FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Pzr Ara 03, 2006 11:33 pm

Fatma ablacımmmm. Nasılsın?Görüşemiyoruz bu ara siteye pek giremiyorum.Kendine iyi bak ablam sadece slm vereyim dedim.Sevgiyle kal. :lol:
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzt Ara 04, 2006 10:45 pm

MERHABA FATMA ABLA, NASILSIN,İŞLERİN İYİDİR İNŞALLAH. BU TARAFI FAZLA İHMAL ETTİM GALİBA.HERALDE BİRAZ ŞİNEK DAMARIM TUTTU.İSMİMİZ LİSTELERDEN KAYBOLDU. BARİ BU SEBEPLEDE ADIM YUKARILARA TAŞINIRDA KAYBOLMAYIZ :twisted: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Birsen Çelebi Sarı » Sal Ara 05, 2006 3:34 pm

çok teşekkür ederim ablammm çok öptüm seniiiiii düğünümede tabi gelcen sizin için ağustosta yapıyorum zaten
Birsen Çelebi Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Ara 05, 2006 8:42 pm

....Merhaba Fatma,

...Konu anlaşılmıştır.İlginize teşekkür ederim.Ben mesajlarımın silidiğine değil;kimden mesaj geldiğini öğrenemeden silindiğine üzülmüştüm. Zira biliyorsun şu an evde değilim de... Hergün takip edemiyorum... Bilmem anlatabildim mi? Sağlık olsun....

....Selam ve sevgilerimle...

.....Merhaba Fatma,

..İlginine her zaman teşekkür ederim.Buluşmada sizin de olmanızı isterdim elbet... Ama maalesef İstanbulda olduğu halde gelmeyenler olmuştur.Aramızda hiçbir bayanın olmayışı o ayrı bir üzüntü kaynağı....

....Selam ve sevgilerimle.....

..Merhaba Fatma,

...Teşekkür ederim.Herşey güzel olacak inşallah.Kendine iyi bak. İsmail'a selam söyle.

..Selam ve sevgilerimle......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

selam

Mesajgönderen Sevgi Dincer » Çrş Ara 06, 2006 2:46 pm

Ablaların en tatlısı bu aralar malum yıl sonu giremez oldum.Hayırlısıyla ocakta rahat olucam . Bol bol görüşürüz inşaallah. Ben de senı çok öpüyorum.Yeğenlerimi yerıme öpersen sevınırım.Sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Sevgi Dincer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Çrş Ara 06, 2006 3:21 pm

Ekiiiiiii yigeninin yarisi , hayatimin anlami , halalarin bitanesi, kalbimin yarisi nerelerdesun ??? gorusemiyoruz???? saka saka masallah 2 deli birbirini buldu evi alt ust ediyoruz Ismail amca bikti bizden napalim cok ozleduk birbirimizi bugun 1 hafta oldu sizde kalali acaba ben gidince napcan evde tek basina her yere baktiginda beni hatirlican ama bende okulda evde hep seni dusuncem beraber gecirdigimiz gunleri aman o gunlere hemen gelmiyelim ne guzel zaman geciriyoruz burda artik bende bu evin sahibi gibi oldum zaten her gun Ismail amca ile hergun evin kavgasini yapiyoruz cok komik oluyo neyse seni cok seviyorum suan tam karsimdasin ve senin o guzel yuzune bakiyorum , yuzunden o gulucukler hic eksik olmasin canimin ici kendine iyi bak opuldun

Yarim, hayatimin anlami, halalarin bitanesi, dunya guzeli nasilsin ?? bugun seni gormek cok iyi oldu ne kadar gulduk ne kadar bagirdik dimi??? ya ben seni cok ozluyorum seni cok seviyorum inan umarim tekrar yakinda bi arada oluruz nese kendine iyi bak seni seviyorum kib optum

oy oy benim canim ici bana msj yazmis haaa ekii sende benim gurur kaynagimsin , kimse seni benim kadar sevemez Ismail amca bile :D :D valla ben cok iyiyim dun hep beraber butun aile bizim evde toplandik babaannem geldi diye ne guzel bir aksamdi valla , simdide sizin evdeyim tam yanimda oturuyorsun ve kendi kendine guluyorsun kim bilir neye guluyorsun :D :D bu arada bugun beni okuldan gelip aldigin icin sana tesekku ederim bitanem :D :D seni seviyorum kendine iyi bak opuldun
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Ara 11, 2006 2:27 pm

merhaba ablacımmmm.farkındayım eskisi gibi görüşemiyoruz,malum biliyorsun. evlilikle birlikte sorumluluklar da artıyor. pek fırsatını bulup internete giremiyorum. bu arada ben de bülent de çok iyiyiz Allah nazardan saklasın. Bülent çalışıyor. ben de iş arıyorum. bir kaç yer var. Başaran babam sağolsun :wink: bugün yarın başlarım işe bende. evde oturmaya alışık değilim. 1,5 aydan sonra sıkıntı çanları çalmaya başladı :)
işte böyle. bu arada çok özledim seni. sakın unuttuğumu sanma.
kocamannn öpüyorum ablacım. görüşmek üzere :wink: merve...
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Ara 13, 2006 7:16 pm

FATMA ABLA BEN GELDIM....OHHHHH BE DÜNYA VARMIS INTERNETIM BUGÜN KOMADAN CIKTI COK SÜKÜR YANI BU DEMEKTIR KI YINE SIZINLEYIM... INSALLAH... SMS LERDEN ZIYADE YINE ESKISI GIBI BOL BOL MUHABBETTIMIZI INTERNETTEN SAGLAYACAGIZ INSALLAH...HABER VEREYIM DEDIM CAAAAAANIIIIIIIM ABLAM HADI ÖPÜLDÜN AKSAMA GÖRÜSMEK ÜZERE... ÖPEYRUM SENI MUCUK MUCUK...

CANIMIN ICI YA BEN NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM SEVDIKLERIMLE YINE BERABERIM ALLAHIMA SÜKÜRLER OLSUN.... SAGOL ABLAM O SENIN KENDI GÜZELLIGIN EKSIK OLMA; SENDE BILIYORSUNKI SENIN YERIN BENDE APAYRI BUNU SÖYLEMEME GEREK YOK SANIRIM SENINLE COK SEY PAYLASTIK ALLAH NASIP ETTIGI SÜRECE DE PAYLASACAGIZ INSALLAH....

SEN BENIM ICIN VAZGECILMEZSIN...

YALNIZ SENI GÖREMEDUM BEN GELDUM SEN YOKSUN... OLDUMU SIMDI YAAAAAAA NEYSE SÜREKLI CATISACAK YOLLARIMIZ ZATEN BUGÜNDE BÖYLE OLSUN... CANIMCIM SENI BENDE COK ÖPÜYORUUUMMMMM

SAGOL FATMA ABLA EKSIK OLMA BENDE SIZLERI BILHASSA SENI COK ÖZLEDUM EKIIIII; AMA HASRET BITTI COK SÜKÜR... EEE SITENIN ILK ÜYELERINDENIZ DA SIRF IKIMUZDUK BAYAN OLARAK FORUMDA DESTEK BIZ VERDIK BIRIBIRINE... COK SÜKÜR ESKI GÜNLER GERIDE KALDI FORUMDA ARTIK ERKEK ÜYELERIMIZDEN COK BAYAN ARKADASLARDA VAR AKTIF OLAN... BU BIR ZAFERDIR EKIIIIII... NE DERSUN

FATMA ABLA BANA ÖYLE GELIYORKI BIR BENIM NIKIMI AD VE SOYADA CEVIRMEDIN SAGOL; SENDEN YAYLADA ÖZELLIKLE RICA ETMISTIM DEGISTIRMEYIN DIYE BENI KIRMADIN VE NIKIM SURLI OLARAK DEVAM EDIYOR....

TESEKKÜRLER....

ÖPTÜM

EKII GÜYA BÖLÜM YÖNETICISIYUM AMA YETKULUGUMI KULLANAMAYDUM BU NE IS :?: :?: NIHAYET; SAYENDE ERDIM MURADIMA COK SÜKÜR :D :D SAGOL FATMA ABLA HERZAMAN DERDIME SENDEN BASKASI YETISMIYOR VALLAHI; EEEEE NE DEMISLER KUL DARDA KALMAYINCA HIZIR YETISMEZMIS...

SENDA HIZIR GIBISUN VALLAHI....... IMDADIMA HEMEN YETISTIN... :wink:

FATMA ABLA HERZAMAN SENINLEYIM BUNU SÖYLEMEYE GEREK YOK; ALLAH BIR ZEVAL VERMEDIGI MÜDETTCEDE BURDAYUM AZ DA OLSA KATKILARIM DAIMA OLACAKTIR.....

ÖPEYRUM BALLI TATLI YANAKLARUNDAN HAAAAAA :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Prş Ara 14, 2006 7:09 pm

mesajını aldım fatma abla önemli değil anlıyorum seni çalışan bir kadınsın yoğun olman normaldir ve başka zaman konuşuruz kaçmıyoruz ya sohbetimizi ederiz yine... ya kusura bakma fatma ablacım kargo beni almadı neymiş çok uzunmuşum çok ağırmışım benim diyer ülke sınırları geçmem yasak ve sakıncalıymış her'an patlamaya hazır bomba gibiymişim.. :lol: o yüzden ama söz tr ye gel hediyen yani ben yanına gelcem :) kendine iyi bak görüşürüz sevgiyle kal...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Prş Ara 14, 2006 7:54 pm

abla msj atıyorum sana ama sayfana yazmamıstım yazayım dedım saol nalan hakkında yazdıklarım evet az bıle yazdım o fazlasını hakedıyo neyse abla kıb ben sana msj atmaya devam edıyım barı

ablam mrb nasılsun eba hamısılerı yollayurum ha dogumgununda yaklasuyur hahahaha bı yas daha gıttı neyse abla gorusmek uzere

ablam nedemek ya sen benım ıcın cok degerlısın dunku msj da dedıgım gıbı sadece sen oldugun ıcundur tmmm ablam bunu boyle bıl kendune cok ıyı bak eba hamsılerı yolladum daha gelmedımı yavvvv

abla nbr nasılsın nasıl gıdıyor aldun annenı yanına senden mutlusu yoktur tabı sımdı buaralar pek gıremıyom abla kıb Allaha emanet olun o usagun kaana ozellıkle slm byeeeee

ablacım nbr nasılsın sayfama yazdıklarun ıcın cok saol cok sevındım ınan sende cok ıyısın cok anlayıslısın kıb ablammm
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Umut Akaç » Cum Ara 15, 2006 9:42 am

fatma ablacım nasılsın bu aralar pek yazamadım kendine dikkat et emii sen bize lazımsınn görüşmek dileğiyle hoşcakal..
Kullanıcı avatarı
Umut Akaç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Cum Ara 15, 2006 1:13 pm

oy oy benim halam bana yazmista ben ona cvp vermedim :( kusuruma bakma valla halicigim ben iyimiyim degilmiyim bilmiyorum bazi seyler beni cok uzdu sen neyden bahsetigimi bilirsin bundan sonra herseye daa dikkat edicem cunku hersey yanlis anlasiliyo inan dunden beri pek iyi degilim yarin istersen yanina gelirim cunku seninle konusmaya cok ihtiyacim var moralim sifir :cry: hemde sana hediyeni veririm biraz gec oldu ama ayagim nedeniyle daha once alamadim sana , umarim sende iyisindir ??? seni cok ozledim bu arada msjlara gelince kont olmadigi icin msj cekemiyorum yoksa ben sana cekmezmiyim bitanem benim , seni sevdigimi unutma Yarim optum
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Ara 18, 2006 6:41 pm

CANIM HAKLISIN BAYANLAR OLARAK PARAGAFI IHMAL ETTIK... DÜN BIR GÖZ ATTIM GECEN CUMANIN PARAGAFINA NE YAZIKKI KATILIM AZ OLMUS... ARTIK NE DENDIR BILMIYORUM AMA PARAGAF IHMAL EDILIYOR VE YETERINCE ILGI GÖSTERILMIYOR... IKI CUMADIR ARANIZA KATILAMADIM; MALUM ARAYA MUHAKKAK BIRSEY GIRIYOR...AMA BU CUMA SIZLERLEYIM ALLAHIN IZNIYLE UMARIM YINE BIR AKSILIK CIKMAZ... INSALLAH DEDIGIN GIBI OLUR VE SURUN PARAGAFINDA REKORLAR KIRILIR... ÖPÜYORUM
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şevki Altuncu » Sal Ara 19, 2006 4:13 pm

selamlar ablacıgım sana bişey sormak istiyorum yardımcı olursan sevinirim bu forumda videoları izlemek için bazen rapidshare adlı programa yönlendiriliyo orda videoyu izlemek için hangi programı yüklemek gerekiyo ve nasıl ,nerden bi bakabilirmisin kolay gelsin..

teşekkürler ablacıgım yardımın için bunu biliyodum ama bazılarını açmıyo ben onun için sordum demekki onlar olmadıgı için açılmıyo,tekrar teşekkürler sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Şevki Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Ara 20, 2006 12:44 am

...Bizler Türkiyedeki gurbetçıler olarak yurt dışında yaşayan sizleri tam olarak anlamasakta yinede hangi duygular içine olduğunuzu tahmin edebiliyoruz. İşiniz elbette kolay değil.

..Site sayesinde sizlerle haberleşme bize zevk veriyor.Ama bazıları bunun önemini maalesef bilemiyor.Canları sağ olsun.

...Bu arada sitede yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim.Zaman ayırıp siteye sadeleştirme ve düzenleme yapman takdir edilecek bir şey.Sağol.

...Anavatandan-Türkiyemden-Gölcükten oralara selam ve sevgiler gönderiyorum.Kendinize iyi bakın...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 6 misafir