RAHİME İŞÇİ USTASÜLEYMAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Recep Işın » Sal Haz 27, 2006 8:18 am

amcamın tatlı kızı bilirsin benim annemin babasi iyi türkiciiti ontan biraz ilham altim ama sende onların ağzının bayını vertin haberini altim sağol enişdeilen arata görüşüyoruz seninle karşılaşmıyoruz enişdeye selam abin le sitete görüşüyormusun allah mutoğlarin şerrinden şeytanların fitnesinten celal.ive müslümanlari korusun

emmoğlu cok merak ettim hangi fotoğraf bilelim ona göre rezil olmayalım sen uygun görmüşsün herhalde.fotoğrafı koyduysan nere koyduğunu bana yaz. enişteye selam allaha emanet olun.
Recep Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Nilüfer İşçi » Cmt Ağu 26, 2006 7:39 am

Merhaba Rahima Abla,öncelikle düğünüme ve kınama teşrifinden dolayı çok teşekkür ederim.İnsan mutlu gününde sevdiklerini yanında görünce dahada mutlu oluyor.Çok şükür bu tarafa tayin işi halloldu.Araklı merkz olması dahada sevindirici.Evide tuttuk,eşyayıda aldık,sanırım biraz temizliğe ihtiyaç var:)Bu arada damat bey,cordanlı biriyle evlenip kazandığı ayrıcalığın farkında,en azından öyle söylüyor:):))eşim duymasın ama sen yinede benim küçük yakışıklıya selam söyle,öpüyorum onu.en yakın zamanda görüşmek üzere.........
Nilüfer İşçi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Çrş Eyl 20, 2006 2:33 pm

merhaba rahime abla,
size özel mesajlar bölümünden mesaj çektim aldığınızı zannediyorum. ama dönmediniz. umarım unutulmuşluğumuzdan değilde almamışlığınızdan veya işlerininzin yoğunluğundandır. her ne kadar görüşmesek te sizin ve tüm aile bireylerinizin benim üzerime emeği ve hakkı çoktur. bu vesile ile sizlerle daha sık görüşmeyi umarım. gerçi amcam ve halamla görüşüyorum ama siz evlendikten sonra görüşemez olduk
görüşmek umuduyla
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Cengiz Ayan » Çrş Eyl 20, 2006 4:24 pm

rahıme abla merhaba sıtede dını gorunce hal hatır sormadan gecemeyecem:)))ben cengiz ayan.yakın akraba olmamıza ragmen pek gorusemedık ama gorusememıze ragmen uzungolde gostermıs oldugun sıcaklıktan dolayı tsk ederım.umarım burda gorusebılırız

abla duyguların ıcın cook teşekkur ederım.her ne kadar cordanlı olsam da diye bır soz etmıssın ama sunu unutma ayanoglu asaletını fazlasıyla almışsın:)))))ordakılere slm sağlıcakla kal
Cengiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Ayan » Çrş Eki 11, 2006 6:39 pm

Ablacigim merhaba
Nerden bu meslegi aklima soktun seni ornek aldim ama senin gibi bir devlet dairesine kapak atamadik oyanda bu yanda dolasiyoruz simdida vurduk Kazakistanlara neymis biraz fazla para iste enka sirketi guya bu isleri en iyi yapanlardan yok yahu insanin sakin bir sehirde ailesiyle birlikte rahat bir iste calismasi gibi yoktur sanirim parami artik mutluluk getirmedigine inaniyorum....
Bu arada cocuk egitimi icin sanirim anne baba ornek alinmakta bende baya bi kilo aldim 85 kg civarindayim e annesin dede biraz var cocukta bize biraz cekin ce malum....
Enisteye slm yurt disi tecrubeli muh ariyorsa goreve talibim....
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Kürşat Şahin » Cum Eki 13, 2006 11:28 am

merhaba ablacığım uzu yıllardan sonra ablacığı enişde beye de merhaba buradayız
Kullanıcı avatarı
Kürşat Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Eki 15, 2006 9:56 am

merhaba rahime abla, size karşı umarım saygıda herhangi bir kusur yapmamışımdır. bilmiyorum ama sizi inciltecek herhangi bir harekette bulunduğumu da zannetmiyorum. lakin size özel mesaj attım bu sayfadan merhaba dedim ama görüyorum ki beni tanıyamadınız. size olan sevgi ve saygılarımı tekrar gönderiyorum
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Cum May 09, 2008 10:08 pm

rahime kardeş,
a.kadir gibi bende sizinle aynı sınıftaydım.
tabi uzun zaman oldu ve aradan yıllar geçti.
cemal şahin'de bu sitede.
umarım ilkokul arkadaşları bu sitede buluşuruz.
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Prş Eyl 15, 2016 6:47 am

Rahime kardeş, doğrudur ben Muzaffer Altuncu'nun oğluyum.
Şuan Ş.Urfa-Birecikte Polis Memuru olarak çalışıyorum. Geçen yıl evlendim henüz çocuk yok.
görüşmek dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir