Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
slm belki beni hatirlamazsin ama 5 veya 6 yil önce trabzona gelmistim.babannem sen ve kardesinle tanistirmisti beni.kardesinin adinin mehmet olduunu söleyince çaktim. buarada banannemin adi rahime sever tanirsin. öss de basarilar.
Güzelim nasılsın bakalım, uzun zamandır görüşemedik, koskocaman kız olmuşsun, bu ne güzellik böle? başarılar diliyorum sınavda, umarım gönlünce olur herşey, annen nasıl çok selamımı ilet tamammı bitanem ...
merhaba duygu sitemize hoş geldın sana derslerinde başarılar dılerım allah hakkında hoyırlı olanı versın kendıne iyı bak
slm sağol duygu ben aten senı tanıtorum merak etme goruşuruz kendıne ıyı bak by
slm arada sırada msn açta sohbet edelım unuttunmu msn olduğunu yaksa
slm nbr neler yapıyorsun nasılsın hayat nasıl gecıyor oralarda
slm nbr nasıl gıdıyor hayat derslerle aran nasıl ınsallah hak ettığın yerlerı kazanırsın kendıne ıyı bak by by
slm nasılsın neler yapıyosun derslerle aran nasıl
slm canım nasıl gıdıyor hayat neler yapıyosunuz memlekete gıtcenmı oğustozda gelebılırım ozaman gorusuruz ınsallah bu arada sınavın nasıl gectı umarım ıyı geçmıstır allah gönlune göre versın. kendıne ıyı bak
kızım ne haber şur köyünde buluşduk. İnşallah her zaman görüşürüz. Üniverside için başarılar deyeceğim ama bugün sonuçları bakdım inşaallah bidahaki seneye çok çalış öptüm.
DUYGUCUM İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM NELER YAPIYOSUN NASIL GİDİYO HAYAT ÇOK Uygunsuz Kelime GİREMİYOSUN SANIRIM NET E? AYŞE ABLAMA TEYZENLERE ÇOK ÇOK SELAMLARIMI İLET OLDUMU CANIM ÖPÜYORUM! BU ARADA ÇOK BÜYÜMÜŞ DAHADA GÜZELLEŞMİŞSİN