ŞERİF MERCAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

ŞERİF MERCAN

Mesajgönderen Şerif Mercan » Pzt Eyl 10, 2007 11:10 am

Yenisi Şahinkaya eski adı Şur lu hemşerilerimize selam olsun...

Tesadüf eseri karşılaştığım ve bazı detaylar yüzünden üye olmam gerektiği için sitenize giriş yapmış bulunmaktayım...Tüm konu ve muhabbetlerinize eşlik etme gibi ortak imkanım olmasa da aynı ilçeyi paylaşan ve bana yabancı olmayan hemşerilerimizle beraber olmak keyif verici...

muzaffer hocam bilir,aslen Çaykara/Ulucami liyim...
Aynı köyü paylaşmadığımız ve tanıyacağınız biri olamayacağımdan "CaYKaRaLi" nickinde karar kılmak istedim...Sizden de rıcam bana gerektiği zaman nickimle hitap etmeniz...

Bu arada hocamdan konu açılmışken Kırıkhan Cemal Gürsel İlköğretim Okulunda görev yaptığı dönemle okuyan öğrenciler arasında yer almaktayım...İstisnada olsa derslerimizde görev yapmıştır,uzun bir aradan sonra kendisiyle aynı platformda bulunmakda ayrıca sevindiricidir...

Şahinkaya lı değilim ama Hatay/Kırıkhan da ikamet ettiğim dönemlerde Şur dan bir çok arkadaşım mevcutdu,geçen gece siteyi dolaşırken bunlardan sadece Mehmet ve Hüseyin yazar a denk geldim:) Beraber 2-3 yıl aynı sınıfı paylaşmıştık...

Bunların yanı sıra Yahya hocamıza denk geldim kısa sürede olsa Kuran Kursunda bize emeği mevcut olmuştu...

Adım Şerif,22 yaşındayım ve yaklaşık 16 yıl gibi uzun bir süre Kırıkhan 408 evlerde ikametim sözkonusu oldu...Şimdi ise İstanbul/Ataköy de ikamet etmekteyim...

mümkün olduğu kadar benide ilgilendiren geniş kitleye hitap eden konularda eşlik etmeye çalışacağım ama en çok ilgilendiğim bölüm tabikide MP3 bölümü olacak...İstekleriniz varsa hiç çekinmeden yazabilirsiniz...

tekrar tüm site sakinlere misafiriniz olarak merhaba diyor,üyelerimize güzel vakit geçirmelerini temenni ediyorum...

En son Şerif Mercan tarafından Çrş Eyl 26, 2007 12:49 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eyl 10, 2007 11:22 am

Aramiza kabul etmesek onay alamazdin, aramiza hosgeldin paylasimlarin daim olur insallah, ha ulucami ha sur hepimiz ayni derenin baliklariyiz, adinizida bilsek daha guzel paylasimlar olacagindan eminim, siz artik misafir degilde ev sahipi oldunuz, mp3 baslignda gorev bile alabirsin simdiden haberini vereyim :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Eyl 10, 2007 11:23 am

ÇaYKaRaLi Sitemize hoşgeldin
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Berat Özen » Pzt Eyl 10, 2007 11:33 am

sende aramıza hoş geldim çaykaralı
Kullanıcı avatarı
Berat Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 10, 2007 2:35 pm

-Sevgili Çaykaralı,
Bu sitelerin amacı tanışma-Kaynaşma olduğunu bile bile yine "Çaykaralı" da ısrar etmen senin tercihin tabi....Bu çeşit rumuzlarla nerelere üye olunduğunu da herkes biliyor..

Ben de Şahinkayalıyım ama bir çok siteye üyeyim..Mesela senin köyünün sitesine de üyeyim ve yazılarım vardır..Sanıyorum oradan da tanışıyoruz..

Öyle olmasına rağmen sen beni çok iyi tanıyorsun ama ben senin hala kim olduğunu bilemiyorum...Peki o zaman bu sitelerin ne önemi kaldı ki....

Yinede hala ısrar ediyorsan canın sağolsun...Zaten siteye üyeliğin kabul edilmiştir...Ben de sana sitemize HOŞ GELDİN, diyorum.....

Selam ve sevgiler sunuyorum......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Çrş Eyl 12, 2007 11:59 am

Aramıza hoşgeldin katılımın daim olur umarım.Burda ayrımcılık yok,bir akçaabatlı olarak en iyi ben biliyorum.Burda herkes dost,arkadaş.Herşey gönlünce olsun.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eyl 18, 2007 9:25 pm

Sevgili Çaykaralı,
Hem "Müziklerimiz" sayfasında ilgi gösterdiğin için, hem de MSN den beni aradığın için çok teşekkür ederim...

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt Eyl 22, 2007 6:55 pm

aramıza hoşgeldin
katılımının daim olması dileğiyle
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Eyl 22, 2007 7:25 pm

Detaylı tanıtım yazın samimi ve güzel olmuş, sitemize hoşgeldin
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

mrhb

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Pzt Eyl 24, 2007 11:22 am

aramıza hoşgeldin kardeş ya seni tanıyamadım kusura bakma beni ve amcamın oğlunu tanıyorsun yazdığına göre aynı sınıfta okumuşuz kardeş ismini bizimle paylaşırmısın
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: CAYKARALI

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Eyl 27, 2007 12:22 am

Hoşgelmiş ,fikirleri ve yorumlarıyla sitemize renk katmıştır.Devamlı olması bizi çok sevindirir.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Kas 13, 2007 2:31 pm

:arrow: Merhaba Çaykaralı,
Bir zamanlar sitemizde en aktif olanlar arasında yer alırken son günlerde pek görünmez oldun...Yoksa özel hayatında bazı sıkıntılar mı oldu ? Merak ettim. Bana bilgi verirsen beni rahatlatırsın..

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Oca 10, 2008 7:38 pm

:arrow: Merhaba Çaykaralı,
Uzun zamandır seni sitede göremiyorum...Yoksa sitemize uğramaktan vazmı geçtin...Halbuki size iyice ısınmıştım...Seninle bir gün yüzyüze görüşmeği de kafama koymuştum...Canın sağolsun,,,

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 07, 2008 11:51 am

Sen Çaykarali isen bizda Şurliyuk.Hava nasil orda?
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir