gönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Mar 23, 2009 2:35 pm
Sevgili Adnan Hoca,
Destek vermeyip ne yapalım..Yapabileceğimiz birşey maalesef yok...
Yetki elinde olanlara bir duyuru mahiyetindeki bu sayfaya yazabileceğim şeyi daha önce de bir sayfada yazmıştım..
Eğer mümkünse;
Eski forum kalmak şartıyle,yeni forumda üye yenilemeye gidilebilir... O zaman da yakınıp sızlanmalar başlayacak biliyorum...
Zaten zorla ayakta duruyoruz...Hem yeni üye kaydı yapıldığı zaman iş bitecek mi ?
Aradan bir zaman geçince o üyeliklerde bugünkü gibi olmayacağını nasıl bileceğiz ki...Ama bu demek değildir ki bir şeyler yapmayalım...Elbette yapalım ama iyi düşünelim ve kalıcı bir şey yapalım...Kişilerin düşüncelerine,hal ve hareketlerine tesir edemeyeceğimize göre...
Tek kârı neye olur bilirmisiniz (!)
Şu anda binin üzerindeki üye sayısı sıfırlanır..Yeni yapılacak üyeliklerle bu üye sayısı şu anda yüzü belki bulur...Ve o zaman bin üyemiz var hergün siteye girenlerin sayısı en iyimser düşünce ile elliyi bulmuyor demekten kurtuluruz...
Gerçekten ben de,
-Sıfır mesajli üyelerin bulunmasına üzülüyorum,
-Tanışma-Kaynaşma amaçlı sitede belli olmayan kullanıcı adı ile bulunmalara da üzülüyorum(Bu konu büyük ölçüde hal edilmiştir..Emeği geçenlere teşekkür ederim)
-Sitede her zaman güncelleme yapılması lazım,yapılmayınca üzülüyorum..Örnek verecek olursak "Kırıkhan'a ilk gidenlerin listesi anasayfaya konulmuş,maalesef ilk konulduğu gibi duruyor..Güncelleme yapmak istememe rağmen başaramadım.)
Sitede faal durumda olmak isteyenlerin önü bir şekilde açılması lazım..
Kısaca İhsan Şahin ve Adnan Hocanın dediği gibi bir şeyler yapmak lazım...
-Eski forum,
-Yeni forum,
Olabilir mi ? bilmem (Aynı yerde),,,
Yetkililere önemle duyurulur !!!!!!!!!