Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
slmlar nasısınız bulent abı hatırlamıyo bende cok az hatırlıyom.hem abımın sacları azcık seyreklesmıs ama cok degıl.neyse umarım en yakın zamanda gorusuruz.ikinizede mutluluklar opuyorum bye
sevgili bülent nasılsın uzunzamandır yoksun sitede olmasa unutacaktık seni neyse sana ve nişanlına mutluluklar herşey gönlünüzce olsun Cengiz SELİMOĞLU
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Doğumgünün kutlu olsun!
Merhaba .....
Sitede aktif olanınız hanginiz bilmiyorum.
Okuduklarımdan Merve gibi geliyor.
Kim kimi şurli yaptı anlamadım.
Merve şurlılarla daha fazla konuşuyor.
Tabi ben şu andan sonra Merve ile muhattap olarak görüyorum.
Bülentle msnden artık.
Ha bu arada bizum eş......(Bülent) benden bahsettimi bilmem inşallah etmiştir.
Yoksa rezil oldum.
Ahada yüzüm kızarmaya başladı.
Görüşmek ve şahsen tanışmayı ümit ediyorum..
birbirinize dikkat edin.
merhaba arkadaş;
nasıl söylenir bilmem ama zaten azıcık olan diyalog ve ilişki kavramlarını görüyorum ki değerli(inan ki senden değerli; ne de olsa gelinimiz) gelinimiz merve kardeşimle olan hayırlı birkliktelikle kaybetmişsin.
gerçi burada merve kardeşimi tebrik ederim ama bir dostu kaybedince ister istemez bu sitemlere mazhar kalmak sonucu ile karşı karşıyasın. biz baba dostu, herşeyden önemlisi arkadaşız. unutma ki ben her gün senin en iyi dostun olmak için uğraştım ve uğraşacağım. demem o ki; irtibatı kopartmayalım. allah yar ve yardımcınız olsun
MERVECIM MERHABA UMARIM IYISINDIR MESAJINI ALDIM COK TESEKKÜR EDERIM CANIM MSNINIDE ALMANYAYA DÖNÜNCE EKLEYECEGIM INSALLAH... BEN IZINDE OLDUGUM ICIN FORUMA KATILMA IMKANIM PEK OLMUYOR SU AN BIR KOMSUNUN DÜKKANINDAN KATILIYORUM FORUMA... HALA MEMLEKETTEYIM INSALLAH HAFTAYA ALMANYAYA DÖNECEGIM ALLAHIN IZNIYLE EN YAKIN ZAMANDA GÖRÜSMEK ÜZERE INSALLAH... SIMDILIK HOSCAKAL CANIM ÖPÜLDÜN