Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
selamü aleyküm tertip uzun zaman oldu görüşmeyeli hülya ya sordum seni beklerim dedim gerçi geliriz dedi ama hangi tarih olduğunu söyleme di unutulmamak dileğiyle slm
MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
ulan oğlum birgittin pir gittin. selamı bile unuttun . bukadar hayırsız olma.şimdide hatırınısoram gardaşnasılsın inşallah iyi ve afiyettesin .cocuklara saelam kandinize iyi bakın ALLAHA emanet olun
ismail abi merhaba,
dünkü paragafta yazmışsın, malum urfa'da internet çok sık düşüyor, ancak bugün görebildim mesajını. öalla ne yapalım urfa çöllerinde yanıyoruz, sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah, herkese selamlar...
Hz. Mevlana der ki
“Candan ümidi kesebiliriz belki… ama can dostlarıyla irtibatı kesmek güçtür. Mevlam yürek yollarımıza mesafe koymasın. Kandiliniz mübarek olsun
Merhaba İsmailciğim geçmiş olsun dileklerine çok teşekkür ederim sağol be canım sizler nasılsınız inşallah bir yaramazlık yok sana ve ailene selamlar ne yapıyorsun kırıkhana pek gelmiyorsun gelirsen görüşürüz inşallah tekrar sağol ve sağlıcakla kal.