Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
abi ne zaman görüştünüz ya.benim haberim yok.kacıncı gün ve nerde.ben bi tek 3.gün yoktum.ortaköydeydim arkadaslarımla.kesin o gündür.bana demedilerki o tarafa gitcez.neyse baska bi güne artrık
herkes iyidir selam yolluyorlar sınavlardan sonra bekliyorum zaten iki adımlık yol.sen ne yaptın bayramda gezebildinmi muhammet şef olmaya karar verdi sevdi benim mesleği hep araziye çıkmak istiyo gezmeye alışti kerata öpüyorum seni bayramımı kutlamasanda
nerelerdesin mesut nasıl gidiyo işler.Kaç zamandu arayup sormadun arasira arada yaşaduğuni anlayalum öptüm
slm mesut nasılsın nasıl gidiyor okul komutanım yoksun sitede ara sıra gir.biliyoruz yogun bu sene ama olsu ara sıra gir görüşmek üzere kendine iyi bak
slm mesut cum nasılsın neler yapıyorsun hayat nasıl gidiyor nerelerdesin?uzun süreir görüşemiyoruz nerelere kayıp oldun.görüşmek üzere kendine iyi bak
slm mesut nasılsın? ya ne kusuru oyle şey olur.bak bende gec yazdım sana sende kusuruma bakma oldumu.sınavlar vardı onlar ile ugrasıyordum.neler yapıyorsun mesut.görüşmek üzere kendine iyi bak