FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzr Oca 01, 2006 11:02 pm

abla nasılsun.tanıdıysan açık verme.bütün fuzuli işler ile senmi ilgilenuyursun.
Kayhan Durgun.

Yılbaşı Mesajı

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Pzt Oca 02, 2006 8:47 pm

Fatma Bacı; Ben de sizin Yeni Yılınızı en nezih duygularımla kutlar, tahayyül ettiğiniz hayatı yaşamanızı dilerim. Ben Hamsiköy'deki Şur'lulardan. Bizim Finavaslarla (Uysal) akraba olduğumuz söylenir. Bilmiyorum Hamsiköy'deki Uysal'lar ile akrabalığınız varmı? Mehmet AĞAOĞLU Der ki; Her köyden bir Veli, Şur/dan Kim Olur olur. Ben de buradan hareketle diyorum ki Dedem ve Nenem Şur'dan Hamsiköy'e gelmiş. Yani bende Veli olmasam dahi Veli Torunu olurum. Herkese sevgi ve saygılar gönderiyorum.

Fatma Bacım; 1971 Yılından beri Hamsiköy'ün dışındayım. Yaz aylarında 15-20 gün, bazen iki senede bir giderim. O vesile ile görüşememişizdir. Ama Babamı ve Rahmetli Annemi belki tanırsın. Şahzene Halayı yanlış hatırlamıyorsam bu yıl Hamsiköy'de gördüm ve sohbet etmiştik. Allah şifalar versin. Selam ve dua ile..
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Pzt Oca 02, 2006 9:36 pm

Ben de köyümüzün, güzel, nazik, misafirperver insanına, yeni yılda ailece sağlık ve mutluluk dolu güzel günler dileyerek sevgi ve selamlarımı sunarım.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Uysal » Cmt Oca 07, 2006 9:47 pm

Oyyyyy benim şeker abulam cimcime abulam seni yaratan allaha şükürler olsun herkese vermez ha boyle abulalardan:)) en sonunda başardık habu kayıt işini ha eline sağlık öptüm o güzel ellerinden seni görmek seninle konuşmak cok güzel allah seni başumuzdan eksuk etmesun:D
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Turgut Atalay » Cum Oca 13, 2006 2:24 pm

MerhabaFatma Hanım,
Ankara'nın Ayaş ilçesinde bulunuyorum.Ankaraya 55 km yakın 30 dakikadalık mesafede bir ilçe.Bizlerden de çok var burda Telekominikasyon Daire Başkanı amca oğlu var,ablam var,kayınım Serkan var ve dayım var.Sizinkiler yanlış hatırlamıyorsam Samsun yolu üzerinde Su ürünleri Fakültesinin oralardadırlar.Cofalanın Meryem ile akrabalığınız vardır,yoksa yanlış mı biliyorum?
Neyse izine geldiğinizde misafir edebilirim.Bu ilçenin yazın dut festivalı olur ,yazın doğası da fena değildir.
Size , ailenize sağlıklı ve mutlu günler dilerim
Kullanıcı avatarı
Turgut Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhabalar

Mesajgönderen İlhan Ayal » Cum Oca 13, 2006 11:34 pm

fatma hanım herhalde ben biraz geç kaldım size cevap yazmakta. internet imkanım oldukça kısıtlı. ben subacer rahmetli halil AYAL'ın oğluyum.hani sormuştun. hakim ayalın yiğeniyim.nermin ayalın kardeşiyim.
biraz geç oldu ama tekrar merhaba .
iyi bayramlar ve mutlu yıllar
Kullanıcı avatarı
İlhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Kazancı » Cum Oca 20, 2006 11:28 pm

ah be fatma abla seni unutabilirmiyim azmı yemek yaptın benle murata azmı kovaladın bizi aha açlar ordusu geliyo diye ablamında sana selemları çok çok selamları var gerçi, yakında onuda üye yapacam görüşürsünüz allaha emanet ol abla pardon oturum açmayı unutmuşum:)

benden yana deyişen bişey yok hala aynı doymayan sami! murat da deyişmemiştir sanırım valla yemek yemekten bıktım abla serum asacam koluma
Sami Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Çrş Oca 25, 2006 4:12 pm

ABULA BEN LAFUMİ ORTA YERE DERUM.BEĞENEN BEĞENDUĞİNİ ALUR ,BEĞENMEDUĞUNUZ BANA KALUR.KIZMAK YOK .HASAN AĞABEM OYLE DEYUR.

MERHABA ABULA.DEDUĞUN KİŞİYE SELAMUNİ SOYLEDUM.LAKİN SANA ÇOK FENA KIRGUNDUR.YAŞANMİŞ ONCA ESKİYE RAĞMEN ARAYUP SORMADUĞUN İÇUN BİRNEVİ BEYDOĞA EDEYUR.DURUMİ EYİ DEĞİL İSE ODEMELİ ARASUN DEYUR.BU ARADA SİR SAKLADUĞUN İÇUN SAĞOL.AMA BİR KAÇ TANE FESAT BENİ TEHDİT EDEYUR.SENUN BİR PARMAĞUN OLMADUĞİNİ BİLİYURUM AMA İSTERSEN O FESATLARUNDA BİR KULAĞİNİ ÇEKİVER.ARTUK SANA KARŞU ELUMUZ KOLUMUZ BAĞLİDUR.HERKESE ÇOK SELAM AMA VEDAT AĞABE HARİÇ .ÇÜNKİ O BANA ÇOK KİZMİŞTUR.BELKİ ĞABERİ YOK AMA BENDA ONA KIZMİŞUM

NE OLUYUR HERKES TEHDİT EDEYUR.GORDUNUZ BENİ SAHİPSUZ HEMİ.BENUM DA GÜVENDUĞUM BİRİLERİ VAR HERHALDA .PİTİPİT HASAN AĞABEM SORAR SİZDEN HESABİNİ.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Mar 12, 2006 8:47 pm

fatma yazdı:
antika yazdı:FİRİLDAK ABULA NASİLSUN.

Ekiiiiiiii naciyem habu antika neler deyur sana firildak abulada nerden cikti simdi, eykidi antika tam antikaluksun ha :) :)

DOGRI DEYI E KIIIIII LAKABUMUZ ÖYLEDUR FIRILDAK DERLER BIZE; HACI MAHMUT OLARAKTA BILUNURUK.... ANTIKA EYI BILUYU ONI AMA BIR BIZ ANTIKAYI TANIYAMADUK HIC TA TIYO VERMEYU.... :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Mar 13, 2006 11:37 am

Merhaba fatma hanım bu antika nın kim olduğunu öğrenebildinizmi? dahmin ediyorum şu anda forumda yazıyorsunuz cvap bekliyorum
selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Sal Mar 14, 2006 12:18 pm

Fatma abla teşekkürler. Yazının önemini sizde anladınız değil mi? Forumun diğer sayfalarının ne kadar az ziyaret edildiğini bende farkettim ve dikkatleri bu yönde toplama gereği hissettim. Size de yardımınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Aykut Uysal » Cum Mar 24, 2006 10:26 pm

evet akrabayız fatma abla ya ne çok akrabalarımız varmışda haberimiz yokmuş gülsek mi:? aglasakmı bilemiyorum:?tanıdıgım için çok memnunum ama bu zamana kadar tanıyamadıgım içinse üzgünüm.dünyanın düzeni bu kabullenmekten başka yapacak bişeyimiz yok neyse teşekkürler saolasın daha sık görüşmek dilegiyle saygılar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Nis 02, 2006 6:32 pm

E FADIME EKIIIIIIIIIIII GÖZLERUN AYDIN OLSUN BÜTÜN KÜLFETUNI TOPLADUN FORUMA AHMET AGABEYUNUN HANUMIDA GELURSE TAM TAKIR BURAYASUNUZ....FORUMU ELE GECURECESUNUZ ÖYLE GELUYU BANA.. :D :D ÖPTÜM GÜZEL ABLAM...

FATMA ABLA SENINDE GECMIS KANDILIN MÜBAREK OLSUN; RABBIM TEKRARINI YASAMAYI NASIP ETSIN.....

EKSIK OLAN YENGENIDE ÜYE YAPINDA TAM OLSUN BARI DA YA HIC SORMA YORGUNLUKTAN NE MSN NEDE ANDERNETI GÖZÜM GÖRÜYOR... BU ARALAR YINE YOGUNUZ VE YORGUN DÜSÜYORUM EVE... FIRSAT OLDUGUNCA KATILMAYA CALISIYORUM BUGÜN OLDUGU GIBI..... SIZLER NE ALEMDESINIZ; BIR YARAMAZLIK YOK INSALLAH... KENDINE IYI BAK FATMA ABLA YEGENLERINE SELAM; ÖPÜYORUM SENI.... SEVGILERIMLE
En son Naciye Soysal tarafından Pzt Nis 03, 2006 12:51 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Çrş Nis 19, 2006 2:30 pm

SAĞOLASIN,ALLAH ABİLERİNE BİLE NASİP ETSİN.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Melahat Uysal » Pzt Nis 24, 2006 12:51 pm

Ekiiiiiiiii abula ahada benda geldum kambersuz dugun olurmi artik benda aranuzdayum

Ekiiiiiiii abula butun gun haburalarda ugrasacagina cikib bizleri ziyarete gelsana, hep is is olmayur haaaaa artuk benda haburalardayum kurtulusun yok kacacak daha yerun kalmadi

Ekiiii cok sinirli gorunuyorsun eee haklisinda, ya birak buralarida cik gel sorunlari baska zamana cozersin, ekiiiiii dedum sana benden kurtulusun yok haberin olsun adim adim takib edeyuruk seni

Ekiiiii hem ev profoseri sen taktun bana hemda alay geceyusun benum ile, bilursun ev profosorlugu hicta kolay deyil, isi hic bitmez ne yazukki, ne var ne yok ne yaparsun haburalarda, sevgiler...
Kullanıcı avatarı
Melahat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir