Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ben Celal TERZİOĞLU sizlerle bu sitede bulunmaktan büyük bir haz alıyor ve siteyi tanımamda bana yardımcı olan sayın mehmet aydınlı beye ve sevgili dayım turgut atalaya saygı ve sevgilerimi sunuyorum.25 yaşındayım ve 25 senedir ankarada yaşıyorum özel bir bankada çalışmaktayım.Köyümüzü tanıttığı için bu siteyi kuranlara öncelikle böyle erdemli bir iş yaptıkalrı için sonsuz teşekkürlerimi belirtir saygı ve sevgilerimi sunarım.[size=18][/size][b][/b]
Celal bey öncelikle hoşgeldiniz der ve bugün iyi bir iş yaptığınız için sizi tebrik ederim, umarım sitemiizi beğenir ve aktif bir üyemiz olursunuz. Kimdir bu adam diye düşünürsen sitenin aktif olarak kalması için çalışan bir üyesiyim diyeyim. Zamanla daha da tanışırız. Selamlar..
teyzeoğlu hoşgeldun.Ola ofli nerden duştun buraya ama tabi şura daha fazla uğrayusun.Dolayısıyla şur tarafun ağır basıyor.Görüşmek üzere sevgi ve selamlar.