MERHABA BENİM SEVGİLİ DOSLARIM !!!!!!!!!

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

MERHABA BENİM SEVGİLİ DOSLARIM !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Nis 03, 2007 11:32 pm

Merhaba Sevgili Dostlarım;

.......04.02 2006 Tarihinden beri sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerle birlikte olmak ne kadar güzel bir şey.Dilerim bu birlikteliğimiz uzun yıllar devam etsin.
......Elbette doğan insan bir gün ölecektir.Bu Allah’ın emri,bunu değiştirmemiz elbette mümkün değil.Sağ olan insan mutlu yaşamak ister.Yaşadığı sürece sevdikleri ile bir olmak ister.Ama herkesin bir arada yaşaması takdir edersiniz ki mümkün değil.Ohalde en iyi birliktelik nasıl olursa onun yollarını aramak lazım.Bu da günümüzde çok şükür mümkün.Tabiiki yüz yüze görüşmenin yerini tutmaz ama insanı nede olsa rahatladır.Nedir bizi bir arada bulunduracak imkan? İşte bu site….
Burada bir defa daha siteyi kuranlara,sitenin faal olması için gayret sarfedenlere,bir arada olmamız için fedekarlıkta bulunanlara huzurunuzda sonsuz teşekkür ederim.
.......Ben oldum olası insanlarla iç içe yaşamayı hep arzu etmişimdir.Beni yakınen tanıyanlar bunu iyi bilir.Gençliğimden beri tanıdıklarımla,arkadaşlarımla,akrabalarımla bağları hiç koparmak istemedim.Kopmaması için gayret sarfettim.Eğer kopma olduysa bu asla benden kaynaklanmamıştır. Bir zamanlar mektup,tebrik,ev telefonu;sonra cep telefonu,mesaj derken şimdi de MSN ve sanal alem.. Günün verdiği son imkanlarla ben sevdiklerimle hep bir olmak istemişimdir.Çok şükür uzun yıllar bu durumu devam ettirmiş ve kendime göre başarmışım da…..
Bugün bir olmamamız için hiçbir sebep yoktur.Cenabu Hak bize her imkanı vermiştir. Geçmişe bir göz atılırsa bugünün değeri daha iyi bilinir.Ohalde Rabbimin verdiği imkanlara şükredip bunu iyiye kullanmalıyız.Yani sitenin değerini bilip,bir olmalıyız.Birlikteliği canlı tutmalıyız.
...........Ha, bu herkes tarafından kabul edilecek bir düşünce olmayabilir.Normaldır.Ben kendi düşüncelerimi kaleme alıyorum.Takdir sizlere kalmıştır.
.........Ne zorluklar içinde sevdiklerime ulaştığımı düşündükçe bu durumu büyük nimet olarak görüyorum.Ve diyorum ki son nefer kalıncaya kadar,sağlığım bozulana kadar sitenin daimi yazanı olacağım inşallah..Ve herkesi aynı düşünce etrafında birleşmeye davet ediyorum.
İnsanlar acı ve tatlı günlerinde sevdiklerini yanlarında görmek isterler.Şu bir gerçek ki günümüzde insanları bir araya iki şey topluyor:Düğünler ve cenazeler… Yakında olmayanlar fiilen katılmasalar bile günümüzün verdiği imkanlar ölçüsünde ilgili kişinin sevincine ve acısına mutlaka ortak olmaları lazım.Şu biliniyor ki ilgili kişi yaşadığı sevinç ve acı sonrası kim geldi,kim gelmedi; kim aradı,kim aramadı muhasebesini mutlaka yapıyordur.Ohalde böylesi zamanlarda mutlaka bir şekilde ilgili kişinin sevincine ve acısına ortak olmaya çalışalım.Tanımadığımız bir kişiden dahi telefon geldiği zaman nasıl memnun olduğumuz unutulmamalıdır.
.........Yazılacak şeyler bitmez.Ohalde birlikteliği canlı tutmada, herkesin elinden geleni yapmasını istiyorum.Şu siteye üye olan yüzlerce kişi var.Şu an her biri bir yerde ama siteden uzak.Peki onların siteye üye olma sebebi hasretlik,özlem,birlikteliği canlı tutmak değilmiydi.Ne oldu da o hisler birden yok oldu.Hiçbir şey bu konu için haklı sebep olamaz.
......En iyi haberleşme aracı değil mi? Anında köyünden,köylünden haber alıyorsun.Bunun değeri hiç verilebilir mi?Bu arada artı parantez olarak katkılarından dolayı Sami Ayan,Osman Sarı,Fatma Özbilgi başta olmak üzere haber geçen herkese teşekkür ederim.Gelin bu durumu canlı tutalım. Yaşlı-genç bütün Şurluların sitede olmasını sağlayalım.Sitemizi mükemmel şekle getirmek için gayret sarfedelim.Birbirimize yazalım,hal hatırlarımız soralım,faal olalım.
.....İnsan ne kadar meşkul olursa olsun sevdiklerine mutlaka bir zaman ayırabilir !!!!!!!!!
.....Bu duygularla hepinize selam ve sevgilerimi gönderiyorum……

Muzaffer ALTUNCU…………GÖLCÜK………………04.04.2007…………………….
En son Muzaffer Mustafa Altuncu tarafından Cmt Eki 24, 2009 8:58 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Nis 04, 2007 3:26 pm

Sevgili Muzaffer Amcacigim, allah sana uzun omurler versin, sensiz bu site zaten olmaz, allah seni basimizdan hic eksik etmesin,bu guzel duygu dolu yazina sonuna kadar katiliyorum, umarim tum sahinkayalilar bu cagiriniza uyar, kendi adima soz veriyorumki sagligim var oldugu muttetce ve omrum oldugu muttetce bende burdayimmmm...Hizmete devam..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Nis 04, 2007 11:17 pm

herkesin içinden geçenleri çok güzel yazıya dökmüşsün Muzaffer Amcacığım ellerine sağlık.Allah seni sitemizden ve hayatımızdan uzak etmesin.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Cum Nis 06, 2007 1:10 pm

Evet,ben de Muzaffer Amca ile aynı dilekleri paylaşıyorum.elimizden geldiğince siteye vakit ayırırsak pek çok şeyi paylaşmış olacağız.İnşallah herkes bu sitenin kıymetini bilir ve katılımları devam ettirir.Şahsen ben öyle yapacağım.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Nis 06, 2007 6:23 pm

Ellerine sağlık Muzaffer amcacım bir çoğumuzun düşüncelerini yazıya döktün.Mesafelere inat birlikte olabilmek çok güzel bu fırsatı güzel bir şekilde değerlendirebiliriz inşallah.Ellerinden öpüyorum amcacım sevgi ve saygılar.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzr Nis 08, 2007 11:02 am

güzel temennilerinize katılmamak elde değil muzaffer amca ama malesef büyük şehirde zamanın esiri oluyor insan en kısa zamanda esirlikten kurtarmak dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr Nis 08, 2007 12:15 pm

muzaffer amca sonuna kadar haklısın insallah uzun yıllar bu dostlugumuz ve sevgimiz hic tükenmez...ben mümkün oldugunca siteye giriyorum ve topiclere cewap wermeye calısıyıyorum eskiden her gün girerdim nete cok heyecanlanırdım acaba biri cewap verdigim topige cewap verdimi diye verdiyse hemen ben gene cewap werirdim :) :D ama eskisi gibi degil malesef :cry: vakitler sanki azalıyor benim icin ama ne olursa olsun ben burda olacagım insallah....SAYGILARIMLA...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Nis 08, 2007 12:45 pm

DUYGULARINIZI COK GÜZEL BIR SEKILDE IFADE EDIP KALEME ALMISSINIZ MUZAFFER AMCA... INSALLAH HEP BURADA OLACAGIZ AZ DA OLSA COK TA OLSA YINE YAZILARIMIZLA FAAL OMAYA DEVAM EDECEGIZ... BU SITE SAYESINDE KÖYLÜMLE YASLISINDAN TUTUN GENCINE KADAR TANISMA IMKANIM; ONLARLA KAYNASMA FIRSATIM OLDU...BU VESILE ILE BIRLIKTE GÜZEL DOSTLUKLAR OLUSTURDUK VE HALA DA DOSTLUKLAR KURMAYA DEVAM EDIYORUZ... INSALLAH BU SIRF BIZLERE MAHSUS OLMAZ VE DIGER ARKADASLARIMIZ KARDESLERIMIZDE BU GÜZEL ARKADASLIKLARA ISTIRAK EDIP YADA KENDILERINCE DOSTULUKLAR OLUSTURLAR...BENIM OLUSTURDUGUM GIBI....SIZDENDEN ALLAH RAZI OLSUN KI BIZLERE BÖYLE CAGRILARDA BULUNUYORSUNUZ UMUYORUM KI YAZILARINIZA HERKEZ KULAK VERECEKTIR... ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN VE SÜKRANLARIMI SUNUYORUM...

HÜRMETLERIMLE...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 30, 2007 10:15 pm

Merhaba Şahinkayalılar;
Sizinle her zaman bir arada olmayı arzuladığımı her fırsat bulduğumda bir papağan gibi tekrar edip duruyorum...Tek amacım var sizi faal duruma getirebilmek.Ama görüyorum ki Bir arpa boyu yol alamıyoruz.

Çok şükür ki son olarak Birsen-Zeki Sarıların düğününde bu fırsatı tekrar yakaladım.Tam olarak değerlendirdiğimi söyleyemem.Çünkü Şahinkaya sitesine kayıtlı olup da düğüne gelenlerin hepsi ile görüşmem nasip olamadı.Nedendir bilemem ama nasip olmadı....

İşte Düğünde görüşebildiğim Şahinkayalılar;
1-Birsen (Çelebi) Sarı,
2-M.Zeki Sarı,
3-Fatma Hicran Topaloğlu,
4-Mehmet Kırmaz,
5-Fatih Kırmaz,
6-Kürşat İbrahimağaoğlu,
7-Fatih İbrahimağaoğlu,
8-A.Gökhan Şahin,
9-Hasan Aydınlı,
10-Şemsettin Hamsici,
11-İlkay Kuzu,
12-Metin Kuzu,
13-Muhammet Ali Sarı,
14-Osman Nuri Sarı,
15-Ahmet Serdar Onat,
16-Fatih Birinci,
17-Caner Topaloğlu,
18-Mahmut Yazar,
19-Alpaslan Yazar,
20-Sezgin Barış Akaç,
21-Musa İbrahimağaoğlu,
22-Bahattin Özen(KOrkmaz) ......Ayaküstü son anda...

Orada olup da görüşemediklerim;
1-İsmail Sarı......Yaşlılık gereği düğün sahibi olduğunu bilememem..Hayret,
2-Özgür Hasan Altuncu,
3-Merve Aydınlı,
4-Bülent Aydınlı,
5-Kardaş Ersezer,

Bu arada sitemize üye olmayan yaşlı genç çok kişi ile de görüşmem nasip oldu...Belkide üye olanlardan orada olan daha çok kişiler vardı kim bilir !!! Ama çok güzel bir gece yaşadığım için mutluluğum sonsuzdu......

Evet sevgili Köylülerim böylesi birlikteliklere koşmak lazım.Ama maalesef biz bu işlere pek önem vermiyoruz...Halbuki yine tekrar ettiğim bir şey var ki iyi günde kötü günde bir arada olmamız lazım... Onun için Bu düğünde tarif edemiyeceğim bir durgunluk yaşadım...Sebebini anlatmam mümkün değil...

Sizden önemli bir isteğim var...Mutlaka düğün ve cenazelere iştirak edin.... Ayrıca günlük yaşantılarımıza paralel olarak sitemiz aracılığı ile birbirimizin hal hatırını soralım.Böylece hem faal olmuş oluruz hem de sitemiz canlılığını muhafaza etmiş olur...

Hepinize selam ve sevgilerimi sunarım...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 30, 2007 10:24 pm

Yukarıdaki yazım ikinci defa çıkınca silip bu notu düşmek zorunda kaldım.. Ki bu durumu ben zaman zaman yaşıyorum... Hayırlısı,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 03, 2007 11:47 am

Merhaba benim sevgili Köylülerim,
Bizi bir araya getiren sitemizi kuranlara,devamı için gayret sarfedenlere sonsuz teşekürlerimi sunarak yazıma başlamak istiyorum....

Sitenin ilk kuruluşundan bu güne kadar sitemizden kimler geldi,kimler geçti.....................

İnanın şöyle bir bakıyorum da her gelen faal bir şekilde burada olabilseydi bugün sitemizin durumu hiç şüphesiz çok daha mükemmel olacaktı..Her defasında söylüyorum ki bu sitenin değeri asla biçilmez...Tabi değerini bilenler için....Bir sitenin değeri nasıl bilinir ?

Bir insan eğer köyünü ve köylüsünü severse onlara karşı her an özlem duyacaktır..İşte o özlemi gidermek için site ile ilgilenmek zorunda kalacaktır...Site ile ilgilendiği zaman uzakta olan köylüsü ile her gün sıcak temas kurmuş olacaktır...Bundan zevk alanlarda bu durum hastalık haline gelecek ve siteden bir gün olsun ayrılamıyacaktır..Haliyle sitenin değerini bilmiş olacaktır....

Sitemizi canlı duruma getirmek için haydi iş başına.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Eki 04, 2007 9:50 am

Merhaba Sevgili Köylülerim,Sevgili Gençler (!)
-Öyle anlaşılıyorki sitemizde bazı yeniliklerin yapılıp herkese kucak açılması isteniyor....Yaklaşan Bayram dolayısıyle bir bütünleşme olması için Yönetimden adım atılması büyük bir çoğunluğun ortak isteği olarak önümüzde durmaktadır.....

-Burada kendi görüşümü sizlerle paylaşmak istiyorum...Bu görüşümü sitede bulunduğum zaman içinde çeşitli sayfalarda çeşitli şekillerde hep ifade edip gelmişimdir....Ama farklı düşünen dostlara bunu herhalde duyuramadım,öyle anlaşılıyor..Ya da herkes nerden hoşlanıyorsa,nerden doyum sağlıyorsa orada yazmaya devam ediyor....Yazmak ve bir şeyleri dostlarıyle paylaşmak çok güzel bir şey...

-Benim için sitenin önemi ne ise herkesin aynı önemi benimsemesi mümkün değil elbette...Ama şunu da gözden kaçırmamak lazım ki dostlarla paylaştığımız şeyler,karşı tarafı incitmemesi lazımdır...

-Bana göre site;"Tanışma-Kaynaşma" yeridir...Öteki şeyler KDV sidir... Kendi görüşüme göre olmasa da olur...Ama olmasında da bir sakınca yoktur..Sanırım köy ve köylüsünü seven dostlar bu görüşüme "evet" deyeceklerdir.....Ben siteyi şunlar için isterim;
-Birlik olmak,
-Birbirinden haberdar olmak,
-Sevinçleri paylaşmak,
-Kederleri paylaşmak,
-Birbirini tanımak,
-Birbirine kavuşmak,
-Kültürümüzü yaşatmak,
-Kaynaşmak,
-vs vs vs,

-Burada çok önemli bir konuyu dile getirmek durumundayım...Bunu daha önce de dile getirmiştim...Herkesin bir dünya görüşü vardır.Maalesef herkes o dünya görüşünü tek olarak görür,diğerlerine hayat hakkı vermek istemez ve de karşı görüşü hiç duymak istemez...Bunu ne derece yanlış olduğunu söyleriz ama uygulayamayız...
...Ülkemizin olmaz olmazları var.Bunlara herkesin bakışı başka başka olamaz...Ama oluyor işte .Olunca da çekişmeler başlıyor..Bir örnek verecek olursam,vatanını-milletini-bayrağını sevenlerin bir kısmı kendini "Ulusalcı" diğeri ise "Milliyetçi" olarak ifade ediyor...Peki ikisi aynı şey değil mi ? Bu değerleri tekele geçirme gayretleri var mı yok mu çekişmesi devam ederek gidiyor..Fakat bütün bu çekişmelerin dış güçlerin oyunu olduğu düşünülürse de uygulanamaz...Birlik sağlanamaz...

-Tabi bu ve buna benzer görüşler sergilenir gider...Herkes vatanını-Milletini-Bayrağını sevdiği halde bu çekişmeler nedendir düşünülmez...

-Benim en çok rahatsız olduğum şey, siyasi görüş yüzünden kişileri değerlendirmek,sahiplenmek ve kutuplaşmaktır... Bunun sancılarını yaşadığımız süre içinde hep yaşadık...Köyümüz ve köylümüz bunun sancısını hep çekip gelmiştir...
...Benim en büyük arzu ve isteğim;bu sancıların bu sitede yaşanmamasıdır...Korkarım sitedeki rahatsızlıların altında bu hastalığın etkisi vardır.. Varsa bu beni çok üzer... Halbuki bu konuda gençlere çok ama çok güveniyordum...

-Sitenin varlığının önemi çok büyük..Ama bu sitede yazarken bütün bu yazdığım çekişmelerin olmaması için gayret sarfetmek lazım... Yazılan her yazının bu değerlere ters düşmemesine,farklı görüşlerin çatışmasına meydan vermemesine,kurulmakta olan köy birliğinin temel görüşlerine ters düşmemesine dikkat etmemiz lazım diye düşünüyorum..

-Bu görüş ışığında herkes kendi düşüncelerini empoze edecek yazılarla burada olması maalesef anlaşılıyor ki köylümüzün kaldıracağı bir durum değilmiş..Bu da üzücü şey tabi,,,, Ama bir gerçek... O halde bütün bunları göz önüne alarak hareket etmek durumunda olduğumuzu unutmamalıyız.

-Tabi herkes kendi düşüncesi doğrultusunda sitenin şekillenmesini ister.. İşte bu yanlış,,, Siteye kesinlikle siyasetin girmemesi lazım... Ama insanlar var olduğu sürece bu hastalıktan zor kurtarırlar... Sizlerden tek isteğim siyasi içeriği olan yazılardan uzak duralım...Durulmaması durumu sitenin geleceğinin parlak olmaması ile eşdeğerlidir....Ben öyle düşünüyorum... Çünkü bizde hoşgörü,sabır,kabullenme,dengeleme maalesef zayıftır.. Öyle olunca da bazı çekişmeler kaçınılmaz oluyor..Eğer birlik beraberlik isteniyorsa,gerçekten bizlerde köy ve köylü sevgisi varsa,amacımız tanışma kaynaşma ise bazı fedekarlıkları sergilemek durumundayız...
...Yapamıyorsak bu birleşme olmaz,bu çekişmeler devam eder gider...

-Sonuç olarak diyorum ki ! Gelin ortak değerlerimizi paylaşmak için , köylümüzle beraberliğimizi sürdürmek için, tek olan kültürümüzü yaşatmak için el ele verelim...Kuru çekişmeleri bırakalım.... Birbirimizi sevelim... İyi ilişkiler içinde olalım...Siyaset gömleğini çıkarıp dolaba asalım..Bir olalım.diri olalım,tek vücut olalım,,,,,,,,Bu Bayram iyi fırat , gelin küskünlükleri unutalım , birbirimizi af edelim , bir Şurlu olduğumuzu unutmayalım,,,,,Birliği sağlayalım.....

-Sizleri bu duygu ve düşüncelerimle selamlıyorum !!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Kas 12, 2007 7:16 pm

..Altuncudan Üyelere (!)

Birliğe çağrı yaptım sitede aylar oldu,
Ben serçe olur iken çokları kartal oldu,
Bilmiyorum ben ama olanlar bana oldu,
Hayatın tadı olmaz dostluk öldükten sonra….

Dedim bütün dostlara sitede birlik olsun,
Birlik bozan siyaset siteden uzak olsun,
Sözlerim dinlenmedi bütün dostlar sağolsun,
Hayat ne işe yarar gönül kırdıktan sonra…..

Elbet herkes serbesttir kimseye yok baskımız,
Köyümüz olmalıdır hep birlikte aşkımız,
Yaşasın birliktelik o da olsun şarkımız,
Dostluklar yeşerir mi niza olduktan sonra….

Analaşılmaz şekilde sitede bazı haller,
Ne haldir anlamadım çözüldü bütün diller,
Kökler kurutulunca elbet solacak güller,
Sitemiz neye yarar gençler küstükten sonra…

Altuncu size şimdi gerçekleri seslenir,
Kimbilir bu durumdan niceleri zevklenir,
Tanışma-kaynaşmalar birlik ile süslenir,
Her şey düzelecektir birlik olduktan sonra…..

…….11.11.2007………….Gölcük………Muzaffer ALTUNCU………………
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Re: MERHABA BENİM SEVGİLİ KÖYLÜLERİM !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eki 20, 2009 1:07 am

YENİDEN MERHABA ;

Birlik ve beraberlik üzerine çok yazdım..
Ben sanal alem ile tanışalı yaklaşık dört yıl oldu..
Bu zaman zarfında bu siteye yazdıklarıma bakılırsa ne istediğim ne arzuladığım görülür…

Sitenin kuruluş amacını ben bilemem,ama benim sitede bulunuş amacımı defalarca yazdım..
Sitede bulunuş amacım;
-Köy özlemimi dostlarla bir arada olup gidermek,
-Kuşmer özlemimi aynı şekilde giderebilmek,
-Özlediğim dostlar ile bir arada olabilmek,
-Tanımadığım köylülerimi site sayesinde tanıyabilmek,
-Tanıdığım ama kaybettiğim dostlarıma kavuşabilmek,
-Gençlerle bir arada olabilmek,
-Gençlerin dertleri,sıkıntıları ve sevinçlerine ortak olabilmek,
Kısaca birlik beraberlik içinde köylülerimle ve köyüme gönül veren diğer dostlarla hasbihal etmek..

İşte bütün bunları yaparken,
Eskiden ders alarak siyaset denen hastalıktan uzak durmağa çalışıyorum,bütün dostlarımın da aynı şekilde hareket etmesini arzuluyorum..
Çünkü köyümüz o illetten geçmişte çok çekmiştir..
Maalesef bugün de şifa bulmuş değildir.
Ben bu siteye ilk geldiğimden beri gençlerin benim gibi düşüneceğine,o eski hastalığa babaları,dedeleri gibi yakalanmayacağına inanıyordum,hâlâ da inancımı koruyorum..
Ama,
Bu sitedeki bazı olumsuzlukların da maalesef o hastalıktan kaynaklandığını düşünmekten de kendimi alamıyorum,
Ne olur gençler beni bağışlasın..
İlk defa gençler adına böyle bir karar vermiş oldum..

Peki yok derse gençler,
O zaman sebebi, doyum,sabırsızlık ve ilgisizlik var demektir…
Yani sanal aleme ilk giriş olduğu için dostlar köy,köylü,yayla kavramları üzerinde yoğunlaşmış ama zaman ilerledikçe bundan doyum sonucu uzaklaşmıştır,
Bazı ufak tefek durumlar sabırsızlık sonucu büyütülmüştür,
Bir de bütün bu yakınlaşmalardan zamanla ilgisizlik sonucu uzaklaşmıştır..

Tabii ki başka sebepler de yazılabilir ama bana göre önemlileri bunlar…
Başka sebepler arasında Msn,facebook gibi buluşma noktalarına kaymayı da gösterebilmek mümkün…

Benim için burada bir arada olmak,haberleşmek,kendini tatmin edecek bazı şeyler yazmak yeterlidir…
Yeterli değildir diyecekler elbette olacaktır..
O zaman ne yapmak lazım…

Gelin bunu bu site sayfalarında medenice konuşalım…
Ben her zaman söyledim ki benim hiçbir ön şartım yok..

BİRLİK VE BERABERLİK isteğim var,
BULUŞMA,HABERLEŞME isteğim var,
GENÇLERLE HASBİHAL isteğim var,

Peki sizler ne diyorsunuz ?

ALLAH’a emanet olun sevgili dostlarım…

19.09.2009
Muzaffer ALTUNCU
-Gölcük-
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Re: MERHABA BENİM SEVGİLİ DOSLARIM !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Eki 24, 2009 9:06 pm

Sevgili Dostlar,
Burada Edebiyat imtihanında değiliz,
Burada şairlik yarışında değiliz,
Burada dostların eksiklerini bulma amacında değiliz,

Biz burada dostlardan haber almak bulunuyoruz,
Biz burada hasret gidermeye çalışıyoruz,
Biz burada acı çekenlerin acısını paylaşmaya çalışıyoruz,
Biz burada sevinçlere ortak olmaya çalışıyoruz,
Biz burada yeni dostluklar kurmaya çalışıyoruz,

Böylece hiç bir ön şart aramadan yolumuza devam ediyoruz..
Burada bazı şeylerden rahatsızlık duymak,sabırsızlık göstermek dostlukları zedeler..
Bu durumda nasıl hareket edileceğine sağ duyulu dostlar karar verecektir...

Belki yöneticiler bunun için bir kenara çekilmişler,bizim bu faydasız çekişmelerimizi seyrediyorlar,
Belki bazı dostlar kenardan bakıp halimize gülüyorlar,
Belki bazıları ilgisizliğe seviniyor ama inanıyorum ki iyi niyet besleyen dostlar üzülüyordur...

Bu mevcut durumu ile sitede olmak isteyenler buyursunlar,istemeyenlerin de canları sağolsun..
Biz gelenlerle buluşmaya devam ederiz,
Biz gelenlerle hasbihal oluruz,
Biz gelenlerle hasretlik gideririz,
Biz gelenlerle sıkıntılarımızı bölüşürüz,
Biz gelenlerle neşelerimizi paylaşırız,

Bu düşüncelerle hepinizi Allah’a emanet ediyorum…

24.10.2009
Muzaffer ALTUNCU
-Gölcük-
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Sonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir