NAILE SAHIN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Şenol Kırmaz » Pzt Eyl 25, 2006 8:12 pm

bende ıyıyım sagolasın daha sık gorusmek ıstersen msn de bulabılırsın benı kendıne ıyı bak.
Kullanıcı avatarı
Şenol Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şenol Kırmaz » Pzt Eyl 25, 2006 8:14 pm

bı daha gorusmek dılegıyle ha bu arada hayırlı ramazanlar
Kullanıcı avatarı
Şenol Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Sal Eyl 26, 2006 6:44 am

naile hoş geldin nasılsın sizleri çok merak ediyordum bende kıymet ablanın arkadaşı idim bizde siz gibiyiz belkız ablam ayten ve ayfer ablanın arkadaşlarıydı annene kardeşlerine çok sdelam söyle benim anneminde sizlere çok selamları varokul hayatında başarılar dilerim
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Prş Eyl 28, 2006 6:35 pm

merhaba naile sen beni hatırlamassın belki sen o zamanlar küçüktün tabii :)) ben sizin üst mahallede oturan nebiye hala diyeyim onun oğluyum belki hatırlarsın.bu arada okul işleri nasıl üniversite falan var mı.annenede selam söylersin ellerinden öperim.hayırlı ramazanlar ...
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Sal Eki 03, 2006 8:17 am

nailecim biraz geç oldu ama bende çok iyiyimannene sizlere sağlık mutluluk dilerim bir şey diyecektim benimde kardeşim leyla konya karamanda okuyor ben ona senden bahsederim hoşça kal
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

naile ailene selam

Mesajgönderen Kürşat Şahin » Cmt Eki 07, 2006 12:37 pm

naile özellikle annen makbule yengeye çok selam söyle sen hatırlayamasan benim kim olduğumu onlara adımı söylersen yeter kardeşim
Kullanıcı avatarı
Kürşat Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Eki 08, 2006 7:48 am

merhabalar naile şahin,
biz hem komşu hemde akrabayız. daha önce sana hoşgeldin mesajları atanları okudum. onlar gibi bende beni tanırmısın sorusunu sana sormayacağım. umarım tanırsın. makbule yengeye sonsuz selamlar.
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Pzr Eki 22, 2006 5:14 pm

NAİLE ÖNCELİKLE SİTEYE HOŞ GELDİN,
UMUYORUMKİ BENİ GÖRÜNCE HATIRLAYACAKSIN.
AİLENİN VE SENİN RAMAZAN BAYRANIN MÜBAREK OLSUN.
KENDİNE İYİ BAK.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Cmt Eki 28, 2006 6:02 pm

naıle merhaba ben hacer sahın esımın sayfasından sana yazıyorum.nasılsınız nımetle kısmet ne yapıyo demetı duydum tıppı kazandı hayırlı olsun sen ne yapıyon nerde okuyon .annene ablalarına selam soyle kendınıze ıyı bakın
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Prş Kas 02, 2006 4:07 pm

nailecım bıraz daha acıklamalı yazarmısın kızlar nasıl calısıyolarmı evlendılermı sen nerde okuyon kendıne ıyı bak annenlere selam Hacer
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖZÜR

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Kas 11, 2006 2:42 pm

KIZIM BEN İHSAN ŞAHİN. EĞER SEN DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ SEYFİ'NİN KIZI İSEN BEN KIRIKHANDAN AYRILIRKEN SEN ÇOK KÜÇÜKTÜN. ONUN İÇİN SENİ HATIRLAMAM MÜMKÜN DEĞİL. EĞER KABUL EDERSEN BEN MANEVİ AMCAN OALARAK HER ZAMAN ARAYABİLİR VE DERTLEŞEBİLİRSİN. BEN BUNDAN HEM MUTLU OLUR HEM DE ZEVK ALIRIM.
EĞER DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ İSE, ANNENE VE DİĞER KARDEŞLERİNE SELAM EDİYORUM. TELEFON NUMARALARIM
0 538 818 33 00
0 282 726 70 55 İŞ
0 282 726 96 15 EV
YOK EĞER DÜŞÜNDÜĞÜM NAİLE DEĞİLSENİZ ÖZÜR DİLERİM.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

amcasından yeğenine

Mesajgönderen İhsan Şahin » Çrş Kas 15, 2006 2:08 pm

hayat hep güllük gülistanlık değildir yeğenim... Hem,hep güllük gülistanlık olsa da, bir anlamı ve değeri olmaz. yüksek tepelerde kuşa da rastlanır yılanada ... Lakin, biri uçarak gelmiştir,diğeri sürünerek. orada duruşta öyledir, inişte..
ne için güldüğümüzü bilmek, bazen bir tebessüm, bazen bir kahkaha,hep geçmişe dair bir gücün,bir kuvvetin belkide bir intikamın dışa vuruş şekli değilmidir.
ölümü öldüremediğimiz sürece insan, varları,yokları ve talepleri ile kıt imkanlarının arasında bocalar durur.
yeğenim
birilerinin himmeti ile ayakta durmak, düşüşün ilk başlangıcıdır. ama ahde vefa diye bir manevi borç vardır ki, o içten gelen bir saygının ömür boyu ödeyemeyeceği bir borçtur. bazen insan bir düşmanını, bir dostundan daha kolay affeder öyle değil mi?.
hayatın sana çok şeyler öğrettiğini tahmin edebiliyorum. bunu hissettiğim için de sana yazıyorum. bir ağabey olarak veya bir amca,bir arkadaş bir sırdaş gibi... Bazen insanın bu anlamda bir sohbete öylesine ihtiyacı olur ki, her şeye değer.
yaşlanınca insan duygusallaşıyor. ağlamak için geriye dönüşü yeter. yanlız bir farkla... eğer gönül taşlaşmamışsa, kalp katılaşmamışsa ve de ruh terk-i akıl etmişse garip neylesin.... sabır sabır sabır...
diyebilirsin ki
bu İhsan Amca neler zırvalıyor veya neden zırvalıyor.
kanaatimca sen her şeyi anlıyorsun. niyetim seni üzmek veya gerilere götürmek asla değildir. hayat her şeye rağmen devam ediyor. ileride bir gün bana bir şekilde ihtiyacın olursa sahipsiz değilsin bu maanada yazıyorum eğer maksadını aştımsa özür dilerim.
annene ve kardeşlerine selam. talih her zaman yanında olsun
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MRB

Mesajgönderen Muharrem Bayraktar » Pzr Oca 21, 2007 7:01 pm

SLM NAİLE NASILSN.İYİSNDR İNS.BENİ TANIDINMI:)KİLO VERDM BELKİ TANIMAZSN. SAKA TABİ.NESE YA TANIRSAN MSJ ATARSN ZTN.KİB.AEO :lol: :o :) :D :shock:
Muharrem Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hacer Şahin Birinci » Cmt Ara 13, 2008 1:47 pm

merhaba naileciğim ben hacer ablan ayten ve ayfer ablanın bobayros arkadaşı sen küçüktün ama beni hatırlarsın veya ablanlara söyle onlar hatırlatır.size ulaşamıyorum sizi çok merak ediyorum görüşmek istiyorum.bana haticebirinci73@hotmail.com dan ulaşırsanız veya ablanlara mutlaka bana ulaşmalarını söyle 15 yıl oldu özledim .buvesileyle bayramınız mübarek olsun sizi özlemle kucaklıyorum
Hacer Şahin Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir