Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
ne ALEXi yaw ya amcam uyduruyo ya da sen benle maytap geçiyosun ben fenerbahceden hiç hoslanmam hem de benim TRABZONSPOR formasi var kamera bulursam resmini koyarim görürsünüz.EN BÜYÜK TRABZON
Ömer merhaba,
Belki hatırlamazsın beni ama Hasan Amca'ya sorarsan o sana söyler. Epeyi oldu görüşmeyeli. Nasılsın bakalım? Okul nasıl gidiyor?
Tenisle ilgileniyormuşsun. Aman sakın bırakma. Ben de tenisi çok seviyorum ama bir türlü başlayamadım zamanında. Şimdi de iş işten geçti. Seyirci olarak takılıyoruz..
Bu arada siteye karşı bu kadar ilgili olman beni çok sevindiriyor. Bu ilginin artarak devamını diliyorum.
Neyse bu kadar yeter şimdilik. Hasan Amca'ya ve Gönül Teyze'ye selamlar. Bayramınızı da şimdiden kutluyorum.
Görüşmek üzere....
saolun ewet hatirlayamadim belki de hatirladim ama isimden çikartamadim,tenisi birakmadim ama buaralar oynayamiyorum çünkü bu sene ccehennem gibi ama bidaki sene bayaa bi ugrasçam sizin de bayraminiz kutlu olsun!!!
Selam sende sever sülalesine dahilsin dimi benim kadar ailesiyle ilgili kinse yok diye düşünürdüm ama gördümki kendi akrabalarımdan tanımadığım okadarkişi varmışki...neyse tanıştığımıza sevindim geçte olsa ..bu arada kurban bayramınızı şimdiden kutluyorum ailene ve sana iyi bayramlar diliyorum