FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Emel Ayal » Pzt Nis 30, 2007 2:31 pm

fatma abla
acemilik işte
saolasın zaman ayırdın
sevgiler
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzr May 06, 2007 3:43 pm

Kim gece kusu ? :D yanlis kisiye yazdin herhalde :D ben ne zaman ciktim aksam :D ama olsun arasira olur boyle yanlisliklar :D affetum seni , valla cok iyiyim ben senin yaninda olcamda iyi olmicam oylemi :D cok ayip valla :D yazin okuldan sonra gorusuruz o zaman madem cok beklettim seni :D bakalum napicaksin bana :D :D
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Erhan UYSAL

Mesajgönderen Erhan Uysal » Pzr May 13, 2007 6:36 pm

Sitenin Minik civcivi selam:)
Aplasi Radyo olayını süper ayarlıyorsun her ne kadar otomatiğe bağlasanda...:)
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Erhan UYSAL

Mesajgönderen Erhan Uysal » Pzr May 13, 2007 9:44 pm

Mavroların en yakışıklısı ben değilim...ihtiyarladım ben:pP
İyiyim aplasi nasıl olsun...
Karbon döngüsünün Bir parçası olarak...Bize verilen görevi İcra ediyorum sürekli...Nefes alıp veriyorum yani...:)
Valla Radyo süper...Senun otomatiğin bile eyi:)
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt May 21, 2007 12:02 pm

Ya olacak sey degil, 5 gundur siteye giremiyordum, megersem sistem sitede cok gevezelik yaptigim icin ve surekli temizlik yaptigim icin banlamis beni :lol: :lol: evet sahinkayalilar siz kimbilir benden nasil bezmissunuz ama sistem kadar olmadunuz beni engelleyemedunuz :) gercekten tekrardan buralarda olmak cok guzel, tesekkurler Murat sen olmasaydin hala siteye giremiyecektim..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzt May 28, 2007 8:13 am

FATMA ABLA MSN DE HAREKETLİ GÖRÜNÜYOSUN.GÖNDERDİĞİM GEÇMİŞ OLSUN MSJI ULAŞTIMI BİLMİYORUM AMA GENEDE DİYEYİM GEÇMİŞ OLSUN. BU DİLEĞİME AYRICA HAVA UYSAL SADIK UYSAL VE ANNEM DE KATILIYOR.AYRICA DOĞUMGÜNÜ MSJ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH SİZEDE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN. SELAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vedat Başar » Pzr Haz 03, 2007 7:52 pm

Fatma Ozbilgi yazdı:
Merhaba Vedat,
Bugun sitede okumadigim basliklari okurken evlendigini ogrendim..
Nezaman olmus bu olayda hic haberimiz olmadi insan bir duyuru yapar..

Sana ve esine omur boyu mutluklar dilerim, allah yuvanizdan sevgiyi, saygiyi, guveni hic bir zaman eksik etmesin..

Evet Fatma abla evlendim...Valla senden başka çok kişi duydu.
Msn den konuşduğumda kendilerine bizzat ilettim evleneceğimi.
Allah onlardan razı olsun hepside '' Hayırlı olsun '' dedi.
Siteden duyurma gibi bir popileteye girmek istemedim.
Böylesinin daha hayırlı olacağını düşündüm...

Temennilerin için çok çok sağol..
Kal Sağlıcakla...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Haz 07, 2007 7:27 am

canıııım :) mesajını aldım çok teşekkür ederim ben iyiyim. hayat eşimle gayet güzel geçiyor Allah nazardan saklasın :wink:
eki şifre olayına gelince bak sen zaten biliyormuşsun. ne sıkıştırıyon ya bizi :cry: :lol:
ah bu arada demek bu sene şuristan yolu gözükmüyor ha; bakalım biz çok istiyoruz ama kısmet olucakmı? büroda iki kişiyiz,ve o ikinci arkadaşımız hamile. ağustos eylül gibi işten geçici süreliğine ayrılacak ve ben büroda tek kalıcam. işler yoğunlaşacak yani. Allah yardımcım olsun ekiiii :?
öpüyorum seni. kendine çok iyi bak.
:wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cmt Haz 30, 2007 9:27 am

MAVRINAM O GÜNDEN BU YANA NASILSUN?? EKI HORON TEPMEKTEN INAN ERTESI GÜN KALKAMADUM YATAKTAN ÖYLE BIR HAMLANMISUM KI SORMA GITSUN... OLSUN DEGDI VALLAHI HORONA BIR MÜDDET DOYDUM DIYEBILURUM..

BULUSMANUN RESIMLERI COK GÜZEL HA ELLERINE SAGLIK ISMAIL AGABEYIN...

FATMA ABLA SÜRMENE SITESINDE ÜYELIGIMIN OLDUGUNU SÖYLEMISTUN AMA BEN ONU UNUTTUM EGER ÜYELIGIM IPTAL OLMADIYSA BANA BILGILERIMI ÖZELDEN GÖNDERIRIMISIN... BENDE BUNDAN SONRA FAAL OLAYIM ORADA GERCEKTEN SITENIZIN ÜYELERI COK SICAK KANLI VE CANDAN INSANLAR.. HEPSINI COK SEVDIM.. BIRSEY DAHA HANGI NIK ILE GIRDIYSEM DEGISTIR ONU SÜRMENE SITESINDE FATMA ABLA ISIM VE SOYISMIMLE BENI KAYDET...

VALLAHI SIZINLE EGLENMEK GERCEKTEN COK KEYIFLIYDI... MELAHAT ABLAMA DA AYRICA SELAMLAR.. ÖPÜYORUM SIZLERI...

MERHABA FATMA ABLAM NE HABER NASILSIN?? MEMLEKETTEN SANA KUCAK DOLUSU SEVGILER GÖNDERIYORUM.... DILERIM FRANSADA TÜRKIYE KADAR KAVRULMUYORDUR SICKTAN.... YANDUK PISTUK E KIIIII.... :shock: AMA BUGÜN KAPALI TRABZONDA HAVA INSALLAH YAGAR....

ALLAHTAN DA BU GECE KÖYDE YAGMUR YAGMIS VE ORTALUK BIRAZ SERINLEMIS RAHAT BIR UYKU CEKEBILECEGIZ BU GECE :D :D OHHH COK SÜKÜR :lol: CANIM BENIM BIR ARZUN ISTEGIN OLURSA BANA MESAJLA BILDIRIRSIN... ABLAM SORANLARA SELAM SÖYLERSIN... GÖRÜSMEK DILEGIYLE SENI SEVIYORUM VE ALLAHA EMANET EDIYORUM....
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Haz 30, 2007 12:11 pm

Sağlıklı bir şekilde aramıza dönmeniz bizim en büyük mutluluğumuz.Allah seni ve herkesi hastalıklardan korusun.

Sana hayat boyu imanlı,sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.....

Gölcükten Fransaya selam ve sevgiler......

Merhaba Fatma,

Ben de 2 hafta paragafa giremedim.Halbuki diğer sitelere girebiliyordum. Ne demek istediğini anlayamadım.Yani birileri bize engelleme mi yaptı ?
Sanmıyorum..............

Ama neden giremediğimi de anlamış değilim.Hayırlısı...

Selam ve sevgilerimle....................

Çok oldu karşılaşamadık...Nerelerdesin...Yoksa memleketemi uçtun? Fazla kendini gizleme...Seni sevenler olduğunu unutma........

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cmt Haz 30, 2007 12:22 pm

Ablam ben resmi ekledim sana küçültmesi kaldı Merve ile olan şifre meselesinede gelince ekiii sen zaten biliyisun senden saklamak ne mümkün Öptüm ablam en kocamanından.

E mavrinam nerelerdesin kaç gündür göremiyorum özlettin kendini.Sensiz buralar olmuyor biran önce dön evine :) Muhabbetler birikti ya gelde iki lafın belini kıralım :wink: öpüyorum ablam görüşmek üzere çabuk geeel.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzt Tem 02, 2007 6:57 pm

Fatma, bu ara siteye eskisi gibi sık girmemenin eksikliği hissediliyor. Ama bu gün bi beşon dakka girmenle benim dikkatimi çeken, istenilen üç isteği yerine getirmişsin anında ( biri herkesin kendi yazılarını düzeltebilmesi özelliğinin açılması, diğeri "anamun günlüğü"nün yukarı taşınması, diğeri büyük bir resmi kaldırarak o başlığın sayfa düzeninin sağlanması) Dikkatin için tebrik, düzenlemelerin için teşekkür ederim.

Ayrıca "nostaljik kareler" diye isim değişikliğini yapmışsın, forumu herkesin izleyebilmesi için açmışsın. Yönetici dediğin böyle olur.Aman uzak kalma buralardan.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Tem 02, 2007 7:41 pm

Fatma Özbilgi buralardamı , ben kaç gündür bakıyorum ama rastlayamadım...... Güzel haber verdin Dr. Bülent,sağol........

Selem ve sevgilerimi Gölcükten Fransaya gönderiyorum.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Murat Avcı » Prş Tem 05, 2007 10:56 pm

hoşbuldum tşk ederim. ben hoş vakit gecirecegimi ümit ediyorum umarım sizlerde beni seversiniz aynı şey sizin icinde gecerli olur :)
Kullanıcı avatarı
Murat Avcı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürcan Altuncu » Cmt Tem 07, 2007 9:18 am

hb ablacım uyardığın için tsk ederim... Sizin gibi insanlarla tanışmak isterim
Gürcan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi