Baba Adı............:Rafet
Ana adı..............:Sakine
Doğum Tarihi......: 1950
Ölüm Tarihi.........: 02.06.1991
-

-Rahmetli Mustafa benden 7 ay büyükmüş...Bilmem rahmetli anası Sakine halam öyle söylerdi...Onunla çocukluğumuz hep bir arada geçmiştir.. Bir çok ortak hatıralarımız var ama hangi birini anlatayım ki... O zamanlar meşhur fişek oyunumuz vardı...Bu oyunda karış kullanıldığı için hep o karlı çıkardı.. Çünkü karışını lastik gibi açar iki fişek arasını karışlardı..
1965 yılında birlikte Kırıkhan'a gidilmiştir..Ama okul hayatımız ortaokul 2.sınıftan sonra onun sınıfta kalmasıyle ayrılmıştı...Ama mahallede yine hep beraberdik...Ancak ben liseyi Antakyada okuduğum yıllar tatillerde bir arada olabiliyorduk...O gurbet elde de hatıralarımız vardır..İş hayatına atıldıktan sonra birlikteliğimiz belirli zamanlar ancak olabiliyordu...
Onun Kırıkhanda kaza geçirmesi gözümün önünden hiç gitmiyor...Ona araba çarptığı zaman ilk defa yanına ben gitmiştim...Ölü vaziyette yatıyor, kanlar alnından akıyordu..Antakyada hastanede yanında refekatçı olarak kalmıştım..En son zalim hastalığa yakalandığı zaman hem Ankaraya ziyaretine gitmiştim hem de Sinopta hastanede bir hafta yanında refekatçı kalmıştım...En son memlekette cenazesinde bulundum..
Allah rahmet etsin....Nur içinde yatsın..