Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Burak merhaba ilk once aramiza hosgeldin, paylasimlarinin daim olmasini diliyorum, biraz gec oldi kusura bakma, yogunluktandir, ben cok iyiyim sagol hersey yolunda gidiyor, ya sen???? kendine iyi bak sevgilerimle...
ya dostUM anlarsınız b enim halimi zaten artık bu hayat zevk vermiyor bana bende öle evdeyim dışarıda veya internete takıldığım zaman moralimi bozacak çokk şey var bu dünyada ama artık bunlar geride kaldi artık hep beraberiz DOSTUM
SEN VE SENİN GİBİ DOSTLAR VARKEN BU DÜNYANIN TA...
la nerelerdesin dün akşam öle bırakıp gittin ben de yattım bugün de seni göremedim nese görüşürüz benim çarşamba akşamı dersane hocalarıyla maçım olabilir görüşelim bi ara
slm burak nasilsin??? evet dedigin gibi pek gorusemiyoruz cunku bu aralar ne msnde nede sited takiliorum tatilimi internetten biraz uzak tutmak istiyorum o yuzden ama ins yakinda gorusuruz simdiden bayramini ve yeni yilini kutlarim kendine iyi bak gorusuruz byeee