gönderen Şerif Mercan » Pzt Eyl 10, 2007 11:10 am
Yenisi Şahinkaya eski adı Şur lu hemşerilerimize selam olsun...
Tesadüf eseri karşılaştığım ve bazı detaylar yüzünden üye olmam gerektiği için sitenize giriş yapmış bulunmaktayım...Tüm konu ve muhabbetlerinize eşlik etme gibi ortak imkanım olmasa da aynı ilçeyi paylaşan ve bana yabancı olmayan hemşerilerimizle beraber olmak keyif verici...
muzaffer hocam bilir,aslen Çaykara/Ulucami liyim...
Aynı köyü paylaşmadığımız ve tanıyacağınız biri olamayacağımdan "CaYKaRaLi" nickinde karar kılmak istedim...Sizden de rıcam bana gerektiği zaman nickimle hitap etmeniz...
Bu arada hocamdan konu açılmışken Kırıkhan Cemal Gürsel İlköğretim Okulunda görev yaptığı dönemle okuyan öğrenciler arasında yer almaktayım...İstisnada olsa derslerimizde görev yapmıştır,uzun bir aradan sonra kendisiyle aynı platformda bulunmakda ayrıca sevindiricidir...
Şahinkaya lı değilim ama Hatay/Kırıkhan da ikamet ettiğim dönemlerde Şur dan bir çok arkadaşım mevcutdu,geçen gece siteyi dolaşırken bunlardan sadece Mehmet ve Hüseyin yazar a denk geldim:) Beraber 2-3 yıl aynı sınıfı paylaşmıştık...
Bunların yanı sıra Yahya hocamıza denk geldim kısa sürede olsa Kuran Kursunda bize emeği mevcut olmuştu...
Adım Şerif,22 yaşındayım ve yaklaşık 16 yıl gibi uzun bir süre Kırıkhan 408 evlerde ikametim sözkonusu oldu...Şimdi ise İstanbul/Ataköy de ikamet etmekteyim...
mümkün olduğu kadar benide ilgilendiren geniş kitleye hitap eden konularda eşlik etmeye çalışacağım ama en çok ilgilendiğim bölüm tabikide MP3 bölümü olacak...İstekleriniz varsa hiç çekinmeden yazabilirsiniz...
tekrar tüm site sakinlere misafiriniz olarak merhaba diyor,üyelerimize güzel vakit geçirmelerini temenni ediyorum...
En son
Şerif Mercan tarafından Çrş Eyl 26, 2007 12:49 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.