OSMAN BİRİNCİ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

OSMAN BİRİNCİ

Mesajgönderen Osman Birinci » Prş May 04, 2006 3:10 pm

Valla hala kendime burada ne işim olduğunu soruyorum. İlk olarak Cevdet DURGUN göstermişti bana bu siteyi ve içeriğini. Dolayısıyla ben de Cevdet' in arkadaşı sıfatıyla buraya dahil oldum. Trabzonda Yapı Kimyasalları sektöründe çalışıyorum. Rakibiz anlayacağınız. Neyse şimdilik böyle bir başlangıç yapmış olayım. Alıştıkça arttırırım katılımımı umarım. Sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Osman Birinci

Mesajgönderen avrora » Prş May 04, 2006 3:41 pm

Vay,sitede amerikan oğlanları çoğalıyor.Taş yağacak taaaaaşşşşşş.
La Tom Misk,nerden düştün buraya?Bi gün hepinize izalasyonun kralını yapacağım.Her şey temiz bir dünya için.
avrora

Mesajgönderen avrora » Prş May 04, 2006 3:44 pm

Osman,geçmiş olsun.Aldığım habere göre Okşanla birlikte trafik kazası yapmışsınız !
avrora

Mesajgönderen avrora » Prş May 04, 2006 4:44 pm

Osmanım senin yerin B.B.G evi koçum burda ne işin var
avrora

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş May 04, 2006 7:56 pm

aramıza hoşgeeldiniz
çalışma hayatınızda başarılar diler keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cevdet Durgun » Prş May 04, 2006 8:27 pm

Arkadaşlarrr!...

“Gerçek efsane” geldi!...
Kim mi?
Osman!..
Hangi Osman mı?
Birinci Osman.
Ertuğrul’un oğlu, Orhan’ın babası değil ama.
Kayı Boyu’ndan değil, Subutay’lardan olma ihtimali var.
Aynen benim amcaoğlum “Öz Hakan Durgun” gibi bu da anlayacağınız; Öz Osman (Sahi arkadaşlar Hakan’ı göreniniz var mı?).
“Avrora = Necati” ‘nin peşpeşe üç mesaj yazmasının nedeni bir türlü bulamadığı şifresi olmasın?
Osman’ım, bizlere “sarı ırk” ve “geyik şapkası” (ki, konuyla ilgili bilgiyi “antika” başlığından bulabilirsin) hakkında bilgi vererek başlarsan seviniriz. Ne dersin?

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Cevdet Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Necati Baba

Mesajgönderen Osman Birinci » Cum May 05, 2006 6:03 am

O kiii bir dönemin karın bölgesindeki yağların baş sorumlusudur, o ki BBG evini takip edip hayatımıza bizlerin üzerinden entegre edendirrrr, o kiii Amerikan Oğlanları deyimini bizlere layık görendirrrr. Amirim emrindeyim.
Kullanıcı avatarı
Osman Birinci

Mesajgönderen Osman Birinci » Cum May 05, 2006 6:14 am

Aşkolsun Necati baba, duydum kı şifre sorunu yaşıyomuşsun. Gerçi senin ihtiyacın olmaz ama Da Vinci ile ilgilenirsen o sana yardımcı olabilir.Taş konusuna gelince benim yüzümden yağacak taş ancak Pomze taşı olur ki onun yağması da güzel bi fantezi olur gibime geliyo. :D
Kullanıcı avatarı
Osman Birinci

Mesajgönderen Osman Birinci » Cum May 05, 2006 6:17 am

Mehmet Zeki bey çok teşekkür ederim.Size de hayatınızda başarılar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Osman Birinci

Mesajgönderen avrora » Cum May 05, 2006 12:09 pm

Osman BİRİNCİ yazdı:Aşkolsun Necati baba, duydum kı şifre sorunu yaşıyomuşsun. Gerçi senin ihtiyacın olmaz ama Da Vinci ile ilgilenirsen o sana yardımcı olabilir.Taş konusuna gelince benim yüzümden yağacak taş ancak Pomze taşı olur ki onun yağması da güzel bi fantezi olur gibime geliyo. :D

Cevgettinle takıldıkça mankurtlaşıyorsun Osmanım.Bence sen Samsunda Eşrefle takıl,daha evladır
avrora

Mesajgönderen Cevdet Durgun » Prş May 11, 2006 11:31 pm

Osman,

Çabuk gel, sizin ordan birşey sattım ama ne olduğunu bilmiyorum. Bu akşam Necati Baba'ya "şifreni özel bir çaba harcamaksızın her üye gibi Osman arkadaşım da girer girmez görüyor" dedim. O ise bana "ver daaa şifremi" dedi.

Mankurt olayına gelince; konuyu, Libya muhafızlarının stadyum bodrumlarının en karanlık hücrelerinde çektiği dişleri anarak bağlamayı düşünüyorum. Bir eksiğim varsa lütfen tamamla.

Not: "göbeğindeki yağlar" mevzusunda Fatih Ürek'in yıllar önce yaptırdığı liposakşını kastediyorsan, "kafana ne yağar, bunu ben de kestiremiyorum açıkçası" derim!..

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Cevdet Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen avrora » Çrş Eki 25, 2017 8:55 pm

Fatih ürek sizun yanunuzda melaike kalur
En son Anonymous tarafından Çrş Eki 25, 2017 8:55 pm tarihinde darbelendi.
avrora

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir