FATMA SELÇUK

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

EE

Mesajgönderen Şerif Kazancı » Sal Eyl 05, 2006 6:15 pm

KADESİM NBR NASIL GİDİYOO BASARACAKMIYIZ NE DERSİN İNSALLAH HALLEDERSİN OLAYOO ÇOK DUA EDERİM SANA ÖPTÜM...
Kullanıcı avatarı
Şerif Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Çrş Eyl 06, 2006 12:54 pm

aramıza hoşgeldin görüşmek üzere :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eki 12, 2006 11:02 am

Yaaaa Inanamiyorum, kiz fatma adasim ben nasil unutmusum sana hosgeldin demeyi, aramiza hosgeldin, eki habu sitede en sansli sen gorunuyorsun , annen ve ablan buralarda, sana kimse yan bakamaz ha :) ama ablan kadar aktif degilsun, yoksami sende sirani bekleyusun, esra kalkacak pc nin basindan sira sana gelecek hemiii :) paylasimlarini daim olmasini bekliyorum......
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

GÜLCİHAN SELÇUK

Mesajgönderen Gülcihan Selçuk » Prş Eki 12, 2006 6:07 pm

HOŞ BULDUK FATOŞ'UM NBR.BUGÜN ARAMADIM SENİ BİRAZDAN ARAYACAĞIM KONUŞURUZ.ÇOK UZAKLARDASIN ÖZLEDİM HEMDE ÇOOOK.UZAKTASIN AMA YÜREĞİMİN İÇİNDESİNİZ SENİ ÇOK SEVİYORUM.SANA BAŞARILAR DİLİYORUM.KOCAAAMAAAN ÖPÜYORUM ALLAHA EMANET OL YAVRUM....
Kullanıcı avatarı
Gülcihan Selçuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ERHAN UYSAL

Mesajgönderen Erhan Uysal » Cum Kas 17, 2006 2:05 am

Merhaba Fatma Naber nasilsin?
Göremiyorum seni bayadır. Bir bilsen ne kadar mutluyum bu durumdan:))
Şaka bir yana umarım herşey yolundadır...
Dikkat et kendine Öcüler yemesin:)
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muharrem Köse » Cum Kas 17, 2006 8:34 am

Selamlar. Sende Aramıza hoş geldin fatma. Görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Muharrem Köse
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Gülcihan Selçuk » Pzt Ara 04, 2006 10:19 pm

BALIM PİŞMANDIM ARADABİ SIRA VERDE BENARAYAYIM DİYE.ALDIM LAFIMI GERİ ARAMAMAN BANA BEYUK EKSUKLUK VERDİ. BEN ÖYLE ALIŞMIŞ DEYİLDİM ÇABUUUK ARA BENİ......ÇOK FENAMA GİDEYU.CANIIIM ÖPÜYORUM SENİ ALLAHA EMANET...ARAMAN DİLEĞİYLE
Kullanıcı avatarı
Gülcihan Selçuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Ara 05, 2006 11:02 am

E FADIME NE YAPARSUN HEEEEE.... :?: KONYADA OKULUN NASIL GIDIYOR UMARIM YOGUN DEGILSINDIR... ANNENLE MSN DE SÜREKLI GÖRÜSÜYORUZ DÜN AKSAMDA OFA TEYZENLERE BAGLANDIK ANNEANNENI GÖRDÜK VE TEYZENI HEPSINI YANI HEPINIZI ÖZLEMISIZ YAAAA... INSALLAH YINE YAZA GÖRÜSECEGIZ... DERSLERINDE ALLAH KOLAYLIK VE ZIHIN ACIKLIGI VERSIN... HOSCA VE DOSTCA KAL FATMACIM....
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Kas 10, 2007 1:23 pm

[b] CANIIIM BENİM,
SEN ADIMI GÖRÜNCE NASIL OLDUYSAN BENDE RESMİNİ GÖRÜNCE AYNI DUYGULARI YAŞADIM. BİRAZDA HÜZÜNLENDİM. ÇOK ÖZLEDİM SENİ FUTUŞUUMMM....
ÖNCEKİ GÜN SİTEYİ BİRAZ İNCELEME FIRSATI BULDUM. YENGEMİN HESABINDAKİ FOTOĞRAFI GÖRÜNCE SADECE SENİ DEĞİL SARILIŞINI DA ÖZLEDİĞİMİ ANLADIM. KURBAN BAYRAMINDA KURTULUŞUN YOK, BİZDEYİZ.
YENGEM ESRANIN YANINA GELECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ. GELDİ Mİ? SİZ ŞİMDİ İKİ FISTIK KONYA'YI FETHEDERSİNİZ. SİZİNLE OLMAK VARDI...

AYÇAYI BU YIL ANASINIFINA VERDİK. YAŞI KÜÇÜK AMA KREŞ BİZE UZAK. ÜNALDA YOMRA'YA GİDİP GELDİĞİ İÇİN KREŞE GÖNDERMEK MÜMKÜN OLMADI. EVE YAKIN BİR OKUL VAR. ORAYA VERMEK İSTEDİM "4 YAŞ GURUBU ALMIYORUZ" DEDİLER. MÜDÜRÜNDEN RİCA ETTİM O DA AYCANIN ANASINIFI İÇİN YETERLİ OLUP OLMADIĞINI ANLAMAK MAKSADIYLA "ADIN NE?" DİYE SORDU ONA. BİZİMKİ BİLGİSAYARIN BAŞINDA MÜDÜRÜ HİÇ TAKMADAN "ANNE BU BİLGİSAYARIN İNTERNETİ BOZUK. ONU TAMİR EDEYİMDE BARBİ OYNARIM" DEYİNCE MÜDÜR "GETİR AYÇA'YI BİZİMDE ZATEN BİLGİSAYAR UZMANINA İHTİYACIMIZ VARDI" DEDİ. YANİ KIZIMDA OKULLU OLDU ABLASI. EZİLECEK DİYE KORKUYORDUM AMA GAYET İYİ GİDİYOR. BU ARADA BÜYÜYÜNCE ÖĞRETMENİ GİBİ OLMAYA KARAR VERDİ. SEN MEZUN OL, SANA İKİ ÖĞRENCİ BENDEN. AMA İFLAHINI SÖKERLER HABERİN OLSUN.
BABAANNEN VE ÜNAL ABİN SELAM SÖYLÜYORLAR. KENDİNE İYİ BAK.ÖPTÜK SENİ. MAVİŞ GELDİYSE ONU DA ÖPTÜK.
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Çrş Kas 21, 2007 3:12 pm

Canımcım,

Nasılsın? Ne zaman geliyorsun? Bayramdan önce yine izine ayrılacağım. Yani Full evdeyim. Böyle yazmakla olmuyor, gelde doyasıya hasret giderelim. Ders durumlarını sormuyorum. Sen onlarla başa çıkabilirsin , sana güvenim sonsuz. Sadece Allah kolaylık versin diyorum.

Babaannen selam söylüyor. Kendine çok iyi bak. Öptük canııım!!!!!!!!!!
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kama » Çrş Kas 21, 2007 5:20 pm

Merhabalar fatma.. beni hatırlamışındır umarım.. bende konyada okuyordum,mehmet tanır beni.bi ara seninle konuşuyoruk sonra ne olduysa daha görüşemedik..Ama neyse tekrar siteye gelmissin çok sevindik.hoş geldin..
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ss

Mesajgönderen Ferit Kama » Prş Kas 22, 2007 1:39 pm

merhaba fatma.. hayır dalgınlıkla sölemedim o sözü.evet geçen yıl konyada okuyordum.bu sene konyaya gitmiyorum samsundayım. ara verdim 1 yıl. tekrar öss ye hazırlanıyorum.malum konyayı hiç mi hiç beğenmedim.ama vardır bundada bir hayır.bide bu sene öss den hariç başka planlarım da var.inşallah umduğum sonucu alırım neyse.senlede konyada bir görüşemedik.neyse memlekette görüşmek dileğiyle.yazın arada geliyom memlekete.Samsundan selamlar.Esra ablaya selamlar..
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Kas 24, 2007 7:56 am

Geleceğin en tatlı öğretmenin öğretmenler gününü kutlarım. 2 yıl sonra bugün görmek isterim seni. O sevgi yumağının içinde olduğundaki mutluluğun görülmeye değerdir bence. Ünal abin ve Ayça'da öğretmenler gününü kutluyorlar. Babaannen Trabzonda sizdedir. Dün Çocukları Dr. götürdük oyüzden bizde kısa süreli uğrayabildik. Maviş evdeydi ama Ezgi'yi görmek nasip olmadı. Neyse bayram geliyor.

Öptük seni.[/code]
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Ferit Kama » Çrş Kas 28, 2007 12:02 pm

fatma mesajını aldım.. önemli değill.. sınavların dolayısıyla giremedin sanırım nete... neyse inş. konya hayatı bitti benim için Allah beni o çöllere daha getirmez inşallah.. hayatımın kara bir yeri olarak her zaman hatırlayacağım orayı.. neyse yaylada görüşürüz... inş.. kib. görüşmek dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Sal Ara 04, 2007 7:36 am

Futuşummm,
Hallerin nasıldır? Vizeler bitti herhal. Ben 3-4 gün Ayça'nın peşinde hastahanede kaldım. Ömrümden bir yıl gitti bu arada. 2 hafta önce gittiğimizde bronşit olduğunu söyledi dr. c.tesi kontrole çağırdı. Gittik ki ilaç tedavisine cevap vermemiş. Yatırdı Serum ve iynelerle tam bir ilaç yüklemesi yaptı. Alerji testleri falan... Tabi ilk gün cesaretin bir anlamı olmadığını anladı benim kızım. Son iki gün hastaneyi ayağa kaldırdı. Ama hemşirelere "hemşile hanim, benim daha yakan inem kalmadi dimi mi?" diye sormasını duysan gülsen mi ağlasan mı bilemezsin. Dün çıktık hastaneden. Hala yorgunluğum geçmedi. Umarım sen iyisin. Kendine iyi bak ve çabuk geelll...
Öptüm seni aşkidommm!!!!!!!!
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir