Sayın Üyelerimiz.
Forumda yapılan bazı değişiklikler hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum:
1. Uzun zamandır bizimle beraber olan yöneticilerimiz sayın İlkay güvercin, sayın cevdet durgun,sayın fatma özbilgi,sayın mehmet aydınlı,sayın mehmet durgun,sayın kayhan durgun ve sayın sami ayan kardeşlerimize sitemize vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Aramızda almış olduğumuz karar doğrultusunda tüm yönetici arkadaşlarımız görevlerini genç arkadaşlara teslim etmeleri gerektiği konusunda hem fikir olmuşlardır. Bu nedenle bu adını saydığımız arkadaşlarımızın yerine genç arkadaşlara site yonetimini devretmiş bulunuyoruz. Bu konuda bizimle beraber fikir alış-verişinde bulunamayan sayın cevdet durgun'un ve sayın kayhan durgun'un da bizi anlayışla karşılayacağını umuyorum.
2. yine yapmış olduğumuz istişarelerde forumda pek çok başlığın gereksiz olduğuna karar verdik. Bu başlıklardaki yazıları arşiv bölümüne taşıyarak, ilgili bölümleri sildik. Çünkü bu site bir "k"öy" sitesidir. Bilgisayardan 3-5 dakika içinde arayıp bulabileceğimiz konuların bu sitede yayımlanması taraftarı değiliz. "kes-yapıştır" anlayışından ziyade "kendisi üreten" bir site olmayı amaç edindik. bu nedenle yazılarımızda köyümüzü anlatan yönlerin olmasına karar verdik.
3- "düşünce platformunda" üyelerimiz etik kurallar çerçevesinde kendi düşüncelerini yazabileceklerdir. Başka yazarlaradan alıntı yaparak kes-yapıştır yönteminie artık son verilecektir.
4-Görevlerini genç arkadaşlara devreden sayın yöneticilerimizin site ile bağları kopmamıştır. Onlar yine birer yöneticidir. Aynı zamanda
www.sahinkayakoyu.com sitesinin hem kurucuları hem de adminleridirler. Sade forumdaki adminlik görevlerini genç arkadaşlara devretmişlerdir. Ama site yönetiminin hala onursal üyeleridirler.
Saygılarımla
osman nuri sarı
site yonetimi adına.