gönderen mehmet aydinli » Sal Oca 31, 2006 11:55 am
kardaş çok kısa kesdin bizi, nasıl olsa telefonlaşıyoruz ondanmı. Neyse hoşgeldin bu mekana.nasılsın, ben öbür tarafa arasıra gidip geliyorum.yılmazcığım e-meil adresin varmı varsa arasıra hafta içi devamlı çetleşiriz. selam .çoooooook görüşşşüüüüürrrrrüüüüzz.
Merhaba.Biliyorum sen benim en samimi ,samimi olduğumuz kadarda can dostuyuz seni seviyor, özlüyor, ve muhabbet etmek istiyorum.can dostlarımdan birisiiiiiiinnnnnnn.
Nerdesin lan kaç gündür. Yılmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz
Ola demedummi sana burnuni heryere sokma,hala iyileşmedimi.Cengizun burnini kavuşmaya azmi kaldi yoksa.Çaylara azkaldi yollayacağum.Oağiz ile o çaylar içilmez, yazuk oçaylara.öptüm.
ULAAAAAAA ,MAKAÇAOĞULLARİ ÇOK FENA SALDURDİ ,SONİ HAYİR OLA.SELAMLAR.
Beyaz bir güvercin yolluyorum sana, kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgive sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi günler öpücüğü ,uzat yanağnı
Kardaşun tarafumuza hiç bakmadi, hiç tanişlukda vermedi, bu kimdur diyeda sormadi, hangi tarafa benzedi ha.Ne olaçak aşağisi makaza yukarisi makaza, her tarafdan berbat kime çekerse çeksun farketmez, selamlar,
Senda battunmi daha çikmaknedu bilmesun,istanbuldakilerun içinde biraz insanluği olan sensun, senda onlara ayak uydurmaya başlama,
Teyzen nasıl oldu, iyimidur,selamlar.
Yilmaz seni bu makaza cinsinden ayri dutayurum ha,bütün makazalarun hanki evrimden geçtuklerini ,hanki milletten olduklarini araşturaçağum, çok merak ettum.
Dostum geçmişolsun,senda şu sağluk işune bi ayar veremedun ,gecenlerde yukar koyvermişdun, şimdida aşağadan, her tarafi gevşettun.kendune iyi bak, çok çok geçmiş olsun.