Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
siteye hoşgeldin dediniz bana ben uzun zamandir burdayım ama sizi yeni görüyorum neyse siteye hoşgeldin katılımının daim olur inş yanlışlıkla yolllandiiiii 2. mesaj
Merhaba İlknur,
Tanışma-Kaynaşma sayfasında kişiler kendi sayfasına kolay kolay yazmamalı, Sana Hoş geldin diyenlere sen onun sayfasına girerek teşekkür etmelisin.... Ki kurallara uyulmuş olsun,,,,,,,,,,,,,,
Tamam mı ? İlknur ...........
Kendine iyi bak,sitede daima faal ol emiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,,,,
MERHABA İLKNUR NASILSIN BEN RAZİYE BU ABLAMIN ADRESİ ONDAN MESAJ YAZIYORUM SANA.. ZATEN MESAJINA BU KADAR UZUN SÜRE CEVAP VERMEYİŞİMİN SEBEBİDE BU KENDİ ADRESİME GİREMİYORUM AMA MESAJINI ALDIM ÇOK SAOLL.... BU KADAR UZUN SÜREDE SANA MESAJ ATAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM.. AMA UMUYORUM Kİ BUNDAN SONRA DAHA Uygunsuz Kelime GÖRÜŞÜRÜZ SEN RAZİYE YE MESAJ ATMAYA DEVAM ET,BEN SANA BURDAN YAZARIM KENDİ ADRESİM DÜZELİNCEYE KADAR EN AZINDAN :)NEYSE CANIM SENİ KOCAMAN ÖPÜYORUM KENDİNE ÇOOK İYİ BAK GÖRÜŞMEK ÜZERE İİ AKŞAMLAR :)
Teşekkürler İlknur sende hoş geldin.
Ancak seninde dediğin gibi seni çıkartamadım.Ama sen beni tanıdığına göre benimde seni tanımamam ayıp oldu.
Artık tanım için biraz yardımcı olursun bana.