YILMAZ ERSEZER

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzt Ara 19, 2005 8:41 pm

ANLAYABİLECEKLERUMUZİ YAZSANANUZ
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Pzt Ara 19, 2005 10:13 pm

Bizdeki bu duygu ve düşünce kırıntılarının böyle takdir görmesi beni ziyadesiyle memnun ve motive etmektedir. İltifatına teşekkür ederim. Yazmayla ilgili gayretimin devam edeceğini ifade ederek, asıl yazmak istediğim konuların daha çok siyasi alanda veya tarihle olmasını istiyorum. Ama nedense henüz istediğim psikolojiyi kendimde oluşturamadım.
...
Kuşatıldı bütün kalelerimiz. Kimi içten kimi dıştan düşürüldü. Direnen üç beş kalemiz kaldı. Ve bu kaleler; kendisini kuşatan engellerin dışına çıkmaya çalışıyor. Kale içerisini, direnmeye motive ediyor. Kuşatmacıları, yaptıkları kuşatmanın yanlışlığına inandırmaya çalışıyor:

- Bu kaleler aynı zamanda sizin kendi kaleleriniz.
- Eğer bu kaleler düşerse, bizlerle birlikte sizler de düşeceksiniz.
- Bu kaleler kalan son şansımızdır.

Diye iknaya çalışıyor. Bizler de direnen kalenin içindeki bu seslere ortak olarak, ses vermeye çalışıyoruz. Zaman zaman yazdıklarımızın yankı bulması sesimizi daha da gürleştirmemize vesile oluyor. Vesile olanlara teşekkürlerimi sunarım.

Bir çok kez önümüzü görmeden karanlıkta adım atıyoruz. Elimden geldiğince meçhul yollara sapmamamız için ışığımız nispetinde yolumuza ışık tutmaya çalışıyorum...
Yılmaz dertleşelim dedim. Selamlarımla … (Ye , Ke ;hatırladın mı?)
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzt Ara 26, 2005 1:50 pm

Yılmazcığım merhabalar.Geçmiş olsun.Burununla fazla uğraşma Çengizin burnuna benzer .Oda o güzelim burunu esnetik ameliyatına hibe etti.Kardeşlerin ne yapıyor.?Birde Haşimin yeri Üsküdarda.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Pzt Ara 26, 2005 11:21 pm

Sevgili dostum, önce yine bana yapmış olduğun sitayişler için teşekkürlerimi sunarım...
"Ye Ke" 03.03.1989 tarihli bana göndermiş olduğun mektubunda ikimizi o zamanlar meşhur yabancı bir şarkıdan hareketle; "Y" harfi "K" harflerinin çatallarına ikimizin baş resimlerini karalamıştın. Benim de çok hoşuma gitmişti. Yakınlığımızı sembolize etmiştin. Olaaaa yoksa değiştun mi?

Selamlarımla
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Prş Ara 29, 2005 2:28 pm

Merhaba Dostum
Artik surlularla daha yakindan ve sikca gorusebilecegiz.
Bu iletisim dunyasinin bize kazandirdiklarindan bari iyi faydalanmak lazim.
Yani bu sekilde yazisip haberlestigimiz zaman ilk gorustugumuz yerde cok samimi bir sekilde sarilacagiz.
Kal saglicakla
Hasret UYGUN
MOSKOVA
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Cum Ara 30, 2005 2:51 pm

OĞLUM SENDE FESATLIK YOKTU KİMDEN DERS ALDIN.NERDEN ÇIKTI BU KAPLAN MESELESİ

ADAM CİDDEN TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜ YAPACAĞIM BAŞKA BİRŞEY KALMADI

HA BU ARADA BURUN BU KARDEŞİM HER YERE SOKMA ŞUNU.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Cum Ara 30, 2005 7:36 pm

merhaba gardas
msn de görüsemiyoruz.burnunun iyilesmesine sevindim.bu arada yeni yilinizi ailece kutlar saglik,basari ve huzur getirmesi dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Durgun » Cmt Ara 31, 2005 3:03 pm

Olaaaa.....
Aç kapıyı aaaçç...
Vallahi benum ya....

yeni yılınız kutlu olsun kardeş,tüm külfeti öp benim için.
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzr Oca 01, 2006 10:23 pm

TANITMA YAZİNİ OKUDUM BAŞTAN AŞAĞA YALAKALUK DOLİ.SEN MAKAZALARUN KÖHİ TARAFINDA KALANLARİNDANSUN ANLAŞİLAN
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen aysel durgun » Pzt Oca 16, 2006 1:54 pm

Yılmaz; ne haber? Büyük buluşma sonrası iletişim kesildi. Tadı damağında kaldı annemin. Sizinkileri getir bir gün bize artık. Teyzenden de haber alamadık. Ameliyat olayı ne oldu. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle

selamlar
Aysel
aysel durgun

Mesajgönderen Kardaş Ersezer » Prş Oca 19, 2006 1:53 pm

Abi merhaba..uzun zamandan beri görüşemedik...seni çok özledik, artık evine dön :lol:
Kardaş Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Oca 24, 2006 4:19 pm

Yılmaz nerelerdesin.Kendi kabuğuna çekildin yaşayıp gidiyorsun.Eskiden daha faaldin gibime geliyor.Yoksa yaşamın acı gerçekleri senindemi yoluna çıktı.Sana tavsiyem Bu gerçeklere bir selam ver ve yoluna devam et.Bu arada Ahenkli Karakter Ritueli yapmayı unutma.Nelermi?Üretkenlik,Şefkat,Tevazu,Sabır,Dürüstlük ve Cesaret.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

geçmişolsun

Mesajgönderen mehmet aydinli » Sal Oca 31, 2006 11:55 am

kardaş çok kısa kesdin bizi, nasıl olsa telefonlaşıyoruz ondanmı. Neyse hoşgeldin bu mekana.nasılsın, ben öbür tarafa arasıra gidip geliyorum.yılmazcığım e-meil adresin varmı varsa arasıra hafta içi devamlı çetleşiriz. selam .çoooooook görüşşşüüüüürrrrrüüüüzz.

Merhaba.Biliyorum sen benim en samimi ,samimi olduğumuz kadarda can dostuyuz seni seviyor, özlüyor, ve muhabbet etmek istiyorum.can dostlarımdan birisiiiiiiinnnnnnn.

Nerdesin lan kaç gündür. Yılmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz

Ola demedummi sana burnuni heryere sokma,hala iyileşmedimi.Cengizun burnini kavuşmaya azmi kaldi yoksa.Çaylara azkaldi yollayacağum.Oağiz ile o çaylar içilmez, yazuk oçaylara.öptüm.

ULAAAAAAA ,MAKAÇAOĞULLARİ ÇOK FENA SALDURDİ ,SONİ HAYİR OLA.SELAMLAR.

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana, kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgive sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi günler öpücüğü ,uzat yanağnı

Kardaşun tarafumuza hiç bakmadi, hiç tanişlukda vermedi, bu kimdur diyeda sormadi, hangi tarafa benzedi ha.Ne olaçak aşağisi makaza yukarisi makaza, her tarafdan berbat kime çekerse çeksun farketmez, selamlar,

Senda battunmi daha çikmaknedu bilmesun,istanbuldakilerun içinde biraz insanluği olan sensun, senda onlara ayak uydurmaya başlama,
Teyzen nasıl oldu, iyimidur,selamlar.

Yilmaz seni bu makaza cinsinden ayri dutayurum ha,bütün makazalarun hanki evrimden geçtuklerini ,hanki milletten olduklarini araşturaçağum, çok merak ettum.

Dostum geçmişolsun,senda şu sağluk işune bi ayar veremedun ,gecenlerde yukar koyvermişdun, şimdida aşağadan, her tarafi gevşettun.kendune iyi bak, çok çok geçmiş olsun.
mehmet aydinli

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Cum Şub 10, 2006 1:40 pm

ola! o saçlar ne öyle kabalak gibi.inşallah iyisindir.selamlar
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Cum Mar 10, 2006 11:29 am

SİZ MAGACALAR İLE UĞRAŞMAK NEMAZ KILMAK GİBİ FARZDUR.GERÇİ BAZİLARİNUZ ANİNDA ZİVANADAN ÇIKAYURYA NEYSE.
Kayhan Durgun.

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir