HULYA İBRAHİMAĞAOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Çrş Ara 21, 2005 10:22 am

Hülya nerdesin sesin çıkmıyor.Köksal maşallah yazıları zaten çok güzel ve bilimsel.Şimdi de türkileri aldı kopdu yetişmek mümkün değil.Evde bilgi
sayarın varmı yoka daireden mi takip edeyorsun.Evde varsa Paragaflara
katılmanız lazım.Görüşmek üzere hayırlı işler
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Çrş Ara 28, 2005 10:38 am

Abla merhaba, resmin olmadığı için çok emin olarak da atmıyorum bu mesajı, yanılıyorsam düzeltirsin. 20 seneden fazla oldu, Aydanur ablamla yaylacılık yaparken sık görüştüğümüz, ablam münasebeti ile akşam sohbetlerine dahil olduğum dönemden hatırladığım o dönem çok sevdiğimi ve saygı duyduğumu hatırladığım bir İbrahimağaoğlu var. Daha sonra her yaylaya çıkışımda da sordum ama bir daha karşılaşma şansı olmadı. Eğer doğru kişiyle konuşuyorsam bir sürpriz daha olacak benim için çünkü Köksal'ın ablası olduğunu da şu an öğrenmiş bulunuyorum. Gerçi kişilikler birebir örtüşüyor Çok çok selamlar.

Evet, korktuğum başıma geldi :-|
Gene de tanışma için bir vesile oldu, çok memnun oldum :-) Saygılar.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet İlhan Ağaoğlu » Prş Ara 29, 2005 12:20 am

Merhaba Hülya,
Ben hala siteye giremiyorum.Ancak disaridan seyirci olarak bakiyorum.Insallah yöneticilerimiz bunlari duyar, uyumazlar.
Neyse bizler cok iyiyiz.Hepinize selamlar.Dayimin ellerinden öperim.

Selamlar,
Nasilsiniz?
Bu aralar pek haber alamadim. Dayim nasil? Sedat abimler, Seref abiler insallah iyidirler?
Herkese hürmetler.
Kullanıcı avatarı
Mehmet İlhan Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Burhanettin Ayan » Prş Ara 29, 2005 10:02 am

Ablacığım merhaba.
Görüşmemiz böyle sanal ortamda olmamalıydı ama burdaki eksiklik bende inşallah en kısa zamanda bu eksikliğimi gidereceğim. tekrar selamlar
Burhanettin Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MERHABA

Mesajgönderen AYSEL DURGUN » Pzt Oca 02, 2006 10:02 am

HÜLYA MERHABA.
AYŞE HALA'NIN İYİ OLMASINA SEVİNDİM. ANNEM DE HER AKŞAM SORUYO, BİR HABER ALDIN MI DİYE; İYİ YILLAR VE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM.
BU ARADA, SİTE YÖNETİCİLERİ YOĞUN GALİBA, ADIM NİYE ÇIKMIYO DİYOSUN YA, SANIRIM YAZI YAZARKEN, ''KULLANICI'' PANOSUNU DOLDURMADIĞIN İÇİNDİR. MİSAFİR YAZMASINA BEN DE ENGEL OLAMADIM. ÜYE GÖRÜNÜYORUM AMA, OTURUM AÇARAK SİTEYE ULAŞAMIYORUM. KULLANICI ADI VE PAROLAYI DOĞRU YAZDIĞIM HALDE
NEYSE BUNLAR UFAK AKSAKLIKLAR, ZAMANLA ÇOK DAHA İYİ OLUR SANIRIM

SELAMLAR
AYSEL
AYSEL DURGUN

Mesajgönderen muhammetali » Cum Oca 06, 2006 10:40 am

hülya abla merhabalar saygılar ablacım
ablalarımı tanırsın ayfer ve najla
siteye hoşgeldiniz şeref verdiniz
muhammetali

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Şub 17, 2006 12:20 pm

Merhaba Hulya Nasilsin uzun zaman oldu sitede hic gorunmuyorsun insallah hersey yolunda yahu su surun bayanlari artik daha fazla aktiv olun buraralarda da su azinliktan biraz olsun kurtulalim :) seviylen kal..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hülya İbrahimağaoğlu » Cmt Mar 04, 2006 11:22 pm

Teşekkür ederim halasının bi tanesi.Şahinkaya'nın ve Türkiye'nin en yakışıklı , en kahraman, en ,en....yeğeni:)

Teşekkür ederim Fatma.Daha sık görüşebilmek dileğiyle...

Hoşbulduk Mehmet Abi.Bu yıl ilk kez ben de Uludağ'a gittim.Akrabalarla birlikte olmak güzeldi.Görüşmek dileğiyle...

Sana da teşekkürler Murat kardeşim.Paragafta seni takip ediyorum:)
Görüşmek dileğiyle...

Sevgili amcaoğlu kardeşim Murat.Teşekkür ediyorum.Bu site sayesinde hasret gidermiş olacağız inşallah.Paragaflarda beni çok güldürüyorsun.Selamlar...

Hoşbulduk sevgili Alptekin.Emeklerin için teşekkürler.Bu arada dayımın kızı için(Mudoğları) yazdığın yazıyı çok beğendim.Ben de kendime pay çıkardım hemen:)

Sevgili Sami.Hoşbulduk.İltifatlarına teşekkürler.Sitede sen olursun da ben gelmez miyim? Senin hoş sohbetini ve güzel yazılarını okumaktan büyük keyif alıyorum.Eminim tüm şurlular da bana katılıyordur.

Bursa resimlerini görmek istiyorum:)
Muhabbetle...

Hoşbulduk "Sınıf Aarkadaşım".Lise yıllarından hatırladığım Vedat UYSAL olmalısınız.Doğru mu acaba? Selamlar

Arkadaşlar evde internet bağlantım şimdilik yok.İş yerinde de internet bağlantısı çok yavaş olduğu için siteye girmedim bir türlü.İnşallah evdeki bilgisayarımın sorunun halledince buraya daha sık uğrayacağım.

Teşekkürler Mehmet Abi,Vedat Bey,Kayhan,Nevgin,Nalan ve Mehmet...

Sevgili Naciye.Ben de sana cevap vermekte geciktim.Kusura bakma.İnternete bir türlü giremedim.
Ablalarına selamlar...

Merhaba Faruk..

Merhaba Vedat Bey...

Merhaba Kayhan.
Hoşgeldin...

Merhaba Yılmaz ,
Aydanur benim sınıf arkadaşım ama senin hatırladığın Songül İbrahimağaoğlu (Dama)olmalı.O da benim akrabam ve çok yakın arkadaşım.He ikisiyle de lise yıllarından çok güzel anılarım var.Ne yazık ki yayla hayatım hiç olamadı.Bizim yaylamız olmadığından yaz dönemini buruk geçiren çocuklardan olduk:)

Bu arada Köksal'ın yazısıyla ilgili yazdığın yorumu çok beğendiğimi belirtmek isterim.Selamlar...

Merhaba İlhan,
Herkes iyi .Abim emekli oluyor yılbaşında.Ablamlar da iyi.Dayın eskisi gibi formunda.Yani benim işim hala zor:)

Görüşmek üzere inşallah.Meryem'e selamlar.Tolga'yı öpüyorum....

Önemli değil Yılmaz.Bir ara Songül'e seni anlatırım.Ben de memnun oldum:)

Bu arada neden hala "misafir" göründüğümü anlamıyorum.Oturumu açıyorum halbuki...

Merhaba İlhan.Selamlarını ileteceğim.Semalar da burada.Bizden de selamlar.

Fransa'daki kardeşler Sevgili Fatma, Vedat ve Ahmet Bey,sizlerin de geçmiş bayramını tebrik ediyorum.

Mahmut,İlker,Huriye Naciye,İlkay ve Ömer kardeşlerime teşekkürler.Sizlerin de geçmiş bayramını tebrik ediyorum.
Selamlar...

Teşekkür ederim İlkay kardeşim.İlkokuldayken bizi durmadan rahatsız eden çok yaramaz bir çocuk hatırlıyorum.Galiba o sensin:)
Selamlar

Ailece ilginize teşekkür ediyorum Allah razı olsun!
Selamlar
Hülya İbrahimağaoğlu

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Mar 06, 2006 11:37 am

MERHABA HÜLYA ABLA TESEKKÜR EDERIM IYIYIM; NE DEMEK KOMSUYUZ SUNUN SURASINDA... BIZLERDENDE SIZLERE KUCAK DOLUSU SELAM VE SEVGILER YOLLUYORUZ... SIZDE ALLAHA EMANET OLUN AYSE HALAYADA SELAMLAR...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Selam ve Geçmiş Olsun Dilekleri

Mesajgönderen Ogün Şükrü Turan » Sal Mar 14, 2006 11:30 am

Merhaba Hülya Abla.Foruma geç üye olduğumuz(olmaya çalıştık ama siteden kaynaklanan nedenlerle) için bugüne kadar görüşme imkanımız olmadı.Giresun 'dan selam ve sevgilerimi gönderiyorum.Ayşe Hala ameliyat olmuş.Çok geçmiş olsun.Bu taraflara gelmiyormusun.Ararsan çok memnun olurum.Görüşmek dileğiyle.
Tlf:532-5512006
Kullanıcı avatarı
Ogün Şükrü Turan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eki 19, 2017 3:03 pm

Merhaba Hulya bacim ekizzzzzzz nerelerdesunuz habu siteyi iyice unuttunuz gibi geliyor bana, kisa zamanda aramizda olmani umut ediyorum, insallah hersey yolunda, kendine ve ailene cok iyi bak, sevgilerimle....
En son Anonymous tarafından Prş Eki 19, 2017 3:03 pm tarihinde darbelendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir