HİLAL YENİ VERGİLİ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Çrş Şub 06, 2008 7:13 am

tanışma temennilerini elbette yürekten isterim. ancak bunun için vermek istediğin telefon numaranı bana bildirirsen sevinirm.
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Çrş Şub 06, 2008 4:37 pm

Hiloşuuum,

Naber bitenesi? Zonguldak'a gideceğine dair haberler aldım. Oraya kadar gelmişken burayada uğrarsın artık. :lol: Defne'cim nabıyor? Çok özledim böceğimi. Burnumda tütüyor. Ama sen ona böcek deme, o sadece teyzesinin böceği. Molkanım napıyor? Slm söyle. Öpüyorum hepinizi.

Uğramayı unutmayın haaa.Ablamlar gelirken takıl peşlerine temam miii?
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cum Şub 08, 2008 12:43 am

Yeğenlerin güzeli, ne haber?

Hoş gelmişsin canım. Bize de uğramayı ihmal etme...
Sanal ortamda da olsa kabulümdür.
Annen ve Baban gerçek ortamda evimize uğradılar.Sadece uğramak değil misafirimiz bile oldular.Sağolsunlar. Sizler de sağolun.
Teyzenin 'böceği' benim 'karanfil çiceğim' dir. Onu öpüyorum.
Sözün kısası hepinizi öpüyoruz.
Görüşmek isteğiyle hoşça kalın.
Enişteye de selamlar.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Şub 27, 2008 8:44 pm

Hilal kızım araştırma sonunda sen benim sınıf arkadaşim olan Hanife Selçukun kızı olduğunu yeni öğrenmişim aslında sen sayfana yazmışın ama jeton bazen geç düşüyor malum laz diyorlar bize,nostaljık karelere gir orada Şahinkaya-2 ilkokulundan eski bir resime tıkla Anneni ve beni o resimde göreçeksin,hey gidi yıllar hey,Annene özellikle selamlarimi söyle,sende uzaksın ama mutlaka görüşmeniz oluyor,annanin hemen arkasında sol başta Süleyman Selçuk var,onun annenle olan yakınlığını unuttum,bana yazarsan hatırlamış olurum,kış soğuk hastalıklar bırakmıyor inşallah iyi bir zamanıma gelir kocaeliye gelirsem görüşmek isterim nasıp olursa görüşürüz inşallah,ben gölcükte oturuyorum sayfamda adresim var,musait olursanız bende sizi beklerim.
Biz Ailece sizlere selamlarımızı gönderirken sizlere sağlikli,sıhhatlıhayırlı günler yüce Allahtan niyaz ediyoruz...........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Mar 02, 2008 12:15 am

Hilal kızım Annen benim hanımı tanımaz İsmi Nazmiye samsunda oturuyorlardı aslen oflu olur,Nostaljı kısmına gir orada Şahinkaya 2 ilkokulunda eski bir resim başlığı var Abim Muzaffer Altuncu açmış benimde son mesajim var kızların sol başta olan Annen onun arkasında Süleyman Selçuk var görebilirsen bana mesajla ilet,Annen bu pazartesimi gidiyor yanı 3 mart günümü 2 mart günü davetliyiz, görüşemezsek hayırlı yolculuklar diliyorum kendisine,Ailece selamlarımızı sunuyoruz Allaha emanet olun........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Mar 02, 2008 10:31 am

Hilal kızım başka Hanife Selçuk varmı akrabada,resme girebildinizmi 1963 veya 1964 yıllarında ilkokulu Annen bitirmişmi bende merak ettim doğrusu,Kızlardan Saniye Kama[Dr.Bülentin annesi Gülzade Bayraktar,Fatma Ayan[M.E.Müdrü İrfan Ayanın kızkardeşi] Nazlı Öztaş,Fatma Bayraktar,bunlarla mezun olmuşsa o zaman odur değilse başka Hanife Selçuk var akrabada,dekrar Ailece selamlarımızı sunuyoruz,Allaha emanet olun......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Eylem Altuncu » Sal Mar 04, 2008 11:40 pm

Hilal msj nı yeni gördüm.Bayağı oldu siteye girmeyeli.Senide burda görmek mutlu etti beni.En son yayladan inerken şinek yolunda karşılaşmıştık yalnış hatırlamıyorsam,o zaman anne adayıydın.Kızın duruyu öpüyorum.görüşmek üzere...
Kullanıcı avatarı
Eylem Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Kama » Çrş Mar 05, 2008 6:36 pm

merhaba hilal, gerçekten uzun bir aradan sonra okula dönmek zor gelir insana,ama eminim kolay alışacaksın, sonuçta genler gereği zeki insanlarız biz :D
annemlerin sana çok selamı var.görüşmek üzere, özellikle ablanlara çok selam söylüyorum...
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Mar 16, 2008 5:22 pm

merhaba hilal;
aslında neden yahoo adresimin hata verdiğini bilmiyorum. ancak ben yine de bu sitenin bünyesinde yer alan kişisel mesajlar bölümünü kullanacağını düşünmüştüm. neyse en kısa zamanda görüşmek umuduyla
büyük ihtimalle 1-2 hafta sonra izmitte olurum o zaman görüşmek umuduyla
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Mar 17, 2008 10:14 pm

Hilal Kızım Merhabalar:
Evet sonunda Annen hatırlayabilmiş,yıllar geçmiş aradan normal hatırlamaması,ben o günden beri o resmi hep seyretmekle geçmiş günlerim o yüzden resimdekiler aklımda canlı kalmış,Balesaç,Enişten ve ablana bendende selam söyle hepsine sağlikli bir hayat yüce Allahtan niyaz ediyorum.
Ailece bizler,Sana,Enişteye ve yeyenime[ herhalde bir çocuk var] selam eder sağlik,sıhhat birlikte uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyoruz........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Mar 23, 2008 5:27 pm

hilal merhaba
son zamanlarda eşimin rahatsız olması münasebetiyle maalesef izmit tarafına geçemiyoruz. bugün de ankaraya gönderdim kendisini... bu yüzden san vermiş olduğum sözü şuan için yarine getiremiyorum kusura bakma.
hanife annemle görüştüm seninle görüştüğümü söyleyince çocuklar gibi sevinip ağızından çıkan kelimeler bana emir gibi geldi bu yüzden şimdi iki kere gelmek istiyorum... ha hanife annem ne mi dedi? gidun gelun, gidun gelun eyi mi oğlum...
kendine iyi bak
esenlikle kal
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Çrş Nis 09, 2008 6:50 pm

SAĞOL HİLAL, ALAH RAZI OLSUN. KENDİNE İYİ BAK SELAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Pzr Nis 27, 2008 7:19 am

Görüşmek için bir randevu talep ediyorum....
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Haz 24, 2008 8:18 pm

Hilal Kızım Merhabalar:

Nasılsın bakalım bayağı bir zaman haberleşemedik o nedenle bir durumunu öğreneyim dedim inşallah iyisin bizler şükürler olsun iyiyiz.

Bizler Ailece hepimiz hepinize selamlarımızı yolluyor sağlikli sıhhatlı uzun ömürler diliyoruz sizlere kalın sağlıçakla.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Ağu 24, 2008 8:03 pm

yaz tatili modasına uyan bir başka arkadaşım. olmadı bir türlü görüşmek olmadı bir türlü sohbet etmek. ama inşaallah en kısa zamanda
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir