AYSEL DURGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Merhaba

Mesajgönderen Misafir » Sal Oca 03, 2006 3:19 pm

Sevgili Aysel,
Bu hafta sonu köydeydim.Anennem hala oralarda ve bir ineği var.Trabzon'a gelmesi ve ineği kurbana vermesi için onu ikna etmeye çalışıyoruz.Bakalım başarabilir miyiz? Yalnız olmasaydı onu ineğinden ayırmak istemezdik ama başka çaremiz yok.
Necibe Hala'yı konuştuk.Nasıl mutlu olduğunu tahmin edemezsin.Artık buradan selam gönderip dururuz:)

Bu arada sen nasılsın?İşlerin, sağlığın ve huzurun iyidir umarım.Ben de ailece bayramını tebrik ediyorum.
Sevgiler
Hülya
Not:Üyeliğim ile ilgili sorunu sevgili Huse kardeşim çözecekmiş.
Misafir

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Çrş Oca 04, 2006 12:56 pm

Sayin Aysel DURGUN merhablar...
Mahnidalar aslinda hepsi zeki insanlardir da neden hepsi bu anderneti kullanamadigini soyluyor anlayamadim.
Herhalde tevazu yapiyorsunuz.
Oyle ye hem kullanamiyorsunuz hemde yaziyorsunuz.
Neyse
Merhabalar Mimar kardes.
Iki kisi gorunuyorsunuz.
Bir Aysel DURGUN
Oburu Durgun Aysel.
Iki ayri kisi iseniz ikinize de merhaba.
Tekseniz sorun yok.
Gerci obur turlude sorun yok ya.
Uzattim biraz, ozur.
Sizi hic gormedigimi zannediyorum.
Veya hatirlayamamista olabilirim.
Ama yazilariniz ve size yazilanlara verdiginiz cevaplardan koyu gonlunuzde yasadiginizi anliyorum.Sanki hic ordan kopmamissiniz gibi.
Tebrikler.
Birde sizi daha iyi taniyabilmemiz icin yayladaki evinizi tarif edermisiniz?
Mesela sizi daha da iyi taniyabilmemizin bir yolu daha var.
Mesela saclariniz kivircik ise Borzanci taifesinin Mahnidalara karismis genlerinden oldugunuzu anlar ve daha kolay taniriz.
Gerci en kisa yol fotograf koymak ama,mahnidalardan Cevdet haric (nedense Cevdet i bazi yerlerde hep haric tutuyorsunuz) kimsenin fotografi yok.
Halbuki guzel insanlarsiniz hepiniz.Fotoraf niye koymuyorsunuz ki?
Neyse bende herseyi size soyluyorum.
Selamlar
Hasret UYGUN
MOSKOVA
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Cum Oca 06, 2006 9:57 am

Aysel Hanim tekrardan merhaba.
Borzanci karisimi mahnidalardan oldugunuza gore sizi tanima yelpazemiz daha da daraldi.
Simdi bir gormek kaldi,bir de gorursek sizi tam anlamiyla basariyhla tanimis olacagiz.
Moskova da Turkiye de uretgim yapan ve sahiplerinin hopserali oldugu ERDOGANLAR ALUMINIUM A.S nin (www.erdoganlar.com) urettigi aluminyum dograma,hali ve cephe profillerini satiyoruz.
Burda ki profiller Turkiye deki kullanilanlarla ayni degil.Isi yalitim atkilari biraz daha buyuk ve daha cok ispanyol serilerini kullaniyorlar.Bizde o serileri kopyalayip satiyoruz.
Burda calismaya baslayali bir yil oldu ve sadece balkonlarda ve bolmelerde kullanilan surme profilleri satiyoruz.
Fabrikamiz yeni yilda Almanya dan satin aldigi cephe agirlikli bir sistem uretimine basliyor.Sistemin ismi AKOTHERM.
Bu sistemi Nisan ayindaki Moskova fuarinda sergiledikten sonra bizde burda satmaya baslayacagiz.
Eger cephe islerinden anliyorsaniz bizim de bu konuda bir mimar a ihtiyacimiz var.Neden olmasin belki de beraber bile calisabiliriz.
Yilbasindan sonra Almanlar Turkiye ye gelip bu sistem hakkinda bilgilendirme dersleri verecekler.
Acikcasi bu sistemle SHUCO ve RAINER gibi sistem ureticilerine karsi kuvvetli bir alternatif olma ugrasindayiz.
Selamlar
Hasret UYGUN
MOSKOVA
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cevdet Durgun » Pzt Oca 23, 2006 1:44 pm

Abla,

Yazını ilgili yere eklemeye çalıştım. Huse'yi bulmak zor. Ne yerdedir, ne göktedir. Ayrıca birden fazla isimle katıldığı için orta yere gönder, yazın onu bulur.

Saygılarımla.

Cevdet Durgun
Kullanıcı avatarı
Cevdet Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Cum Mar 10, 2006 11:17 am

ŞUR KÖYİNUN GÜZEL İNSANLARİ DEMİŞSUN. YAZIK YAZIK. CUMHURİ GÖRMEDUN Mİ, MEHMET AYDİNLİYİ GÖRMEDUN Mİ, FİNOĞLİNİ, KOSKORİ, MORİYİ, DAHA SAYAYİM Mİ.

APILA SEN ANTİKA İŞLERDEN ANLARMİSUN. ANLAMAN LAZİM ÇÜNKİ SENUN ANA TARAFUNDA BOBA TARAFUNDA ANTİKA

BORZANCİNA APILA NERELERDESUN.

OLA APILA SEN BENUM YAZDUKLERUME NE BAKARSUN. İŞUM GÜCÜM YOK. YA PİTİPİT AĞABEMLE PİŞTİ OYNARUM, O ABDESSUZ NEMAZ KILAR BEN DA ÇAY DEMLERUM. SEN MAHNİDİNASUN, BORZANCİNA DEĞİL. BUNDAN SONRA MAHNİDİNA YAZ. SAYGILAR APILA

SAYIN APILA BİŞE MAHNİDİNA DEDUM SANA DİYE ÇOK KIZDUN BANA HE Mİ. ALDUM LAFUMİ GERİ BARİŞALUM. KUŞMER İLE İLGİLİ BENUM DA GÜZEL PLANLARUM VAR. MESELA BİR POVLİNK SALONİ AÇMAK LAZİM DİYE DÜŞÜNUYURUM. Bİ DA KOLF SAHASİ. POVLİNK TUTAR DA KOLF TUTAR Mİ BİLMEM. APILA SEN PROJELER KONİSİNDA BANA YARDİM EDERMİSUN. ŞİMDİDEN SAĞOL

ABULA PROCELERUMİ BEĞENMEMİŞ OLABİLURSUN.AMA İNSAN EN AZİNDAN FİKRİNİ SOYLER DEĞİLMİ.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Cevdet Durgun » Sal Tem 04, 2006 9:19 am

Aysel Abla merhaba;

Benden sana geldiğini söylediğin boş veya küçük boyutlu ve anlamsız dosyaları içeren mesajım e-postana gelmiş ise lütfen onu açma. Dönem dönem bu tür virüslü postalar kişilerin haberi olmaksızın adres listelerindeki diğer kişilere otomatik olarak gönderilmektedir. Bir de sitede yaşamış olduğumuz senin de bildiğini sandığım sorun var (dikkatli olmak gerekiyor).

Abla, şayet forumda bir mesaj kastediyorsan, gönüllerimiz birmiş demek ki; böyle bir mesajım olmamasına rağmen galiba melekler aracılığı ile birbirimize anımsatıldık.

Umduğun gibi iyiyim, şükür ve umarım ki sen de iyisindir. Klasik söylem olacak ama; “iş, güç, yuvarlanıp gidiyoruz”, herkes bildiğin gibi. İstanbul yapı fuarına hızlı bir şekilde gelip döndüm, senin de bu aralar Trabzon’a gelip gittiğin oldu mu bilmiyorum.

Bazen aklıma gelir de söylerim; hayatı gerçek anlamda, olması gerektiği şekliyle değil de bizlere kanıksatılan şekliyle mi yaşıyoruz? Yaşamı daha anlamlı kılacak değerlerimizi ihmal mi ediyoruz? Gün geçtikçe daha çok bireyselleşen yaşamda, her zaman yaptığımız gibi kolaycılığa kaçıp; dostlukların, akrabalıkların, kardeşliklerin ihmal edilmesinin suçlusunu başka yerlerde arayıp, başarı veya başarısızlıklarımızın arkasına sığınarak soruna çözüm üretememektense "her ne olursa olsun bir fırsat yaratmak" nasıl olur? İnsan ömrü gerçekten çok kısa, bahaneler ve iş güç bitmez. Hayatın ve var olmamızın yegane nedeninin sevgi olduğunu anlayabilmem için epeyce zaman geçirmem ve deneyimler yaşamam gerekti. Sevginin ihmale gelemeyeceğini hepimiz biliriz.

Anımsayan ve anımsatanlarımız sağ olsun. Herkese selamlar.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Cevdet Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gül Özer » Çrş Eyl 20, 2006 7:36 pm

merhaba aysel abla ben Necmiye Özerin kızı gül nasılsınız annemin çok selamları var sağlıcakla kalın görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Gül Özer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

a

Mesajgönderen Murat Atalay » Sal Şub 26, 2008 10:00 am

Aysel merhaba, ben Ayşe Akaç. Adını görmek bile beni o çok özlediğim yıllara geri döndürdü. Gökhanı, çocuk Gökhanı anımsıyorum.özlü sözlerini.... Ayşe Abla, miyav öldü, Baba ayni senin gibi...Aysel, küçük nasrettin O. Ne çok severmişim sizi. Bugün görsem hiç birinizi tanımam herhalde. Necibe halaya çoook selam ellerinden öpüyorum. Bu form bana ait değil. sevdiğim bir kardeşim.Aysel resmini koy. öpüyorum seni.
Kullanıcı avatarı
Murat Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir