HASAN ALTUNCU !!!!!!!!!

Sayın Şahinkayalılar. Bu bölümde zaman kısıtlaması olmaksızın kısa bir hayat hikayesi ile birlikte ebedi hayata göçenlerin fotoğraflarını paylaşıyoruz.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Sami Ayan

HASAN ALTUNCU !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Ara 17, 2007 2:08 pm

*****Hasan ALTUNCU*****

Baba adı........: İlyas
Ana adı..........: Gülzade
Doğum Tarihi.: 1944
Ölüm Tarihi....: 1969

.Resim

.Evet çok genç yaşta toprağa giren Hasan abimizle ilgili hatıralarımız çok fazla yok...Ama Çaykarada gıda maddeleri üzerindeki dükkanı ortaokulda okurken uğrak yerimizdi..Oradaki bir hatıramı anlatayım sizlere.
-Bir gün bizim hiç yemediğimiz,görmediğimiz ve ilk defa karşılaştığımız domatesli,yumurtalı menemen yemeği yapmış ve dükkanda bize ikram etmişti..Onu hiç unutamıyorum..Domates yeyemediğimiz için sadece suyundan yemiştim..

Bir de 1965 yılında ayrıldığım köyüme 1968 yılında dönmüştüm..Hadiya çıktım Hasan abiyi evinde ziyarete gittiğimde mutfak olarak kullanılan odaya eeeey diyerek bağırarak girdiğimde,peke üzerinde yaslanmış yatıyordu..Ayağa kalktı,bir zaman bakıştık.Beni tanımamıştı...Sonra ben Muzaffer deyince çok şaşırdı...Hemen yakındaki Ahmet amcamın hanımı Hatice halaya kapıya çıkarak seslendi..."Gel,gel buraya"...O da rahmetli gelince ona sordu "Tanıdın mı bunu ?"..O da rahmetli "Nasıl tanımam Muzaffer" deyince,,,,"Valla tanıyamadım" dedi... Orada görüşüp hasretlik gidermiştik...

İşte onunla ilgili iki önemli hatıram...

ALLAH RAHMET ETSİN
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Ara 17, 2007 9:49 pm

Akrabanın genc yaşta ölenlerinden,tüfeğe ilgisi sönsüzidi,o aşırı hevesi tüfekle genc yaşta sonunu getirmiş,Allah rahmet etsin mekani cennet olsun.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cum Ara 21, 2007 11:48 pm

RAHMETLI HASAN AMCANIN BU FOTORAFI BABAMIN ARSIVINDEDE VAR; HALAMIN ILK ESI KENDISINI HIC TANIMADIM DAHA DÜNYAYA GELMEMISTIM KENDISI RAHMETLI OLDUGUNDA.. ÜNAL AGABEYIM VE MUKADDER ABLAMIN SIMALARI NEDE COK RAHMETLI BABALARINI ANDIRIYOR.. ALLAH RAHMET EYLESIN KENDISINE VE TÜM ÖLMÜSLERIMIZE; TOPRAKLARI BOL YATTIKLARI YER NUR OLSUN.
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Ara 27, 2007 12:00 pm

Allah rahmet etsin mekani cennet olsun.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön KAYBETTİKLERİMİZ

Kimler çevrimiçi