UĞRAŞ ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Hakan Ayan » Prş Oca 25, 2007 9:37 pm

Dayımın ogli
bir bilgisayarcı olarak bu tür site ortamlarından ayrı kalmana bir anlam veremedim neyse ki hatanı anlayıp siteye katıldın
kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Uğraş Altuncu » Pzr Oca 28, 2007 8:32 pm

Herkese teşekkürler. Hoş geldik, hoş bulduk.
Kullanıcı avatarı
Uğraş Altuncu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Oca 28, 2007 9:22 pm

Merhaba Uğraş,
İşin kolayını buldun,köşene yazanların tamamına kendi sayfanda toplu teşekkür yazdın.Aslında herkesin sayfasına tek tek yazman lazımdı. Herhalde zamanın çok kıymetli.Ama yine de iyi.Siteyi hatırlaman iyi..

Herkese selam ve sevgilerimi gönderiyorum....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Sal Oca 30, 2007 1:49 pm

merhaba aramıza hosgeldınızzz umarım keyıflı vakıt gecırırsınız gorusmek dılegıyle kal saglıcakla.....
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hamdi Uysal » Sal Oca 30, 2007 8:08 pm

halamın oğlu,saygıdeğer abim,bilgili insan,espritüel kişilik

SELAMLAR SAYGILAR 8)

Kullanıcı avatarı
Hamdi Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Tem 02, 2007 12:51 am

Merhaba
Şahinkaya Sitesine kayıtlı Altuncuları Tanışma-Kaynaşma Sayfasında bir yerde toplamak için ve sizlere içimdeki duyguları ifade etmek için bu özel mesaj niteliğindeki yazımı sayfanıza yazmayı düşündüm.Dilerim akraba olarak kaynaşmamıza bir vesile olur…..

Akrabaya olan düşkünlüğümü bilenler biliyor.Bilmeyenlere de bildirmek için yola çıktım.Bir zamanlar elimde kamera ile yollara düşmüş ve tamamını olmasa bile o zamanlar tamamına yakınını kameraya çektiğim akrabamdan bazı özel sebeplerden dolayı uzun zamandır kopmuş vaziyetteyim.Bu bana sonsuz rahatsızlık veriyor.

Bu rahatsızlığımı gidermek için sitemiz aracılığı ile kaynaşmamızı ve yakın ilişkilerimizi canlandırmak istiyorum.Bana yardımcı olacağınızı ümit ediyorum.

Yapacağınız tek şey şimdilik sitedeki sayfama yazmanız.Ayrıca “İşte sitedeki Altuncular” sayfama da şu an neredesiniz,ne yapıyorsunuz, manasında bir şeyler not düşmenizdir….

Benim bu sevgimi karşılıksız brakmazsınız inşallah….. Sağ olduğum müddetçe beni hep ararsınız ve unutmazsınız inşallah…Ben sizi hiç unutmayacağm….

Haydi Altuncular önce akrabalık bağlarını güçlendirelim.Sonra da Şahinkayalılarla ilişkilerimizi canlı tutalım…..

Selam ve sevgilerimle………

………………………………………Muzaffer ALTUNCU / GÖLCÜK……………………………..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Oca 17, 2008 4:28 pm

Yeyenim Merhabalar;

Bayağı bir zaman oldu buralardayım bugün nasıp oldu sizinle görüşmek,inşallah bu bir başlangıç olur,umarım iyisiniz,sizlere sağlıklı,sıhhatlı hayırlı günler diliyorum,görüşmek üzere hoşca kalın......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir