YILMAZ DEMIR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatih Sever » Cum Ara 30, 2005 10:04 pm

MERHABA YILMAZ ABİ.SANAL ŞURA HOŞGELDİN.TÜRKİYENİN HER YANINDAN ŞURLİLAR SİTEYE KATILIYOR. BUNU GÖRDÜKÇEDE GURURLANIYORUM.SELAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Cmt Ara 31, 2005 11:24 am

YILMAZ DEMİR; DERKİ!

Merhaba Mehmet'çim; Bu siteye alışmam biraz zor oldu. İşimin yanında bununla uğraşmak zor oldu. Sevgili Mehmet AĞAOĞLU'nun kullanım konusundaki mesajlarının yardımıyla olayı çözdük. Kırıkhan'da doğduğunu söyledin. Benim de Kırıkhan'da eğer akrabalarım var. Polis Zeki ŞAHİNOĞLU Eniştemiz yani eşi benim amcamın kızı. Bayraktar'ların kızı Güzlade benim Analığım yani Babamın ikinci eşi (Rahmetli oldu). Burada Şur'luları görmek, okumak bana heyecan veriyor. Dikkat et ben hep Şur diyorum, Şahinkaya demiyorum. İlginden dolayı teşekkür eder, mutlu günler dilerim. Selam ve dua ile.

Sevgili Yılmaz bey, Kırıkhanda akrabaların var kesemeroğları bol sayılır orda ve gördüğüm kadarıyla tanışmışsın ben ist da ikamet etmekteyim ayrıca kırıkhanda doğmadım şurda ağrapta doğdum orda bir yanlış anlama vargaliba olabilir Polis zeki amcayı tanıyorum fakat çok fazla diyaloğum olmadı kendileri ile bildiğin kadarıyla da kırıkhana yeni gitti sayılırlar ayrıca ilgine teşekkür ederim.Yeni ylını ve kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Pzt Oca 02, 2006 8:30 am

Sayın müdürüm merhaba.Seni kanım sevdi uzaktan uzağa.Bu bilgisayarı
bende sizin gibi iyi kullanamam.Siteye giriş çıkışları öğrendik.Bende Dernekpazarında kamu görevi ifa ediyorum.İşimiz yok.Olmayınca da siteten çıkmıyoruz.

İnşallah yolunuz bu tarafa düşerde burada daha uzun uzun görüşürüz.Siz
ler Şurlilarla bu tenli ilişkiler içinde olma girişiminiz güzel bir meziyet.Grüş
mek dileğiyle
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzt Oca 02, 2006 2:13 pm

Yeni yılınızı kutlar esenlikler dilerim.Selamlar
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Oca 02, 2006 5:35 pm

SUR KOYUNUN GUZEL İNSANI..

YENİ YILINIZI KUTLAR, YENIL SIZE,BARIS, SAGLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİM.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA.....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Sal Oca 03, 2006 11:00 am

Kurban bayramının ikinci günü Çaykara'da Özlenen tesislerinde düzenlenmesi düşünülen toplantıya gelme imkanınız var mı?gelirmisiniz?
Bu konuda ki görüşlerinizi tanışma formundaki "Bayramın ikinci günü Özlenen Tesislerinde buluşalım mı"yazısına mesaj olarak gönderirseniz memnun oluruz.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Prş Oca 05, 2006 12:48 pm

Resim
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Cum Oca 06, 2006 10:10 am

Bayramın 2. günü yapılması düşünülen site toplantısına gösterdiğiniz ilgi
den dolayı sizleri kutluyor,Mübarek Kurban Bayramının hayırlasa vesile ol
masını Yüce Allah'dan niyaz ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Oca 06, 2006 7:30 pm

Merhaba Yilmaz abi, Hamsikoyunde bulunan Uysallardan benim tanidigim ve akraba oldugum var evet Kazim Uysal mesela babamin amcasinin ogludur, ben Hamsikoyune her yil giderim, Kazim Uysalin esi Lehviye teyzemiz olur, yani esimin teyzesi, her yil mutlaka ziyaret ederiz onlari, hamsikoyude cok guzel bir yer, surluluk tabiki bir ayricaliktir.. :) :) Saygilarimla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen muhammetali » Cum Oca 06, 2006 7:38 pm

merhaba yılmaz ağabe
nasılsınız?iyisiniz inşallah?
ben muhammet ali yılmaz
şur köyünün sanatcısı sayılırız kendi çapımızda
muhammetali

Seyfullah Demir

Mesajgönderen Seyfullah Demir » Cmt Oca 07, 2006 10:06 am

Sayın Yılmaz Demir buradada seni görmek güzel Bu sitede biraz garip bırakılmışız. Biz Hamsiköydeki Şahinkayalılar olarak ihmal edildik. Üstelik ben her zaman Şura giden biri olarak bunu hiç haketmediğimi düşünüyorum.
Siteye giriyorum ama nasıl mesajlaşmak gerektiğini bilemiyorum. Üstelik bu konulardan biraz anladığımı düşünüyordum, yanılmışım.
Tanımayanlar beni tanışma formuna bıraktığım mesajdan tanıyabilir.
Sayın İlkay (Ahmet) güvercinle tanışmışsınız İlkay Annemin amcasının oğlunun oğludur. Kurban bayramını kutlar mutluluklar dilerim.
Seyfullah Demir

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Oca 07, 2006 9:02 pm

Yilmaz abi evet anne annemizin hastaligi ailece bizi cok uzmusdur ve butun sulale suan caykarada bulunmakda, Lehviye teyzem ve kazim amcamin orda oldugunu biliyorum, allah hastamiza sifa versin... Sizinle Hamsikoyonde hic karsilasmatik yoksa hatirlardim sizi... Saygi ve sevgiler...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlker Özer » Pzr Oca 08, 2006 10:44 am

--------------------------------------------------------------------------------

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
(BAYRAM YAKLAŞIYOR AMA PAKİSTANDAKİ DEPREM ZEDELERİN SEVİNECEK BİRŞEYLERİ YOK.HAVA SOĞUK VE HERGÜN İNSANLAR ÖLÜYOR VE ÖLÜM,ORADA ÇOÇUKLARDAN BAŞLIYOR.KEŞMİRDE SON BİR HAFTADA 50 ÇOÇUK ZATÜRREDEN ÖLDÜ DEPREM BÖLGESİNDE 3,5 MİLYON KİŞİ EVSİZ.KAR YAĞIYOR. YARDIM KAMPANYALARI YETERLİ OLMUYOR NE KADAR ERKEN DAVRANIRSAK O KADAR CAN KURTULUR.)
BU BAYRAM ONLARI UNUTMAYALIM.
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen muhammetali » Pzr Oca 08, 2006 2:13 pm

Bayramın ve gelecek bayramların daima huzur.mutluluk sağlık sıhhat ve sevdilkerinizle geçmesini yürekten diliyor.herkesin bayramı mübarekli olsun.insanlar daima şu yalan dünyada sevgi dolu yaşamaları ayrıca en büyük arzumdur.sevgi.selam ve saygılarımla
M.A.Y.
ama korsandan uzak durun ha
merhabalar ve saygılar.Feride adlı kaset.cd ve audio 01.25.2006 da piyasada olacak.korsandan uzak durun aman ha.emeği gecen tüm müzisyen arkadaşlara huzurlarınızda minnet duyuyorum.saygılarla
M.A.Y.
muhammetali

Mesajgönderen İlker Okur » Pzr Oca 08, 2006 5:34 pm

MUBAREK RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN
İlker Okur
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir