üyeler ile ilgili

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

üyeler ile ilgili

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Mar 22, 2009 7:15 pm

sitemiz yöneticilerine ricam,
Sitemize kayıtlı bulunan üyelerin son bilgilerini güncelleyelim...
ismleri ile işgalci olanları silelim. Elde kalanlar ile yola devam edelim ve artık bunca tecrübe kazanmışken sitemize kolay ulaşmayı engelleyelim...
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Mar 22, 2009 10:01 pm

Sevgili İhsan Şahin'i bu konuda destekliyorum !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzt Mar 23, 2009 1:47 pm

"Sevgili üsdatım destek aramak için bu başlığı açmadı,biliyorum.Ancak ciddi bir şeyler yapmak gerekiyorsa gerekeni yapmanın zamanı geçti bile.Kimsenin gücenmesine gerek yok.Gün değil ,hafta değil,ay değil yıllar geçmesine rağmen hala siteye uğramak niyeti olmayan değerli üyelerimizin son durumlarına bakılarak bu gidişata bize yakışan şekliyle bir şekil vermek gerekir.Selam ve sevgilerimle."
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Mar 23, 2009 2:35 pm

Sevgili Adnan Hoca,
Destek vermeyip ne yapalım..Yapabileceğimiz birşey maalesef yok...
Yetki elinde olanlara bir duyuru mahiyetindeki bu sayfaya yazabileceğim şeyi daha önce de bir sayfada yazmıştım..
Eğer mümkünse;
Eski forum kalmak şartıyle,yeni forumda üye yenilemeye gidilebilir... O zaman da yakınıp sızlanmalar başlayacak biliyorum...
Zaten zorla ayakta duruyoruz...Hem yeni üye kaydı yapıldığı zaman iş bitecek mi ?
Aradan bir zaman geçince o üyeliklerde bugünkü gibi olmayacağını nasıl bileceğiz ki...Ama bu demek değildir ki bir şeyler yapmayalım...Elbette yapalım ama iyi düşünelim ve kalıcı bir şey yapalım...Kişilerin düşüncelerine,hal ve hareketlerine tesir edemeyeceğimize göre...
Tek kârı neye olur bilirmisiniz (!)
Şu anda binin üzerindeki üye sayısı sıfırlanır..Yeni yapılacak üyeliklerle bu üye sayısı şu anda yüzü belki bulur...Ve o zaman bin üyemiz var hergün siteye girenlerin sayısı en iyimser düşünce ile elliyi bulmuyor demekten kurtuluruz...

Gerçekten ben de,
-Sıfır mesajli üyelerin bulunmasına üzülüyorum,
-Tanışma-Kaynaşma amaçlı sitede belli olmayan kullanıcı adı ile bulunmalara da üzülüyorum(Bu konu büyük ölçüde hal edilmiştir..Emeği geçenlere teşekkür ederim)
-Sitede her zaman güncelleme yapılması lazım,yapılmayınca üzülüyorum..Örnek verecek olursak "Kırıkhan'a ilk gidenlerin listesi anasayfaya konulmuş,maalesef ilk konulduğu gibi duruyor..Güncelleme yapmak istememe rağmen başaramadım.)

Sitede faal durumda olmak isteyenlerin önü bir şekilde açılması lazım..
Kısaca İhsan Şahin ve Adnan Hocanın dediği gibi bir şeyler yapmak lazım...

-Eski forum,
-Yeni forum,
Olabilir mi ? bilmem (Aynı yerde),,,

Yetkililere önemle duyurulur !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt May 18, 2009 3:42 pm

Guzel dusuncelerinizi katiliyorum ama , eski forum yeni forum diye bir sey olmaz olursada ikinci site acilarak olur, yeterince dagilmadikmi ikinci bir site ne kadar saglikli olur dusunelim, guncellemeye sira gelince forumda guncellenecek ne varsa elimizden geldigi kadar ilgileniyoruz, anasayfaya bakmadigim icin orasi icin birsey soyleyemem..
saygilarimla..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt May 18, 2009 7:10 pm

Sevgili Fatma,
Bu fikri ben bir yerlerden alarak sizinle paylaştım...
Bilirsinki ben bu siteye geldiğim zaman 2 sitemiz vardı ve yaptığımız görüşmeler sonrası iyi niyet gösteren dostlar sonradan açılan siteyi bu siteye yönlendirerek faaliyetine son verdiler...Onlara bir defa daha bu sayfalardan teşekkürlerimi gönderiyorum....

Elbetteki tek site ile devam edeceğiz...
Bilmem Ulucami Köyü sitesine hiç baktınız mı ?
Orada bu dediğim var....Eski forum bir yerde sabitleştirilmiş...Yeni forum açılarak yola devam edilmiştir....

Benimki sadece bir teklif...
Sadece siteyi takip etmek için üye olunuyor...Bir zaman sonra da kayıp olup gidiliyor....Bizim gibi dost hasreti çeken maalesef yok...
Var elbet ama sayısı çok azzzzzzzzzzzzzzzz....

Hayırlısı olsun diyelim...
İnşallah bir gün dileğimiz gerçekleşir...Bu site şenlenir...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cmt May 23, 2009 5:28 pm

Köyümün büyükleri sanırım sitede hareketlilik olmayınca üzülüyorlar.bunda da haklılar.Cunku nedense bizde belli kişiler dısında kımse katkı sunmuyor.Buranın cıvıl cıvıl olması lazımken bır yere yazı yazmak ıcın yada okumak ıcın cabalar duruma geldık.İyi olur inş..
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt May 23, 2009 8:35 pm

Bekir Kiran yazdı:Köyümün büyükleri sanırım sitede hareketlilik olmayınca üzülüyorlar.bunda da haklılar.Cunku nedense bizde belli kişiler dısında kımse katkı sunmuyor.Buranın cıvıl cıvıl olması lazımken bır yere yazı yazmak ıcın yada okumak ıcın cabalar duruma geldık.İyi olur inş..

İ N Ş A L L A H ,,,,,,,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir