BAYRAM İBRAHİMAGAOGLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzt Kas 13, 2006 11:34 am

merhabalar bayram amcacığım. yıllar önce babam tarafından elimden tutulup "bak oğlum bu benim can dostumdur" dediği nadir insanlardan birisini görünce duygularım beni yıllar öncesine gönderdi. sinopta görev yaparken çekilmiş fotoğraflarınız albümüzden hiç düşmezken hep hatırlandığınız da belirtmek isterim.
evet bayram amca, sizi bir büyük, hemşeri v.s den öte babamın can arkadaşı olarak bildiğim için size olan saygımı nasıl ifade edeceğimi bu satırlara sığdırmam zor olur. ama zaman yolculuğunda farklı duraklarda farklı istasyonlarda döndürdüğümüz ömür çarkları ne kadar acımasız olsada, yinede sizleri görünce(resimlerde dahi olsa) heyecanlanmamak nemümkün...
hasret ve saygı ile ellerinizden öper, en kısa zamanda görüşmek umudu ve arzusu ile... (beni ismimle hatırlayamayacağınızı düşünerek eklemek isterim İhsan ŞAHİN'in oğluyum)
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Pzt Kas 13, 2006 2:42 pm

Merhaba Bayram amca,kusura bakma yeni farkettim seni.Aramıza hoşgeldin.İnşallah bundan sonra aramızda daha sık görürürüz seni.Fevgiye ablama çocuklara selamlar,ellerinizden öpüyorum.Görüşmek dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ellilik ihtiyar

Mesajgönderen İhsan Şahin » Çrş Kas 15, 2006 2:13 pm

ellilik ihtiyar
yeter oğlum bu dünyaya tamahın. emekli ol köşene çekil. eskiden hal hatır sorardın ama şimdilerde bu halden çok uzaklardasın. hem üstelik eniştesin. hem de benim gibi evliyaullahtan bir arkadaşın var. hiç mi bana benzemezsin.
fevkıyeye ve çocuklara selam.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş Kas 15, 2006 8:23 pm

naber beyefendı yıllardan berı gorusemıyoruz ınsallah sıhatın yerındedır ınsallah artık daha ıyı gorusebılırız
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Kas 18, 2006 12:58 am

...Merhaba Komiserim,

...Beni hatırlaman elbette sevindirici.Allah razı olsun.Uzak kaldığımız yıllar ayrı kaldığımız seneler birbirimizi unutmamıza sebep olmadı,çok şükür.

...Artık bundan sonra sitemiz sayesinde hiç unutmayız inşallah.

.....Selam ve sevgilerimi sunarım...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Prş Kas 23, 2006 3:09 pm

evet ilk mesajımla size olan sevgi ve hürmetlerimi ifade ettim. bu mesajıma yine çok anlamlı ve ihmal ettğimiz çok önemli konu ile cevap vermeniz beni ziyadesi ile mutlu etti. mutlaka sizinde dediğiniz gibi bu denli arkadaşlığa sahip iki can dostun evlatlarının da aynı sadakat ve sevgi çemberinde, teknesinde yoğrulması çok güzel olurdu. ne varki hayat denilen maceralı ve bir okadar da anlamlı yolculukta durakların farklı olması bizleri hasret köprülerinin her iki kapısında bekletmek zorunda bırakıyor
sizin kibi sevgi ve samimiyet duygularına sahip büyüklerimizin bizleri yanlız ve bilgisiz bırakmaması dileği ile...
ellerinizden öper sagılarımı sunarım
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Kas 28, 2006 8:23 pm

Eeee Aleyküm selam. Ben senin kadar kibar değilim. Geç cevap verdiğini söylüyorsun. Hiç de geç değil yeterki gönüller bir olsun. Aslında ben de seni hiç arayamadım. Onun için birbirimizin böyle küçük kusurlarını görmeyecek kadar yaşlanmış olabileceğimizi sanıyorum. Ama yine de öyle olmamayı temenni ederim.
Her neyse, bende belki bu ana kadar fırsat bulup size selam veremeyecektim. Ama sizin delikanlı bana hoş geldin deyip kendisini de tanıtınca bizim de geç te olsa aklımız başımıza geldi ve o anda slamımızı yolladık.. Öncelikle burada en büyük alkışı delikanlı hak ediyor. Eee olacak tabi....
Evet dediğin gibi yeterki gönüllr bir olsun.Ayşe' nin de size ve Fevkiye' ye selamları var. Hepimizden hepinize selamlar . Görüşmek üzere.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 29, 2006 8:34 pm

....Merhaba arkadaşım,

..Ben sitenin değerini çok iyi biliyorum.Dilerim herkes ama herkes de benim gibi değerini anlar ve site canlanır.

...Evet site sayesinde seninle yıllar sonra yine kavuştuk.Yüzyüze olmasa bile anlık mesajlarla birbirimizden sıcak haberler alabiliyoruz.Bu ne kadar güzel bir şey değil mi? Sebep olanlara teşekkürler.

...Biz köroğlu-ayvaz Gölcükte çok iyiyiz.Ufak tefek sıkıntıları önemsemeden hayatı yaşamaya çalışıyoruz.Dilerim sizlerde iyisiniz.

...Selam ve sevgilerimizi sizlere gönderiyoruz...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ogün Şükrü Turan » Prş Kas 30, 2006 6:03 pm

Merhaba Amca.İnternet dünyasına vede Şahinkaya forumuna hoşgeldin.Messenger adresin varsa yazarsın denk geldiğimizde görüşebiliriz.Ellerinden öper saygılar sunarım.
ogun6128@mynet.com
Kullanıcı avatarı
Ogün Şükrü Turan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Mar 23, 2007 2:24 pm

....UZUN YILLAR BİRLİKTE NE GÜNLERİ PAYLAŞTIK
....KÖYDE MEZİRELERDE YAYLALARDA DOLAŞTIK
....GEÇEN YARIM ASIRDA NE KARLI DAĞLAR AŞTIK
....ACABA KAÇ YIL DAHA BİRLİKTE OLACAĞIZ........

....HER AN GİDEMİYORSUN NE YAZIK MEMLEKETE
....ALLAH HAYIRLI YAPSIN DUYDUM OLMUŞSUN DEDE
....YEĞENİNDEN SELAMLAR EVDE BÜTÜN KÜLFETE
....BİR ARAYA GELENDE UZUN KONUŞACAĞIZ........

..............Büyüklere saygı,küçüklere sevgilerimle siteye hoş geldiniz derim,ara sıra bu şekilde de olsa görüşelim...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gülcihan Selçuk » Pzr Mar 25, 2007 2:13 pm

MERHABA BAYRAM AĞABİ DEDE OLDUN GÖZÜNÜZ AYDIN.ALLAH HAYIRLI ETSİN HERKESE SELAM
Kullanıcı avatarı
Gülcihan Selçuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cum Tem 06, 2007 10:42 pm

duydum ki unutmuşsun gözlerumun rengini