ILMIYE IBRAHIMAGAOGLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Sal Şub 28, 2006 8:45 am

İlmiye ben kürşat ibrahimağaoğlu(fafuşun toruni) benda ğamizanun serdar onatla birlukte düzcenun yığılca ilçesinde orman işletme şefluği yapayuruk.Ereğliyle burası yakin sayılur özel araçla bir saat sürer.Bizda gelince uğrarız inşallah.Ereğlide epey laz vardur.İmamun haticeda ordadur.Abisi ahmet abida orda onlarla göruşuyumisun enişte beyi tanımam ama hopşerali orhanlari tanırım bizum trabzondaki eski ev sahibimizda orhanlardan idi.Birda istanbulda bağcılarda var nalburluk yapan orhanlar.Enişte mutlaka onlarun akrabasidur.Enişteye selamlar yolunuz düşerse mutlaka beklerum.Görüşmek dileğiyle
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

NAZIM GÜRŞAT İBRAHİMAĞAOĞLU

Mesajgönderen İlmiye İbrahimağaoğlu » Çrş Mar 01, 2006 1:24 pm

KÜRŞAT AĞBİ msj'ımı aldın mı?ulaştığından emin olmadığım için yazıyorum.selamlar
Kullanıcı avatarı
İlmiye İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Prş Mar 09, 2006 10:47 am

YOK İLMİYE GELMEDİ MESAJIN BENUM İSMUM NAZIM GÜRŞAT İBRAHİMAĞAOĞLU DİYE GEÇİYOR
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MERHABA

Mesajgönderen İlmiye İbrahimağaoğlu » Pzr Nis 16, 2006 4:56 pm

GÜRŞAT AĞBİ BENDE İBRAHİMAĞAOĞLU ADIYLA Bİ KAÇ MSJ ATTIM.O YÜZDEN ULAŞMADI.BU TARAFA YOLUNUZ DÜŞERSE MUHAKKAK BEKLERİM.KAYINVALİDEM FIRINCI DEDENİN EN BÜYÜK KIZI FATMA.DEDİĞİN ORHANLARLA AKRABA EŞİM.KÖYDE İDİM O YÜZDEN GEÇ CEVAP YAZIYORUM.EN KÜÇÜK KIZKARDEŞİM (MELEK)'İN DÜĞÜNÜNÜ YAPTIK.YENGEME SELAMLAR TANIMIYORUM AMA İNŞAALLAH TANIŞIRIZ.
Kullanıcı avatarı
İlmiye İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cum Nis 21, 2006 11:17 am

ILMIYECIGIM MERHABALAR; BANA YOLLAMIS OLDUGUN MESAJLARDAN ÖTÜRÜ SANA COK TSK EDERIM; ANNENI TANIYORUM AMA SIZLERI PEK FAZLA GÖRMEDIGIM ICIN TANIYAMADIM; ZATEN KERVANA INDIGIM PEK NADIR OLUR; YA CAYKARAYA PAZARA YADA BIRYERE GIDECEGIMIZ ZAMAN GECIYORUZ SIZIN EVIN ÖNÜNDEN.... AMA INSALLAH SIZLERLE DAHA YAKIN BIR SEKILDE TANISMAK ISTERIM... BU SENE GELIRSEN INSALLAH GÖRÜSÜRÜZ BELKI... KENDINE IYI BAK ZONGULDAGA SELAM...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İlmiye İbrahimağaoğlu » Cmt Nis 22, 2006 8:43 am

surli yazdı:ILMIYECIGIM MERHABALAR; BANA YOLLAMIS OLDUGUN MESAJLARDAN ÖTÜRÜ SANA COK TSK EDERIM; ANNENI TANIYORUM AMA SIZLERI PEK FAZLA GÖRMEDIGIM ICIN TANIYAMADIM; ZATEN KERVANA INDIGIM PEK NADIR OLUR; YA CAYKARAYA PAZARA YADA BIRYERE GIDECEGIMIZ ZAMAN GECIYORUZ SIZIN EVIN ÖNÜNDEN.... AMA INSALLAH SIZLERLE DAHA YAKIN BIR SEKILDE TANISMAK ISTERIM... BU SENE GELIRSEN INSALLAH GÖRÜSÜRÜZ BELKI... KENDINE IYI BAK ZONGULDAGA SELAM...

Merhaba naciye abla
Esasen ben teşekkür ederim ilgi ve alakan için.İnşaallah yüz yüze görüşebilmek dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
İlmiye İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ergün Özen » Cmt Nis 22, 2006 11:37 am

kardes sende hos geldın burda ayrım yoktur bız bır sur cumhurıyetıyız
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Elif Uygun Kama » Cmt Nis 22, 2006 12:51 pm

slm ilmiyecım hos geldın sıteye nasılsın napıyon senı cok ozledım enısteye selam.
Elif Uygun Kama

slm

Mesajgönderen Elif Uygun Kama » Pzt Nis 24, 2006 3:42 pm

ilmiyecım nasılsın ordamısın
Elif Uygun Kama

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Nis 24, 2006 3:59 pm

INSALLAH ILMIYE KARDESIM INSALLAH SANA VE AILENE SELAMLARIMI YOLLUYORUM KENDINE IYI BAK ALLAHA EMANET OL SEVGILERIMLE
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatih AĞAOĞLU » Cmt Nis 29, 2006 9:24 am

İLMİYE RAHİME ABLAN DA SANA SELAM YULLUYOR.ENİŞTEYE SELAM REBBE EMANET KARDEŞİM.
Fatih AĞAOĞLU

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt Nis 29, 2006 2:03 pm

merhaba ilmiye
nasılsın nasıl gidiyor hayat samsundasın heralde
enişteye selamlar burdakilerin hepsi iyi günay abla bu sıralar biraz yoğun siteye giremiyor selamını söylerim görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

TEŞEKKÜR EDERİM !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal May 16, 2006 11:09 am

.....Merhaba İlmiye,

...Gösterdiğin yakın ilgiye teşekkür ederim.Karadeniz Ereğliye evelki yıl bir gece misafir oldum.O zaman tanışmış olsaymışız yüzyüze görüşmüş olacaktık.Hayırlısı,kısmet bugüneymiş.Zaman zaman şahsi sayfalarımızda birbirimizin hal hatırını soralım.Beyiniz kim ve ne iş yapıyor.

....Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen ağaoğlu » Cum May 19, 2006 7:02 pm

selam vatana ve millete.orda havalar nasıl. biz burda güneş doğasina çiktuk.allah sonumuzi hayır etsun.herkese çok çok selam.kardeşun İBRAHİM
ağaoğlu

Mesajgönderen Özgül Murutoğlu » Cum May 19, 2006 9:00 pm

merhaba ilmiye aslında tanımıyorum seni ama burada arkadaş olabiliriz diye düşünüyorum.siteyede bende yeni üyeyim valla daha önceden haberim yoktu olsaydı bu kadar beklemezdim köylülerimle tanışmak için.tekrar merhaba :D
Özgül Murutoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir