AYSEGUL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ali Celal Şahin » Sal Eki 17, 2006 7:07 pm

oooo kimleri görüyoruz ayşegül abla nasılsınız inşaallah beni tanıdınız umarım... amca cocuğu sayılırız.. allaha emanet ol görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Ali Celal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cum Eki 27, 2006 6:49 am

sağdan soldan duyduk ki nişanlanmışsın, allah mesut ve bahtiyar eylesin, allah tamamına erdirsin
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Cmt Eki 28, 2006 5:56 pm

aysegul ben hacer nasılsın hayırlı olsun allah tamamaına erdırsın kendıne ıyı bak esımın sayfasından sana yazıyorum
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

VAY VAY VAY

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Kas 11, 2006 2:48 pm

AYŞEGÜL İSTANBULDASIN HA..
BEN DE İHSAN ŞAHİN HACALOĞLU
TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖYDEYİM. YANİ SANA BİR SAAT UZAKTA. ESENLERDEN YONCA SEYAHATA BİNDİN Mİ GELDİN. AMA SEN GELEMEZSEN İLK FIRSATTA BEN GELİRİM. BU KADAR YAKIN İKEN Bİ HABERİZ. OLDU MU ŞİMDİ. İNTERNETTE GEZERKEN KİM BU ŞAHİNLER DİYE TEKER TEKER GEZERKEN BİRDE SENİ GÖRMEM Mİ VAY BENİM YEĞENİM VAY. GÖZLERİNDEN ÖPERİM.
TEL: 0 538 818 33 00
EV : 0 282 726 96 15
İŞ : 0 282 726 70 55
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muharrem Bayraktar » Pzr Oca 21, 2007 7:06 pm

EE KİZ NE İSİN VAR BURDA. :lol:
Muharrem Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vildan Onat » Cum Mar 09, 2007 9:16 pm

TEYZEMİN KIZI SENİ YENİ FARK ETTİM NASILSIN İSTANBULDA NERDESİN DÜZCEDE YAKINIZ OZAMAN AH Bİ GELSEN NE İYİ OLURDU ZAVALLI TEYZEM NASIL AYRILDI SENDEN ÖPÜYORUM SENİ ABLACIM BAK BEKLİYECEM BURAYA BÜNYAMİNDE ORDAYSA ONUDA BEKLİYORUM ALLAHA EMANET OLUN HERKESE SELAM
Kullanıcı avatarı
Vildan Onat
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Nilüfer İşçi Şahin » Cum Mar 16, 2007 7:22 pm

Gecikmeli bir merhaba mahalledaşım,arkadaşım:).....Kız hayırlı olsun,sanırım geç duydum ama olsun,çok sevindim,Allah tamamına erdirsin..Ne zamandır aramayı düşünüyordum seni ama şu günler cep telefonuyla aram pek iyi değil,aramız düzelsin hemen arıycam...Bende idare ediyorum çok şükür,Allah nazardan korusun herşey yolunda,inşallah senin içinde durum aynıdır.Bünyamin ne yapıyor?ne zaman bitirir,onada çok selam söyle..Kırıkhan'ı sizleri özledim inanki...hey gidi günler diyor insan...neyse hayırlı haberlerini bekliyorum artık(düğün tarihi gibi:))Bünyamin 'e de çok selamlar...Allah'a emanet ol...sevgiler......
Nilüfer İşçi Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir