SEVGİ DİNÇER

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Pzr Eki 15, 2006 10:08 am

Sevgi abla merhaba..

Sitemize hoş geldiniz...Katılımınzın daimi olması dileği ile. Son yaptığımız buluşma organizasyonuna katılamadığınız için üzüldüm. Bir sonraki organizasyonda sizi eşinizle birlikte aramızda görmek isteriz.

Saygılar..
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eki 15, 2006 11:25 pm

......Merhaba Dinçer,

....Ben de size teşekkür ederim.İnsanların birbirini araması ve halhatır sorması kadar önemli şey düşünemiyorum.Bu aramalar bir nevi Sıla-ı Rahimdir. O da dinimizin gereğidir.

....Bu duygularla bende size hayırlı Kadir gecesi ve hayırlı Bayramlar dilerim.Allah razı olsun.

...Doğum tarihini yazalım sayfasına yazmışsınız,güzelde hangi yıl olduğunu yazmamışsınız.Sayfaya tekrar girip onu da yazarsanız daha güzel olur.Yoksa şuurlu mu yazmadınız.Hani kadına yaşı sorulmaz da.....

.....Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 18, 2006 1:05 pm

Merhaba Sevgicigim ne haber nasilsin? ekiiiiiiii aksam cok yendunmi??? :) Haberin yokmu dincer ailesini sur koyune transef ettik, tanisma sayfasnin biraz asagalarina bakarsan eki esinide bulacaksin :) ersinide bulacaksin :) seni buralarda gormek cok hos iyiki burdasin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Çrş Eki 18, 2006 5:07 pm

ablacım merhabalar :) ewet tam 10 gün kaldı. geçtiğimiz pazar günü çeyizimizi sermeye gittik. herşey çok güzel oldu. iiiiiinşallah evimizde ağırlamak da isterim sizi. çok çok çok mutlu olurum. ben kendi adıma sözü aldım sayıyorum ona göre ablacım.
görüşmek üzere, öpüyorum seni. merve :wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Eki 28, 2006 11:26 pm

.....Merhaba Sevgi,

...Birvesile ile sizinle görüşmemiz beni çok ama çok mutlu etmiştir.Zaten böylesi yerlere birazda gitmeyi bu yüzden çok severim.Yakın ilginize sonsuz teşekkürler.

....Selam ve sevgilerimle......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzr Eki 29, 2006 3:59 pm

Ayy ablam benim çok teşekkür ederim yazdıkların için.Bende çok mutlu oldum sizlerle tanıştığıma inşallah yine görüşürüz.Tekirdağa yolunuz düşerse her zaman beklerim görüşmek üzere ablacım öpüyorum seni.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Pzr Eki 29, 2006 9:41 pm

slm...

Sebebp olmuş tanışmamıza bülent ile mervenin düğünü ve ben bu tanışmadan çok memnun oldum.Umarım gelecek organizasyonlarda da görüşmek üzere sevgi ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Pzt Eki 30, 2006 7:21 am

Abla düğünde bizi kırmayıp aramızda bulunduğun için çok teşekkür ederim. Sizin şinek ekibini tanımak çok güzledi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoru.. Eşinize selam ve saygılar

Kendine ii bak Görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Birsen Çelebi Sarı » Pzt Eki 30, 2006 10:30 am

Canım bende seninle tanışmaktan çok memnun oldum.Sizleri düğünümde görmek beni çok mutlu eder.İnşallah gelirsiniz.Çok öptüm seni tkr görüşmek üzere iyi çalışmalar :))
Birsen Çelebi Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Pzt Eki 30, 2006 10:46 am

ablacım senide düğünde görebilmek çok güzel bir duyguydu muhhabetimizin daimi olması ümidiyle en yakın zamanda görüşmek üzere kal sağlıcakla..
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eki 30, 2006 10:53 am

...Merhaba Sevgi,

....Muhabbetler birbirine ilgi gösteren insanlar arasında daha güzel olur. Bu manada İslamında teşviki vardır.Sizlere teşekkürlerimi her zaman sunmak bana rahatlık veriyor.Dileğim sık sık yüzyüze gelebilmemiz ve tatlı muhabbet edebilmemizdir.

....İnşallah yeyenimin düğününe de şeref veririsiniz.Veririsinizde görüşürüz. Doğanay ALTUNCU'nun düğününde buluşmak dileğimle.

...Selam ve sevgiler sunuyorum.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Pzt Eki 30, 2006 11:11 am

Merhaba Sevgi bende seninle tanıştığıma memnun oldum.İnşallah tekrar görüşmek nasip olur.Gülen yüzün hiç solmasın.Tekirdağa da bekleriz.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ara 06, 2006 2:18 pm

Ekiiiiiiiiinerelerdesun nihayet az once adini sitede gordum ve sevindim, insallah iyisin opuyorum seni kocaman, buralarida unutma..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Çrş Nis 25, 2007 12:52 pm

Sevgi ablacım merhaba. uzun zaman oldu görüşemedik. inşallah iyisindir.
düğünümüzde sizi görmek çok güzeldi. şimdi inşallah birsenin düğününde görüşürüz. umarım gelirsiniz. bu sefer rolleri değiştiricez birsenle :) bizim düğünde birsen misafirdi,şimdi ben misafir olarak gidicem :)
ablacım iiinşallah sen de gelirsin düğüne.
bizim evliliğe gelince çok şükür herşey yolunda. 2ay anca oturabildim evde :) muhasebe bürosunda işe başladım. gayet iyi gidiyor. çok yoruluyorum,hem ev işleri hem çalışmak ama evde oturmaktan iyidir :wink: ablacım yaz geldi artık. bir hafta sonu mutlaka bekliyoruz.
görüşmek üzere ablacım. öpüyorum. merve
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir