GÜRCAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Tem 07, 2007 10:29 am

Bülent ALTUNCU yazdı:Bak Gürcan , Fatma ablan doğru bişe etmiş. Sitenun kurallarını toptan bi al ondan önce. Bu sitede yanlış bişe yapamazsın anında yakalar seni ha, bi de sakın polemiğe girma onile hayatta kurtaramazsın yakanı, aman dikkat, ne deyuse aynısını yap. Dinlemedun Ahmet Hamdi yi ..... ya :D

Sevgili Bulent senin djligini unuttugumu sanma yakinda yayina bekleniyorsun :D :D

Gurcan sen bulente bakma biraz apratmis sadece biraz :) yoksa dedikleri dogrudur :) insallah tanisacagiz bu sene izin yok ama seneye kusmerde insallah tanisiriz.. Guzel insanlarla ve koylumle bende tanismayi her zaman istemisimdir gorusmek uzere sevgiylen kal..
En son Fatma Ozbilgi tarafından Cmt Tem 07, 2007 11:18 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şevki Altuncu » Cmt Tem 07, 2007 11:13 am

sen belki tanımassın ama ben anneni babanı ii tanırım onlarda bizi tanırlar seninlede tanışmış olduk selam söle onlara görüşmek üzere...kib
Kullanıcı avatarı
Şevki Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürcan Altuncu » Cmt Tem 07, 2007 11:16 am

Ben bu Gülcan-Gürcan benzerliğinden çok çektim :) küçükten beri insanlara gürcanın erkek ismi olduğunu kanıtlamaya çalışmakta beni epeyce sıktı. biliyorum siz farkında olmadan yazdınız size lafım yok. Ama biraz daha dikkatli olunuz lütfen

Bu sene yeni tanışıcak insanlar buldum çok sevinçliyim :)

şevki abi aslm
Gürcan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hamide Kaymak » Sal Ağu 14, 2007 5:51 pm

o kuzen aramıza hos geldınnn:D
Kullanıcı avatarı
Hamide Kaymak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Oca 17, 2008 4:20 pm

Yeyenim Merhabalar;

Nasılsınız bakalım umarım iyisiniz,Babanlarda iyidir inşallah,ben böyle bir halını sorayım dedim,Ailece sizlere sağlıklı,sıhhatlı,hayırlı günler diliyoruz hoşca kalın......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir