Baba adı........: İlyas
Ana adı..........: Gülzade
Doğum Tarihi.: 1944
Ölüm Tarihi....: 1969
.

.Evet çok genç yaşta toprağa giren Hasan abimizle ilgili hatıralarımız çok fazla yok...Ama Çaykarada gıda maddeleri üzerindeki dükkanı ortaokulda okurken uğrak yerimizdi..Oradaki bir hatıramı anlatayım sizlere.
-Bir gün bizim hiç yemediğimiz,görmediğimiz ve ilk defa karşılaştığımız domatesli,yumurtalı menemen yemeği yapmış ve dükkanda bize ikram etmişti..Onu hiç unutamıyorum..Domates yeyemediğimiz için sadece suyundan yemiştim..
Bir de 1965 yılında ayrıldığım köyüme 1968 yılında dönmüştüm..Hadiya çıktım Hasan abiyi evinde ziyarete gittiğimde mutfak olarak kullanılan odaya eeeey diyerek bağırarak girdiğimde,peke üzerinde yaslanmış yatıyordu..Ayağa kalktı,bir zaman bakıştık.Beni tanımamıştı...Sonra ben Muzaffer deyince çok şaşırdı...Hemen yakındaki Ahmet amcamın hanımı Hatice halaya kapıya çıkarak seslendi..."Gel,gel buraya"...O da rahmetli gelince ona sordu "Tanıdın mı bunu ?"..O da rahmetli "Nasıl tanımam Muzaffer" deyince,,,,"Valla tanıyamadım" dedi... Orada görüşüp hasretlik gidermiştik...
İşte onunla ilgili iki önemli hatıram...
ALLAH RAHMET ETSİN