Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
kendimi tanıtayım halanın evinin yanındaki evde oturuyordum biz sekiz kız idik bende 3.leriyim kırıkhana taşındığınızda meryem halanın evinde oturuyordunuz annen bizi çok iyi tanır onada sorabilirsin
kendine iyi bak
ee sende haklısın ben kırıkhandan ayrılalı 9 sene oldu yinede hatırladın derya ile ömer ne ederler okuyorlarmıkendine iyi bak
ula ne yapaysun nerelerdesun gectun mi bursa ya.ula nas1l gideyu durumlar anladun sen anladun ne demek istedugumu.görümek üzere kendine iyi bak sofu ya selam soyle
ula olum insan bizeda bişeyler yazar ben garibandeğilum ama alaçağun olsun bidaha dersun bana bişe o zaman sorarım ben sana kendine iyi bak herkese selamlar
merhaba hala oğlu,nasılsın bakalım?kim bilir neler yapıyorsundur seni uslu çocuk:)neyse akıllı ol ama genede,gerçi sen bunları çok duydun ama:)şu gıcık olunan soruyu sormayacağım(dersler nasıl?):)soruyu şöyle değiştiriyorum,okul çok uzar mı:)neyse kendine iyi bak...güzel günler...
nazar boncuklu kardesım ne haber ne yapıyosun nasıl gidiyor işler nerdesın konya bağlantın nasıl gidiyor anlarsın yaaa seni...... seni
anladın sen onu neyse kuruyoruz dımı dersaneyi unutma buraya yazdım kı hayallerımızı unutma diye öpüyorum seni (dediğin gibi )gıdıktan bye bye