Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba Bahattin,
İlgin için çok teşekkür ederim..................Dilerim Rabbim her işine kolaylık versin,,,İyiki varsınız ,iyiki burdasınız.....Bundan sonra her ne olursa olsun hep burada olursunuz inşallah,,,
Geçte olsa geldim, iyikide gelmişim. Yıllardır görüşemediğim arkadaşlar ve dostları yine bu sayede buldum; sınıf arkadaşım, okul arkadaşım, yayla arkadaşım v.s. Eski dotlar diyeceğim ama bir arkadaş söyledi dostlar eskimez diye Daim dostlar diyelim ozaman...
İyi akşamlar Yavaoğulları şırketler gurubu Şirket üyeliklerinde abiler bölümü de var Ama uğrayan yok neise
İyi yaşamlar dileğiyle sülalemin en yakın gençleri
Sizleri seviyorum
Bahattın Merhabalar:
Uzun zama oldu sayfanda bir hareket yok anlaşılan fazla takılmıyorsun buralara inşallah bundan sonra aktif olmaya başlarsın bu beni çok mutlu edecek,inşallah iyisiniz iyi olmanız için duacıyız,ben size sağlikli,sıhhatlıhayırlı günler diliyorum,görüşmek ümitiyle.......