HEDİYE SEVER

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Şub 21, 2008 9:40 am

Merhaba Hediye,
Ne güzel siteye kaydını yapmış ve Şurlular ile buluşmuştun..Ama ne yazık şu an siteden uzaktasın...Çağrılarımız devam ediyor...Tekrar bütün Şurluların buluşma noktasında olmanı istiyorum...

Gölcükten selam ve sevgiler gönderiyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Şub 25, 2008 4:19 pm

merhaba hediye hanım nasılsınız bir tanışdık sonu gelmedı nasıl akrabayız hemde her iki tarafdan neyse annene vede babana selam söyle sağolsun büyükler tanıştırmadı hiç olmasa sanal alemdede olsa tanışalım herkese selamlar
hasan özdil

Mesajgönderen Fadime Kama » Cum Şub 29, 2008 9:26 am

Merhaba hediye abla ben fadime kama.Aslında tanışmıyoruz annem sizi tanıdığı için bir muhabbet kuralım dedim.sizin dedeniz annemin dayısıydı rahmetli.sizin babanızla benim annem dayı hala çocuklarıymış.bizde gurbette olmanın verdiği bir hasretle sizlerle muhabbet kurmaya çalışıyorum.annem rahmetli mustafa pergelin kızı selamet kamadır.muhammet kamanında yiğeniyim.tanırsınız inşallah.saygı ve muhabbetle kalın.
Fadime Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Mar 22, 2008 6:30 pm

Hediye Kızım Merhabalar:
Sayfana baktığımda şunu görmüşüm aktif değilsin ben hem aktif olursun hemde muhabbet yaparız diye mesajımı yazmayı düşünuyorum inşallah buna muvaffak oluruz tabii bu konuda top sende,sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyorum.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir