İLKER İŞÇİ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen bülent mehmet ayan » Pzt Oca 30, 2006 10:35 am

ilker bey nehalun var. iş nasi gideyu.afferum sana
bülent mehmet ayan

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Pzt Oca 30, 2006 4:02 pm

selamunaleyküm yakışıklı cordaniga.Nasil gideyur işler şirketi kaç yılda uzerune geçurebilursun haber ver bana ona göre ortak çalişacağuk.Herhalda ömrün boyunca maaşçiluk yapmayi duşunmeyusundur.Kısıklıda hangi şirkettesun.Orda (arı mamalarını üreten meşhur bir firma vardi orasi olmasun).Boban olar hala ordadur herhal rahat vermediler sağa gençluğuni bi yaşasan gözlerunden öpeyurum iyi haberleruni bekleyurum ALLAH yar ve yardımcın olsun kürşat ibrahimağaoğlu
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Sal Oca 31, 2006 9:34 pm

slm ilker aramıza hoşgeldin.seni burda görmek güzel nasıl gidiyor iş hayatı.kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Ustasüleyman » Çrş Şub 01, 2006 9:54 am

Cordanların en yakışıklısı önce öpüyorum o güzel yanaklarından...

Yazdığın yazılarda misafir olarak görünmek istemiyorsan, her siteyi açtığında ve tanışma sayfasına girdiğinde mutlaka oturumu aç. Ozaman ismin görünür. Ne zaman buraya gelmeyi düşünüyosun?
Öğrenciyken daha sık görüyorduk seni. Artık göremez olduk. Sende Metin abin gibi. Özletme kendini.

Şimdilik hoşçakal....
Rahime Ustasüleyman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

OHOOOOOOOO yababayaba

Mesajgönderen FATIH AYALOĞLU » Prş Şub 02, 2006 9:45 pm

Benden iki gömlek üstün arkadaşım nasıulsın bakalım? askerlik bitince ne arar oldun ne sorar oldun gerçi hiç arayıp sormadın ama. İşlerin nasıl? Bir ara Ankara'ya gelme fırsatın olursa haberim olsun. Ama seninle telden görüşmek isterim. fatihayal@yahoo.com'dan telini bildirirsen irtibat kurabiliriz. Kal sağlıcakla..
FATIH AYALOĞLU

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Cmt Şub 04, 2006 2:39 pm

oola ilker lağose kade hiç arayu sormayusun unuttun bizi galiba neyabayusun biz gene arada araruk soruşturuyuruk sizleri fakat sen unuttungaliba ne dersin işinde başarılar dilerim sana sağlıcakla kal
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Ustasüleyman » Pzt Şub 06, 2006 10:11 am

Şimdi bana yazdığın mesajdan anladıklarım doğrumu bir bakalım....

Anladığım kadarıyla uğraştığın hatun tayfası var yani kız arkadaşın var,
hatta yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorsun. Zira çocuk eğitimi hakkında bazı şeyler öğrenmeye çalıştığına göre yakın zamanda baba olmayıda düşünüyorsun.

Haksızsam söyle,
Haklıysam da söyle önceden haberimiz olsun.
Gelin adayını incelemeye alalım.

Öpüyorum seni.
Rahime Ustasüleyman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Ustasüleyman » Cum Şub 10, 2006 9:03 am

İlker haşimdi kızdırdın beni,

Yahu kızla senmi evleneceksin, Reyhan mı?

Sen Üniversite mezunu, koskoca Endüstri mühendisi evleneceğin kızın onayını annen mi verecek?
Sen nasıl özelliklerde bir kız aradığını bilmiyormusun?
Evleneceğin kızı kendin seç. Eğrisi doğrusuyla kendi kararını kendin ver.Ayrıca evleneceğin kızın özelliklerini başkalarına beğendirmeye çalışma.

Öpüyorum seni kendine iyi bak.
Rahime Ustasüleyman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Hrs

Mesajgönderen İlker İşçi » Pzr Şub 12, 2006 5:12 pm

rahime abla hiç sorma kızlara pek guvenim kaalmadı...

oyle tiplerle karsılastım ki inanılmayacak ghibi... o nedenle evlenmek bile uzak geliyor bana... neyse sıkmayayım seni ben ...durumun nedeni kendime guvensizlik veya ne istediğini bilmemek değil...
cinsi latife olan guvensziliğimden kaynaklanıyor...

sizleri seviyorum ...

psikoterapistemi gitsem ne dersin :))))
İlker İşçi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen muhammetali » Prş Şub 16, 2006 4:16 pm

SAYGILAR VE SEVGİLERİMLE.
ÇIKARTMIŞ OLDUĞUM ALBÜMDE ELEŞTİRİLERİNİZİ VE YORUMLARINIZLA MANEVİ DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM.YAZMAK İSTEDİĞİNİZ HERŞEYE AÇIĞIM.ÇOK ÖZEL ELEŞTİRİ DE OLSUN AMA KİŞİSEL SAYFAMDA YER ALSIN.HER ZAMAN BEN KÖYÜM,İLÇEM VE VİLAYETİMİ ARKAMA ALARAK BU YOLA ADIM ATTIM BENİ YANLIZ BRAKMAYIN.HATAM VE KUSURLARIMI BANA SÖYLEYİN Kİ BENİ UYARIN SİZ BENİM EN KİYMETLİ HEMŞERİLERİMSİNİZ.DIŞARI AÇILMAĞA AZ KALDI....
HERKESE TEKER TEKER SAYGILAR SEVGİLER SUNARKEN DAİMA SİZLERE LAYIK OLACAĞIM.
ALLAH'A EMANET OLUNUZ
muhammetali

Mesajgönderen Rahime Ustasüleyman » Pzt Nis 17, 2006 9:12 am

Çordanların en yakışıklısı,

Uzun süredir sesin soluğun çıkmıyor.

Hem iş hemde eş çalışmaları nasıl gidiyor.
Gerçi senin gibi yakışıklı, rütbeli(yani mesleği olan) ayrıca çordanlı birinin eş bulma problemi olmaz. Yengenle amcam nerdeler nasıllar, ilterden ne haber? Bizim Ali ile görüşebiliyormusun? Gurbet ellerde kendinize iyi bakın.

Öpüyorum seni, yengeme amcama ve İlter'e selamlarımı ilet.

Hoşçakal.
Rahime Ustasüleyman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recep Işın » Sal May 23, 2006 10:02 pm

nasılsın iyimisin amcanın kızı cok takılıyor sana daha bilmiyor ki senin alacağın kızı ilkönce reyhan hanım beğenecek ontan sonra hüseyin abi sonra ilter sonra sülale en sonda sen sana gelene katar o işta biter işhayatın nasıl ablama hüseyin abiye cok selam söyle tlf yaz selamlar
Recep Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

:)

Mesajgönderen İlker İşçi » Çrş May 24, 2006 7:18 am

hiç sorma recep abi aynen oyle olur... Her kes cok iyi recep abi..Annem babam istanbulda 7 haziran gibi trabzona gelecekler...>İlter hazırlıkta okuyor... bende gidip geliyorum işe...Yasayıp gidiyoruz.. Sizlerde yaramazlık yoktur inşaallah...
İlker İşçi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Çrş May 24, 2006 10:30 pm

SELAMUNALEYKÜM ENESUN ĞANİNUN İNCİSİ.NASİLSUN GÖRÜŞMEYELİ HİÇ ARAYIP SORMAYUSUN.MSN YİDA AÇTUĞUN YOK.YOKSA BAŞKALARİYLE UĞRAŞMAKTAN FIRSAT BULAMAYUMİSUN.NASIL YENİ İŞİNDEN MEMNUNMUSUN?GELECEK VAAT EDİYORMU?YOKSA İLERDE KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMA HAYALLERİNİMİ KURUYORSUN.ANNEN VE BABAN YANINIZDA HERHALDE ONLARADA SELAMLARIMI SÖYLE.HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.

PADİŞAHI ALEM OLMAK BİR KURU DAVA İMİŞ
BİR VELİYE BENDE OLMAK CÜMLEDEN ALA İMİŞ

YAVUZ SULTAN SELİM
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlker İşçi » Prş May 25, 2006 7:25 am

yok abi ya kimseyle ugrastığım yok...Bitti o işler...:) çalışıyoruz şimdi...msn i açmıyorum abi...Cok nadir giriyorummsn e...Annem onlar burda bir iki hafta sonra giderler... Senin durumun iyidir inşaallah...
düzcedesin dimi hala...tayin var mı yakınlarda.
İlker İşçi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir