gönderen Hülya İbrahimağaoğlu » Cmt Mar 04, 2006 11:22 pm
Teşekkür ederim halasının bi tanesi.Şahinkaya'nın ve Türkiye'nin en yakışıklı , en kahraman, en ,en....yeğeni:)
Teşekkür ederim Fatma.Daha sık görüşebilmek dileğiyle...
Hoşbulduk Mehmet Abi.Bu yıl ilk kez ben de Uludağ'a gittim.Akrabalarla birlikte olmak güzeldi.Görüşmek dileğiyle...
Sana da teşekkürler Murat kardeşim.Paragafta seni takip ediyorum:)
Görüşmek dileğiyle...
Sevgili amcaoğlu kardeşim Murat.Teşekkür ediyorum.Bu site sayesinde hasret gidermiş olacağız inşallah.Paragaflarda beni çok güldürüyorsun.Selamlar...
Hoşbulduk sevgili Alptekin.Emeklerin için teşekkürler.Bu arada dayımın kızı için(Mudoğları) yazdığın yazıyı çok beğendim.Ben de kendime pay çıkardım hemen:)
Sevgili Sami.Hoşbulduk.İltifatlarına teşekkürler.Sitede sen olursun da ben gelmez miyim? Senin hoş sohbetini ve güzel yazılarını okumaktan büyük keyif alıyorum.Eminim tüm şurlular da bana katılıyordur.
Bursa resimlerini görmek istiyorum:)
Muhabbetle...
Hoşbulduk "Sınıf Aarkadaşım".Lise yıllarından hatırladığım Vedat UYSAL olmalısınız.Doğru mu acaba? Selamlar
Arkadaşlar evde internet bağlantım şimdilik yok.İş yerinde de internet bağlantısı çok yavaş olduğu için siteye girmedim bir türlü.İnşallah evdeki bilgisayarımın sorunun halledince buraya daha sık uğrayacağım.
Teşekkürler Mehmet Abi,Vedat Bey,Kayhan,Nevgin,Nalan ve Mehmet...
Sevgili Naciye.Ben de sana cevap vermekte geciktim.Kusura bakma.İnternete bir türlü giremedim.
Ablalarına selamlar...
Merhaba Faruk..
Merhaba Vedat Bey...
Merhaba Kayhan.
Hoşgeldin...
Merhaba Yılmaz ,
Aydanur benim sınıf arkadaşım ama senin hatırladığın Songül İbrahimağaoğlu (Dama)olmalı.O da benim akrabam ve çok yakın arkadaşım.He ikisiyle de lise yıllarından çok güzel anılarım var.Ne yazık ki yayla hayatım hiç olamadı.Bizim yaylamız olmadığından yaz dönemini buruk geçiren çocuklardan olduk:)
Bu arada Köksal'ın yazısıyla ilgili yazdığın yorumu çok beğendiğimi belirtmek isterim.Selamlar...
Merhaba İlhan,
Herkes iyi .Abim emekli oluyor yılbaşında.Ablamlar da iyi.Dayın eskisi gibi formunda.Yani benim işim hala zor:)
Görüşmek üzere inşallah.Meryem'e selamlar.Tolga'yı öpüyorum....
Önemli değil Yılmaz.Bir ara Songül'e seni anlatırım.Ben de memnun oldum:)
Bu arada neden hala "misafir" göründüğümü anlamıyorum.Oturumu açıyorum halbuki...
Merhaba İlhan.Selamlarını ileteceğim.Semalar da burada.Bizden de selamlar.
Fransa'daki kardeşler Sevgili Fatma, Vedat ve Ahmet Bey,sizlerin de geçmiş bayramını tebrik ediyorum.
Mahmut,İlker,Huriye Naciye,İlkay ve Ömer kardeşlerime teşekkürler.Sizlerin de geçmiş bayramını tebrik ediyorum.
Selamlar...
Teşekkür ederim İlkay kardeşim.İlkokuldayken bizi durmadan rahatsız eden çok yaramaz bir çocuk hatırlıyorum.Galiba o sensin:)
Selamlar
Ailece ilginize teşekkür ediyorum Allah razı olsun!
Selamlar