NİYAZİ ÖZEN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Ara 16, 2007 2:21 pm

-Esselamunaleyküm,
Belki geç bulursun diye sayfana taşıdım,,,,Bak gençliğine de bana ve bu resmi siteye koyan Ahmet Hamdiye dua et...

Resim
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Ara 18, 2007 8:07 am

Hayırlı Günler Niyazi Hoca;

ALTUNCU'nun sevdiği işler bunlar...Karşısında karşılık veren oldu mu bu işin ardı arkası gelmez..Ömür boyu bu konuda çok kişiler meydanı terk etmişlerdir...

-Bir zamanlar mektup,tebrik işi vardı..Bir yarış başlamıştı,ama karşımdakiler yok oldu gittiler,,,
-Sonra telefon işi çıktı,onda da yine bana ayak uyduran olmadı,,,
-Şimdi sanal alem,,bakalım ne olacak...Ama sanmıyorum ki sonuna kadar yarışı devam ettiren olsun...

Hayırlısı olur inşallah,,,

-Resmini koymuşsunuz,hayırlı olsun..

-İbrahim Hocayı üye yaptınız ama booooooş,,,Üye olmak önemli değil, önemli olan devamlı boy göstermektir...Bak kendine bir sayfa bile açamadı..Dünya işleri insanları birbirinden soğuttu...Ama sağolsun telefonda İbrahim Hoca benimle daima birlikte olmuştur.. Allah razı olsun.. Ona selam söyle...

-Görüşmek üzere,selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Ara 18, 2007 9:55 am

Niyazi hocam. Çok güzel vede anlamlı resim değilmi?Bakıyorum bakıyorum tekrar bakıtorum.Ama nerede çekildiği yazılmadı. Merak ettim.Küçük şineğe benziyor orası. Yzılırsa memnun olacağım.Selam ve sevgilerimle.Hoşca kalın....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Ara 18, 2007 11:13 am

quote="Niyazi Özen"]Selamun Aleyküm Fatma Kardeş busitenin şurlilar dünyasında banailk çesaret veren sizsiniz İnanın daha birkaç haftada klavyede olmayan harfler şimdi hep gözümün önünde nedemek istediğimi anlıyorsunuz herhalde
Ben babayrostan rahmetlik Kanavur Fatmanın oğluyum Umarı m tanıdınız
Beni hesabedip sayfama uğradığınız için size teşkkür ederim
İyi ve mutlu yaşam dileklerimle Baki dua ve afiyetle[/quote]

Niyazi abi, bu surlilarin icinde zaten sizde varsiniz, siz bakmayin bu sitede sizin gibi durumda olan cok kisi vardi, halada vardir zamanla bizleri gececiginizden eminim...

Tanima konusuna gelince isim olarak herkesi cikaramiyorum ama ahmet hocanin ekledigi resimi goruncu kim oldugunu anladim...
Buralarda paylasimlar cok guzel insallah ilerki gunlerde sizlerde bizlerle elinizde olan gecmisle ilgili guzel kareler paylasirsiniz...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muhammet Kama » Sal Ara 18, 2007 6:48 pm

saygı değer hocam, msjını aldım. Dediklerin çok güzel ama sende o yürek yok....... Neden dersen, seni çok dinledik ama icraatta hiç beraber olmadık. Yane, sen şimdi hatay'dan kalkasın,buraya gelesin seninle çantalari alarak bir haftalık kumanyayı te'min ederek direk kazankiran'a çıkmaya var mısın? Böyle bir güsellik yaparsan,görür de yaşarsak inanırım ve çok da memnun olurum..... Hayallerin gerçeğe dönüşmesini dileyerek selam ve saygılarla.....
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ertuğrul Kama » Cum Ara 21, 2007 11:45 am

selamun aleykum nıyacı amca nasılsınız bayramınız mubarek olsun halama ve ablalarıma selamlar :D
Kullanıcı avatarı
Ertuğrul Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Cum Ara 21, 2007 12:18 pm

niyazi amca siteye hoşgeldin.....bu ne güsel bir teşrif.....atrıca şu benim osmanlıca kitapları ne oldu :D
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Ara 23, 2007 1:12 pm

Niyazi kardeşim Bende bayramını eniten dilek ve temennilerimle kutluyorum Ailece size sağlık ve esenlikler diliyorum Resim için yaptığın açıklama için çok teşekkür ediyorum ALLAHA emanet olun
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Oca 12, 2008 12:24 am

-Esselamunaleyküm,
Nerelerdesin Niyazi Hoca ; Zaman zaman uğra buralara ,,,,,, Oradaki bütün dostalara selam söyle,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Oca 12, 2008 9:56 am

Niyazi hocam selamünaleyküm nasılsın bakalım,Muhammet İbrahimin sayfasına son yazmış olduğun mesajla onun askerlik görevini yapmakta olduğunu öğrenmiş oluyoruz.Allah hayırlısı ile en kısa zamanda kavuşmanızı,kavuşmamazı nasıp eder inşallah,sana sağlıklı,sıhhatlı,hayırlı günler yüce Allahtan niyaz ediyorum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Cmt Oca 12, 2008 4:58 pm

öncelikle selamlar babacım seninde dediğin gibi askerliğin bitmesine az kaldı ama şu bir kaç gün burada geçirdiğim 150 günden daha uzun geliyo ama bu günleride allahın izniyle hayırlısıyla geçirecem ve sizin yanınıza gelecem zaten burada kendimi hayretlere düşürecek derecedeki sabrım da ancak sizi düşünmemle oldu. allah sizi başımdan eksik etmesin bende senin gibi birinin oğlu olmaktan gurur duyuyorum babacım allaha emanet ol annemede ablamlarada selamlarımı söle..... hepinizi öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Berat Özen » Cmt Oca 26, 2008 3:29 pm

çok teşekkur ederim böyle fırsatlar sunulunca bızde tanımadığımız akrabalarımızı daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz. ben onların en kuçuklerıyım bursada oturuyoruz ergun be bahattınde benın abılerım oluyor neyse, insallah bigun yüzyüze karsılasırırdaha fazla sohbet imkanı doğar bıze ben fazla takılamıyorum ondan mesajınızı geç okudum kusura bakmayın ellerinizden öpüyorum sengili büyüğüm allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
Berat Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Oca 30, 2008 3:29 pm

Esselamunaleyküm Sevgili Hocam,
İnan çok ara verince kendini özlediyorsun...Bir daha böyle yapma ne olur... Zaman zaman gurbet eldeki bu kardeşini ara ve teselli ver...Siz orada gurbette sayılmazsınız, kıymetini bilin...

Geçmiş olsun dileklerin için çok ama çok teşekür ederim..Allah kimseyine böyle durum yaşatmasın...Amin,,,

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Cum Şub 01, 2008 10:18 am

Selamun aleykum hocam nasılsınız umarım isinizdir sizin bizim üstümüzde cok emeğiniz var.Allah razı olsun.
Saygılarımla
Yaramaz öğrencileriniz Hasan Hüseyin Ayan.
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Şub 03, 2008 11:15 am

Niyazi Hocam Selamünaleyküm;
Muhammet İbrahim askerlği bitirmiş gözünüz aydin,aynı zamanda ataması da yapılmış bu ikinci gözaydinlği,yanı oğlunuzla ne kadar öğünseniz hakkınız.
Ben bu vesile ile oğlunuza sağlıklı,sıhhatlı,bol kazanclı nice yıllara diyorum,Allaha emanet olun.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir