HASAN SEVER

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzr Oca 01, 2006 10:07 pm

ALEYKÜMSELAM AĞABEY.SİTENUN EN BEYUK ŞURLİSİ OLDUĞUN SÖYLENUYUR. CAHİLLUĞUME BAĞIŞLA EYİMİDUR YOKSA FENAMİDUR.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Güven Sever » Pzt Oca 02, 2006 12:59 pm

Teşekkür ederim,hoşbulduk.Sima olarak tanımasam da isim olarak duymuştum,azda olsa tanıyorum.Babamın teknoloji ile fazla münasebeti yoktur.Baya zor olacak ama inşallah öğretebilirim.Ellerinizden öper yeni yılın size ve ailenize hayırlı olmasını dilerim.slm
Kullanıcı avatarı
Güven Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Sever » Pzt Oca 02, 2006 2:23 pm

ulan kayhan surlilugunu yenimi hatirladin saldirmadigin yer kalmadi.ama artik yukarki surdan aksehir üstünden saldiriya geçeyim diyorum ama aabeyine ayip olacak.onunda bir seyden haberi yok garibimin.ancak ali sirmenin kosesinde benim gibi dinazorlar farkina variyor.ama ben yinede magrur vehep kesemerin torunu olarak vakarimi koruyacagim.ve senin provokasyonlarini bosa çikaracagim.ama istanbulda ise bas kösedeyerin var unutma.sen önce benim oglumla basa çik tamam mi???

sevgili a. cemal durgun:
babanin iyi oldugu konusunda kimsenin süphesi yok,ama bütün mahnidalar gibi biraz statükocu biraz ortodoks durumu var.ama senin bu görüntüyü parçalayacagindan kuskum yok.simdilik kayhan amcanla ugrasma durumundayim.bakalim isin sonu neolacak. istanbula yolun düserse mutlaka beni bul,seni çok merak ediyoruz.

ÇOK GÜZEL BİR DUYGU OLDUĞUNU SÖYLEMEK ZOR.AMA YİNEDE BU GENÇLERLE BAŞABAŞ GİTMEK İÇİN SARFETTİĞİM EFORA DEĞER.ANTİKA BEY DENE GÖRECEKSİN.

hakandurgunu anladım da ÖZ NE OLUYOR

Hakan bizim hanımda çok güzel lahana yapıyor,yani bizdede dökülecek lahana var

güven sever çok teşekkür ederim.Seninde yeni yılını kutlarım
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Pzt Oca 09, 2006 9:35 am

SAHİ ABİ O SORUNUN CEVABI KAÇTIR. BU ARADA ANNEMLER 15 GÜNDÜR YANIMDA .LAĞANA YEMEKTEN AĞZIM YARA,MİDEM ÜLSER.İSTERSEN KARGO İLE (HEMDE TAZE)GÖNDEREBİLİRİM.

abi merhaba . babama can kurban yemek konusunda sıkıntı yok ama anam ğliba isteyur.15 gündür içaği kokusundan apartmana girilmeyur.sanki lastik fabrikası yanmış.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Çrş Oca 11, 2006 10:23 am

EYİ BAYRAMLAR SAYIN ABİM.KISA BİR TAKİP ETTUM,VE SENUN BAL ALMAK İÇUN ÇİRPİNMADUĞUNA KANAAT GETURDUM.SAYİN ABİM SENUN USLANMAZ BİR YAŞLİ KURT OLDUĞUNE KANAAT GETURDUM.KAYİTLİ KAYİTSUZ TÜM ÇECUKLERUNE SELAM.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Fatih Sever » Cmt Oca 14, 2006 6:42 pm

ANTİKA SANA YAŞLI KURT DEDİ.GEÇTE OLSA ARAMIZA HERALDE KATILIYOSUN DAYI.YAŞLI DEĞİLDE BOZKURT DESE DAHA İYİ OLURDU SANIRIM.SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzr Oca 15, 2006 8:33 am

BEN ONİ CEZALANDURACAĞUM AĞABEY.SENUN İÇUN RAHAT OLSUN
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Sal Oca 17, 2006 1:35 pm

SAYIN AĞABEM(ASLİNDA EMİCE DEMEM LAZIM) NASİLSUN.TAKİP ETTUM BAKTUM ÇOK KIZDUN YAZİLANLARA.YANLUZ BU KONULARDA KARDAŞUN SİKINTI ÇEKTUĞİ HALDE DERS ALMAMİŞ.KAVGAKAŞAĞUSİ GİBİ DAVRANUYUR.AYİP EDEYUR.NE İSE O ZATEN KESEMERLERDEN SAYİLMAZ,ANA TARAFİNDANDUR.
SAYİN AĞABEM SİTEDE CANUNİ SİKAN BİRİSİ VAR İSE ĞABERUM OLSUN.FATİH AĞABEYUN BUTUN HALTLARİNİ BİLİYURUM.RAHAT DURMAZ İSE KIRIKHANDA ZOR DURUR.
SELAMLAR SAYGILAR
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Hasan Sever » Sal Oca 17, 2006 3:13 pm

Ula antika sende olmasan bugün hepten keyifsiz olacaktım.Ömrün uzun olsun.AĞABEY İYİ EMİCEYİ DAHADEN KALDURAMAM .oKADAR EĞTİYAR DEĞİLİM.Hem farkettunse çok gençlere nal toplaturum.Bizi çok iyi tanımana rağmen ben hala kimsin bilmeyirum.Ama böyle esrarlı halin daha iyi.Ama kardaşuma laf yok.O KENARDAN KESİYOR BENİM GİBİ BODOSLAMA GİTMEYUR.Evet bugün üzüldüm ama derin bir kuvvet herhalde HASRET( sorumlu o çünkü) bizim yazılari ögütücüye gönderdi.Bazan tozlar kilim altına süpürülür ya.
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Durgun » Sal Oca 17, 2006 4:36 pm

Sevgili ağabey,

Vahap ağabey e ulaşmanın başka yolunu bilmediğimden seni aracı olarak kullanmama kızmayacağını düşünüyorum.

Bana edilen onca küfüre ses çıkarmayıp,küfredenlere alkış tutmasını,kendime nasıl izah ederim diye epey düşündüm ama başaramadım.

Geçmişe,değerlerime ve beni ben yapan her şeye olan kuvvetli bağlarım nedeniyle,ısırarak dudaklarımı,'afferin' diyorum.

Sana ve tüm külfete de selamlarımı iletiyorum.
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Çrş Oca 18, 2006 11:04 am

EMİCE BU SENUN KARDAŞUN ÇOK KIZAYUR.YERİ YOK ONA YAZAMAYURUM.GİZLİ MESAJDA ATAMAYURUM.ESKİ BİR FOTOĞRAFİNİ ELE GEÇURDUM HERAN ONA BİR SAYFA AÇABİLURUM.SELAMLAR SAYGILAR AK SAÇLI AĞABEYUM.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Prş Oca 19, 2006 10:23 am

SELAM ABİ İYİSİNDİR UMARIM.CANININ SIKILMADIĞI,İÇİNİN BURKULMADIĞI,BOL FIKRALI BİR GÜN OLSUN.SAYGILARIMLA
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Çrş Oca 25, 2006 4:45 pm

YOK BOYLE BİRŞEY AK SAÇLİ EMİCE .KİME KIZDUN İSE ONA YAZMA BİZUM GÜNAHUMUZ NEDUR.HA BEN SANA KARŞU BİR YANLİŞ YAPTUM İSE BANADA YAZMA.İLLADA YAZMAYACAĞUM DEYUSEN SEN BİLURSUN EMİCE .BEN DAHA FAZLA EŞŞEKLUK ETMEDEN GİDEYURUM.VEHEP ABEGAYA SELAMLAR.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Prş Şub 09, 2006 4:46 pm

Ağabi kayıplara karıştun.Antikayı kayıp ettuk.Şimdi rahatça siteye girebilursun.Gerçi aranuz iyiydi ama kendini imha etmeye karar verdi.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Cum Mar 10, 2006 11:27 am

AK SAÇLI YAKIŞUKLİ EMİCEM.UMREYE GİTTUĞUM İÇUN UZUN ZAMANDUR GORİŞEMEYUDUK.SENUN GÜNAHLARUNUN İPTALİ İÇUN GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNDUM.(TANİDUKLERUM VARDA).İÇUN RAHAT OLSUN.
Kayhan Durgun.

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir