gönderen Yılmaz Demir » Cum Ara 30, 2005 12:24 pm
Sevgili Mehmet AĞAOĞLU: Önce size teşekkür ederim, ilginizden dolayı. Site biraz karmaşık, size yazdığım mesajlar nereye gitti bilemiyorum, bu nedenle özür diliyorum. Gerçekten ruhuma hitap eden bir site, emeği geçenleri yürekten kutluyorum. Görüşmek umuduyla, İzmit ve Sakarya'dan sevgi ve saygılar gönderiyorum.
Merhaba Sevgili AĞAOĞLU: Benim Şur'lulara olan ilgim, kökenimin oradan olması ve Hamsiköy'de de sürekli olarak "Şur'lular" diye anılmamızdandır. Yani, Hamsiköy'deki Alisinoz'lular (Uzuntarla) bizleri çocukluğumuzdan başlayarak hep bu şekilde andılar. Bizinm Şur'lular olarak değişik bir havamız vardı. Şur'dan gelen bir nenem vardı, Hamsiköy'ün Merhamet timsali. Adını 18 yaşıma geldiğimde öğrenmiştim, zira O'na "Ana" diye hitap ederlerdi. Sizin, bu sitedeki samimiyetinizde, inanın kendimi buldum. Kullandığınız kelimeler, sohbetleriniz ve kültürünüz bizim kültürümüz. O taraflara geldiğimde mutlaka uğrayacağımı belirtir sizleri de beklerim. Benim de size kanım ısındı, derler ya gönülden gönüle yol vardır. Görüşmek dileğiyle, hepinize sevgi ve saygılar gönderiyorum. [Veli Torunu]