AHMET SEVER

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 16, 2008 11:16 pm

Merhaba Ahmet,
Anlaşılan benden önce siteye üye oldun ama ismin var cismin yok... Sinan seni çekti yukarılara çıkardı ama o da boşuna..Çünkü senin site ile ilgin yok...

Hem başta aslında ben yarı Şinekli sayılırım deyince iş o zaman anlaşıldı.. Geçmişin nereli olursa olsun sen kendini nereli olarak kabul ettiğin önemli.. Ama görülüyor ki kararsızsın...Ama biz seni Şurli olarak kabul ediyoruz... Çünkü babanla Şurda (Hadida) komşuyduk...

İnşallah siteye gelirsin de seninle de baban gibi dost oluruz..

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Mar 23, 2008 11:29 pm

Ahmet Merhabalar:
Sayfana baktım hareket yok yanı pek yazmıyorsun ama ben yinede bir halını hatırını sorayım dedim inşallah iyisin,bu yazılanlara duyarsız kalmayın bu benim mesajim inşallah başlangıç olur aktif duruma gelirsin bu duygu ve düşünce ile sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyorum.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Prş Ara 22, 2016 11:58 pm

selamu aleyküm köseömeroğlu,hiç sesin çıkmıyor sana hatay da bulunan köseömeroğulların dan selam göndereyim.ben Rhmetli Mustafa Sever in büyük oğluyum. görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir