S.NURAY KAMA

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 31, 2007 9:24 pm

:arrow: Nuray hanım, size ilk hoş geldin dedim ama o mesajda başka birşey yazmak istemedim...İleride yazarım dedim,,

-Şimdi o ileri zamanlardan biri geldi,yazayım dedim...Tabi seninle belkide hiç karşılaşmadık,fakat Ali Beyle çok iyi tanıştığımız bir gerçek...Hem Saniye bizim yengemiz,canımız... Aliye selam söyle,de ki !!!!!!!!!

-Senin gösterdiğin alicenaplığı onun da göstermesini isterdim..Onu da buralarda görmek isteriz...Nedense gelmiyorlar.Sağlık olsun...

-Sana onun için bir defa daha teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 31, 2007 10:22 pm

nuray kama yazdı:samimi mesajınza teşekkürler abla demeniz benide mutlu etti sanırım bu sityi siz kurmuşsunuz tebrik ederim selamlar

Nuray abla merhaba nasilsin??? Iyi olman dileklerimle,yaziniz icin tesekkur ederim siteyi ben kurmadim,kurulusundan buyana burdayim hatta siteyi kuran arkadasdan daha once siteye uye oldum :) gun bi gun gorevler aldim derken nerdeyse forumun yuke bana kaldi sikayetci degilim, koyum ve koylum adina yardimci ve faydali olabiliyorsam ne mutlu bana, hep bizlerle olun sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Kas 01, 2007 10:08 pm

Sen geldin,Numanyok.Okulu bitmişmi devam ediyormu,yoğun olduğu için katılamıyor.Ali seyahatte olduğunu okudum bir mesajında ,iş için ise mesele yok keyfi ise sana haksızlık yapıyor.Aliye,Sana,Numana,birde kızın olacaktı sanıyorum ona Tüm Ailece selam eder Hayırlı Günler Dileriz
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Kama » Cum Kas 02, 2007 10:09 am

safiye sultanım seninle gurur duyuyorum sayfayı çiftlemişsin. seni çok öpüyorum.yengelerin yengesi sen siteye bizden daha fazla sahip çıkıyorsun,bitanesin. :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Ara 02, 2007 5:58 pm

Nuray abla nerelerdesiniz :?: oyle kendinizi sevdirip kayip olmak yok, gozlerimiz adinizi ariyor buralarda, insallah iyisiniz, iyi olmaniz dileklerimle, kendinize cok iyi bakin sevgiylen kalin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir