Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhabalar,en kral polis.Geçen benim bölüme uğrama nezaketini gösterip yazmışsın .Geç farkettim ,özür dilerim.Ben iyiyim ,yoğunluğu bol bir hayatı yazıyoruz.Kendine çok iyi bak.Bıyıklarına asılayım Birde bu akşam senin için trabzonspor'a ekstra şans diliyorum.
Yeyenim sorma ne durumda olduğumuzu biliyorsun aynen mucadeleye devam,hergün durum ileri gidiyor,sizlerden ne var ne yok nasılsınız iyisiniz inşallah,iyi haberlerinizi bekliyoruz hoşta kalın......
uzun bir tatil ve dış görevden sonra daha yeni evimize yerleştik. bundan sonra inşallah sk sık görüşürüz baba. site bayağı bir değişikliğe uğramış girmeyeli.
Hâlâ öğrenemedin mi ? Sana yazanlara cevabı kendi sayfanda değil,onun sayfasında vereceksin... İnşallah iyisiniz... Bizler iyiyiz,çok şükür.. Besteye selam söyle...
Şahinkaya köy sitesi forumunda her şeye rağmen bizleri yalnız bırakmadığın için teşekkür eder,bundan sonra da yanımızda olmaya devam etmeni dilerim. Selam ve sevgilerimle.