FORUM DÜZENLEMESİ VE ADMİNLİK

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

FORUM DÜZENLEMESİ VE ADMİNLİK

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Prş Ara 28, 2006 6:13 pm

Sayın Üyelerimiz.

Forumda yapılan bazı değişiklikler hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum:

1. Uzun zamandır bizimle beraber olan yöneticilerimiz sayın İlkay güvercin, sayın cevdet durgun,sayın fatma özbilgi,sayın mehmet aydınlı,sayın mehmet durgun,sayın kayhan durgun ve sayın sami ayan kardeşlerimize sitemize vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Aramızda almış olduğumuz karar doğrultusunda tüm yönetici arkadaşlarımız görevlerini genç arkadaşlara teslim etmeleri gerektiği konusunda hem fikir olmuşlardır. Bu nedenle bu adını saydığımız arkadaşlarımızın yerine genç arkadaşlara site yonetimini devretmiş bulunuyoruz. Bu konuda bizimle beraber fikir alış-verişinde bulunamayan sayın cevdet durgun'un ve sayın kayhan durgun'un da bizi anlayışla karşılayacağını umuyorum.

2. yine yapmış olduğumuz istişarelerde forumda pek çok başlığın gereksiz olduğuna karar verdik. Bu başlıklardaki yazıları arşiv bölümüne taşıyarak, ilgili bölümleri sildik. Çünkü bu site bir "k"öy" sitesidir. Bilgisayardan 3-5 dakika içinde arayıp bulabileceğimiz konuların bu sitede yayımlanması taraftarı değiliz. "kes-yapıştır" anlayışından ziyade "kendisi üreten" bir site olmayı amaç edindik. bu nedenle yazılarımızda köyümüzü anlatan yönlerin olmasına karar verdik.

3- "düşünce platformunda" üyelerimiz etik kurallar çerçevesinde kendi düşüncelerini yazabileceklerdir. Başka yazarlaradan alıntı yaparak kes-yapıştır yönteminie artık son verilecektir.

4-Görevlerini genç arkadaşlara devreden sayın yöneticilerimizin site ile bağları kopmamıştır. Onlar yine birer yöneticidir. Aynı zamanda www.sahinkayakoyu.com sitesinin hem kurucuları hem de adminleridirler. Sade forumdaki adminlik görevlerini genç arkadaşlara devretmişlerdir. Ama site yönetiminin hala onursal üyeleridirler.

Saygılarımla
osman nuri sarı
site yonetimi adına.
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Ara 28, 2006 6:21 pm

bence iyi bi düsünme osman abi ama genclere veripte aradan cekilmek yok sizler hep buralarda olacaksiniz genc yönetici arkadaslar bisey sormak istediklerinde ilk size danısmak isterler acaba böle mi yapsak yoksa söle yapsak daha mi iyi olur diye onun icin güzel bi düsünce ama gencler sizin yerlerinizi dolduramazlar diye düsünüyorum neyse yeni genc yönetici olan arkadaslar ve olacak arkadasar ALLAH unutandirmasin bu site bundan sonra sizlerin denetimi altında gececek...

SAYGİLARİMLA...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: FORUM DÜZENLEMESİ VE ADMİNLİK

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Ara 28, 2006 6:22 pm

Hayırlı olsun.Ama görevden veda siteden vedalara dönüşmezse anlamlı olur.saygı sevgi çerçevesinde herşeyi yoluna koyabileceğimize inanıyorum.Kopyala yapıştır olayının olmamasına da dikkat etmeye çalışacağız artık.Ama benim bir sorum olacak;şu anda ben de yönetici olmuşum bir bölümde ancak burada mesajları silme yetkim yok.Ve bu da düzenleme yapmak için bir hayli zor.Eğer mevcut adminlerde görev almayacaklarsa bu silinmesi gerekenleri kim silecek.Bana da güvenenleri yarı yolda bırakmayacağımın mesajını da vermek isterim.Hep birlikte hep daha iyiye...
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ara 28, 2006 6:58 pm

Bolum yetkilisi olan arkadaslar sizler sadece bolum yetklisi olmussunuz, silme hakkiniz yoktur, sadece yetkili oldugunuz baslikta duzenleme yapabilirisiniz, silme islerini sadece Osman ve ben yapabiliriz, osman bilgileri biraz eksik verdi...Bolum yetkilisi arkadaslara simididen basarilar dilerim...

Saygilarimla..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Ara 28, 2006 7:12 pm

pekala.son bir soru daha sorayım o zaman.bölümün işleyiş amacına uymayan başıkları,kopyala yapıştırın dışına çıkamayan ve yaratıcılığımızı katamadığımız başlıklar ve forum kurallarına uymayan başlıkları ve gereken ilgi alakayı kaybetmiş yalnızca adı kalmış başlıkları arşive taşımamızda sakınca var mıdır?yoksa bunu da mı sizlere bırakalım.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ara 28, 2006 7:18 pm

Caner guzel bir soru..

bölümün işleyiş amacına uymayan başıkları,kopyala yapıştırın dışına çıkamayan ve yaratıcılığımızı katamadığımız başlıklar ve forum kurallarına uymayan başlıkları ve gereken ilgi alakayı kaybetmiş yalnızca adı kalmış başlıkları bugun yapmis oldugun gibi,kilitliyorsun, geriye kalan islemi biz yapariz...Bu uygulama simdilik boyle devam edecek ileride durama bakarak yetkileri degistirebiliriz ve tam yetkili olma hakkina sahib olabilirsiniz, calismalariniza bagli,simdiden kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Vedat Başar » Prş Ara 28, 2006 10:25 pm

Haydi gençler biraz da siz yapın yöneticiliği .yada şöle diyelim alın karşınıza sorunları.bakalım sizcede sorumlu olmak nasıl bişe imiş bakın.görün.

Şimdiden hepinize başarılar.. kalın sağlıcakla...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Ara 28, 2006 11:36 pm

...HAYIRLI OLSUN....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Cum Ara 29, 2006 9:51 am

MERHABA SEVGİLİ ARKADAŞLAR;

HENÜZ TAM ÇÖZEMEDİM AMA BU OLAY BİR DARBE Mİ YOKSA İHTİLAL Mİ TAM ANLAMIŞ DEĞİLİM. :D .ANCAK BAZI ARKADAŞLARIN ENDİŞE İLE YENİ BİR KOPMA OLUP OLMAYACAĞINI MERAK ETMELERİ İSE SON DERECE GEREKSİZ.NE DEMEK KÜSMEK,NE DEMEK DARILMAK.( TABİKİ KENDİ ADIMA ).

BİZ DEMİREL İN YETİŞTİRDİĞİ BİR NESİLİZ. :D 6 KERE GİDER 7 KERE GELİRİZ :lol:

SANIRIM BU BİR YETENEK VE ZAMAN AYIRABİLME İŞİ.EH BİZDE DE PEK YOK GİBİ.YAPABİLECEĞİNE İNANILAN KİŞİLERİ VE YÖNETİMİ HER KOŞULDA DESTEKLEDİĞİMİ VE HERKESİN DESTEKLEMESİ GEREKTİĞİNİ BİR KEZ DAHA YİNELEMEM GEREKİR.

EN AZINDAN YÖNETİM VE KATKI KONUSUNDA BENDEN DAHA BAŞARILI OLACAĞINA İNANDIĞIM GENÇ KARDEŞLERİME BAŞARILAR DİLİYOR HEPİNİZE SAYGILAR SUNUYORUM.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Ara 29, 2006 10:17 am

dün cevap veremedim ama yazdiklarinizi okudum cok güzel düsünmüssünüz bencede yönetimi gencelere birakmanin zamani geldi zaten yeni nesil gencler internettele ilgili cogu seyi biilyor ve yönetimdede zorlanacagimizi sanmiyorum ama ben birseyi anlayamiyorum bölüm yetkisi verdiğiniz kişilere ö blümle ilgili her hakkın verilmesi lazımdır ben böyle biliyorum caner kardeşimizin bana göre silme yetkileride olması lazım yani onun bölümülye ilgili her türlü yetkinin bence verilmesi lazımdır tek onun için geçerli değildir kime hangi bölüm yetkisi verilirse her türlü yetkiyi alması lazımdır böylesi daha iyi olur hem temel taşların işi dahda kolaylaşır... SAYGILAR...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Ara 29, 2006 10:37 am

cüneyt desteğin için teşekkürler ama farklı bir şekilde o sorunun çözümünü bulduk.bir de olaya şu açıdan bak kimse mesajlarımı sildin diye bana isyan etmeyecek :)
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Ara 29, 2006 11:02 am

oda dogru ama yani ne biliyim bence benim dedigim gibi olmasi lazim hem temel taslar icin kolay olur hemde forum icin daha güzel olur... :) :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Cum Ara 29, 2006 11:59 am

Derin devlet mi darbe yaptı acaba? :D Bonabartizm yıkıldı ha! :D
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cmt Ara 30, 2006 12:44 am

Derin devlet içinde derin devlet çıktı galiba.İşin şakası tabiki.Bizler her durumda sitedeki aktifliğimizi sürdüreceğiz.Yeterki gençler gerekli katkıları sunmayı bilsin.Ve bu sorumlularda işlevlerini tamamlayıp yeni arkadaşlara görevleri teslim edecekler.Yeni yapılaşmanın siteye yeni bir dinamizim getireceği umuduyla..Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ara 30, 2006 1:29 am

.Yazılanlara şaka da olsa bir ayar vermek lazım.Bu sitenin devamı için en çok gayret sarfedenlerden biri olarak şunu demek isterim ki..

Gençler elbette öne çıkarılmalıdır.Onlara sorumluluk verilmelidir.Ve bu arada onlara reherlik etmenin de bir sakıncası yok tabi.

Ama sorumluluğu devredenleri kayıp etmek rizikosuyla karşı karşıya kalmayalım...Çünkü Şurlunun her zerresi bizim için çok önemlidir.

Dilerim bu çıkış hayırlara vesile olur.Sitemiz eski günlerine kavuşur.

Ben köyümün insanına burada kavuştum,kaybetmek istemiyorum.Ve her şeye rağmen bütün üyeleri aktif olmağa bir vesile davet ediyorum.

Selam ve sevgiler sunuyorum......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Sonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir