arrow: Eki bacım neler yaparsun yazı gönderdiğimiz şu günlerde okul telaşınız başladı sanırım çocuklar okula gidiyor kaldın tek başına bu kadar çalışma bacım bak bu senede gelmedin ektin bizi hayde kapa gözlerinide kışı çabul geçirelim seneye sağlıkla buluşalım çok planlarım var ona göre bu defa kaçışın yok haaaa gelir alırım bak seni süpürge teklesede düşe kalka oraları buluruz biraz duman çıkarıyur o kadar

:arrow: Güzel bacım hayırlı Ramazanlar olsun neler yaparsun epey ldi görüşemedik ben yeni geldim İzmirlerden özledum seni kocaman öpeyrum :wink:
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzt Eyl 17, 2007 12:33 pm

ekiiii sen varya sen yok merak etme yanimdakide akrabam deildur olsa soylerdim sana ben en iisi resimi degistiriyim benim icin en iisi olucak herhalde :D
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Eyl 26, 2007 9:43 pm

:arrow: MERHABA FATMA ABLA HAKLISIN IZNIMIZI TÜKETTIK BU YIL SENEYE ALLAH KERIM... TÜRKIYEDEN GELDIM AMA KENDIME GELEMEDIM HALA; KI EMINIM TOPARLANMAM BIR HAYLI ZAMANIMI ALACAKTIR...MEMLEKETTEN DE KUCAK DOLUSU SELAM GETIRDIM DAGINDAN TASINDAN TOPRAGINDAN; SOLAKLI DERESINDEN GÜZEL CAYKARAMDAN VE KÖYÜMDEN...IZIN BOYUNCA SITEYE PEK FAZLA UGRAMAM MÜMKÜN DEGILDI... BU YÜZDEN BENDE SIZLERI COOOK ÖZLEDIM VE YINE BURADA ELIMDEN GELDIGI KADAR AKTIF OLMAYA CALISACAGIM...

DÜN OKULA BASLADIM FATMA ABLA HAYIRLISI BAKALIM ALISMAM BIRAZ ZOR OLACAK 7 YIL ARADAN SONRA AMA MECBUR ALISTIRACAGIM KENDIMI ARTIK... BELKI OKULDAN DERSLERDEN VE ISIMDEN DOLAYI HERGÜN SITEYE GIRMEM MÜMKÜN OLMAYA BILIR AMA ELIMDEN GELDIGI KADAR AZ DA OLSA VARLIGIMI HISSETTIRECEGIM SIZLERE... HAYIR DUALARINI EKSIK ETME FATMA ABLA COOOOK IHTIYACIM VAR DUALARINZA....

UMARIM HERSEY YOLUNDADIR SIZLERDE... SENI COK ÖPÜYORUM FATMA ABLA VE YAGMURLU KÖLNDEN KUCAK DOLUSU SEVGILERIMI GÖNDERIYORUM... SIMDILIK HOSCAKAL

:arrow: ABLAM NASILSIN DILERIM IYISINDIR INSALLAH... MAVRINAM BANA EV TELINI ÖZELDEN GÖNDERIRMISIN; DÜN TELEFON SIRKETIMIZLE GÖRÜSTÜM MEGER BIZDE TÜM AVRUPA ÜLKELERINI SINIRSIZ ARAYABILIYORMUSUZ... BU DEMEKTIR KI BENDE SENI ARAYABILIRIM... SENI ÖPÜYORUM ABLACIM VE HAYIRLI BIR GÜN DILIYORUM...

...... SEVGILER.... CANIM BENIM......

:arrow: MERHABA SURLI FADIME :D

NUMARAN TELEFONA KAYIDINI YAPTIRMISTIR... :D :D FATMA ABLA FORUMA AVATAR NASIL EKLENIR DIYE GÜZEL DETAYLI BIR SEKILDE ACIKLAMA YAPTIN TANISMA KAYNASMA BÖLÜMÜNE; YALNIZ SENIN BELIRTTIGIN GIBI UYGULUYORUM YENI BIR AVATAR KENDIME EKLEMEK ICIN AMA YINE AYNI BÜYÜKLÜKTE RESMI CIKARIYOR BANA.. ÖZEL MESAJLADA KENDIMDE DENEDIM; RESMI YINE NORMAL BÜKLÜGÜNDE GÖSTERIYOR BANA....

ACABA BENMI BIR HATA ISLIYORUM.... :?: :?:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sezai Ataman » Pzr Eyl 30, 2007 2:08 pm

hoşbultuk ilgilioluşunuza çok teşekkür ediyorum herkese selam tabi görüşebilirseniz kalınsağlıcakla
Kullanıcı avatarı
Sezai Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Ataman » Pzt Eki 01, 2007 8:09 pm

Fatma Ozbilgi yazdı:Hularlardan hisimlardan birilerini buralarda gormek ne guzel :) Sezai hosgeldin, insallah haburalarda surekli daim olursun..

korkma hularlardan bu sitede herzaman vardı
Kullanıcı avatarı
Murat Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlknur Ayal » Pzr Eki 07, 2007 6:05 pm

hoşgeldin fatma abla
Kullanıcı avatarı
İlknur Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Çrş Eki 17, 2007 10:33 am

Merhabalar
Ismail Beyi tanimiyorum ama Ozbilgi olmasi Mehmet abiden torpilli olmasi demektir.
Ozel gecmis olsun dileklerimi bir kez daha iletmek istedim.
Aslinda Fransa da kalp hastaliklarina yakalanma orani diger avrupa ulkelerine
nazaran 3 kat daha azmis.Bu niye sizi geldi buldu hayret.
Bu oranin orda niye az oldugu saraba ozellikle kirmizi saraba baglaniyor.
Ismail Bey in bence tabii ki sarab icmesi gerekmiyor ama orda bol olan
kirmizi uzumlerden tuketmek bu sorunu uzun vadede cozer diye dusunuyorum.

selamlar
Hasret UYGUN
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cum Eki 19, 2007 2:26 pm

Teşekkürler Fatma, Allah senin çocuklarını da analı babalı büyütsün. Ayrıca eşinin rahatsızlığına üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Aslında seninle tanışıyor olmamız lazım. İlkokulu aynı okulda okumuşuz. Hanife Kama ile aynı sınıfta okuduysan benden 2 veya 3 sınıf öndeydin. Ben Sami Ayan ile aynı sınıftaydım. Gerçi çok zaman geçti, çıkartamamamız normal.
Belli ki sitede çok emeklerin var. Ellerine sağlık.
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Pzr Eki 21, 2007 10:01 pm

:arrow: Merhaba Fatma Abla nasılsın?Yoğun bir şekilde çalışıyorsundur heralde.Muzaffer Amcanın evlilik yıldönümleri ile ilgili seyfaya bakarken aklıma geldi.Sizin düğününüz iki kardeşin birlikte evlendiği düğünmüydü.Sizlerden öyle bir düğüne gittiğimi hatırlıyorum ama kimlerdi onu hatırlayamıyorum.O tarihte daha 13 yaşındaydım.Galiba demetevlerdeydi.Selamlar

:arrow: fatma Abla sana yazacağım mesajı yanlışlıkla sibel sahinin doğum günü sayfasına atmışım. .Onu ordan alırsan sevinirim.Kızın sayfasını berbat etmiş olmayayım.

Dilek Aydinli demiş ki:
Teşekkür ederim .Ben de seni kocaman öpüyorum.Hatırlamıyorum ama muhtemelen gelmişimdir.Diğerine gittiğimize göre..Selamlar...

:arrow: Çok teşekkür ederiz teyzesi.Günler çok çok çabuk geçiyor.İpek ellerinizden öper..

:arrow: Merhaba Fatma Abla.Nasılsın.Bazen siteye girmiyorum.Bu yüzden bazı şeyleri kaçırıyorum.Eşin rahatsızmış.Çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.Selamlar...
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir