HAYDİ BİRAZDA SİTEMİZİ KONUŞALIM !!!!!!!!!

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

HAYDİ BİRAZDA SİTEMİZİ KONUŞALIM !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 25, 2006 4:37 pm

...……HAYDİ, BİRAZDA SİTEMİZİ KONUŞALIM !!!!!!!!!

…..Bir temiz sayfa da ben açıyorum.Ancak bu sayfada tek konu var:SİTEMİZ….

…Bu sayfada hep sitemizden konuşacağız.Ne zamana kadar? Sitemiz var olduğu sürece…. Ne mi konuşacağız? ..
…………….Site ile ilgili düşüncelerimizi.Ama tatlı bir lisanla,
…………….Site ile ilgili isteklerimizi.Ama tatlı bir uslubla,
…………….Asla tenkit yok,arzu edileni bu sayfaya yazmak var,Tenkitsiz olmaz diyen olabilir.Doğrudur, olmaz.Ama sen düşünceni zaten belirttin,kararı çoğunluk verdi.Sonrası tekrar tenkit etme güzel olmaz.Onu söyelemek istedim.
…………….İstiyorum ki her konu istişare yapılsın ve çoğunluğun dediği işleme konulsun,
…………….İstiyorum ki yöneticilerin tamamı burada olsun,üyelerimiz de…..
…………….Üye nasıl olunur? Sitemizin kurallarını birlikte tespit edelim.Üyelik yapan kişi acemilik çekiyor,ona ilk anda neler yapacağını bu sayfada bildirelim.Bu sayfayı okuyacak kişi artık yanlış yapmayacaktır.Bunları konuşacağız,tatlı bir şekilde.
……………Hep yapıcı olacağımızı konuşacağız.
……………Diğer siteleri gezeceğiz güzel bulduklarımızı buraya almak için istişare yapacağız.Yine son söz tabiiki meclisin(Site yöneticilerinin) olacaktır.
…………..Hepsinden önemlisi içimizde hiçbir şey kalmayacak,hep açığa çıkacak.Her üyenin kafasına takılan sorunu burada açıklığa kavuşacak.Her üye -SİTE- ile ilgili kafasına takılan her soruyu bu sayfada sorabilecek….

…Bu site hepimizin.Elbette kurallar olmalı.Ve son sözü elbette site yöneticileri söylemeli. Ama konu bu sayfada uzun uzun konuşulacağı için yöneticiler de ona göre karar verir elbette. İstiyorum ki sitemiz en güzel olsun.Hepimizin istediği elbette olmaz.En uygunu ne ise o olur. Belki biz bir şeyi çok isteyebiliriz ama üyelerimizin çoğu münasip görmeyebilir.Uygun olanı yapılır.Şu an her üyenin kafasında bir şey mutlaka var.Ama kime yazacak.Evet “DUYURULAR VE İSTEKLER” Köşesi açılmıştır.Ama o köşe bir kenarda kalmış olabilir. Hem o köşede istişare yok.İstek ortaya atılıyor.İcabında sahiplenen olmayabiliyor.Hem o istek site için uygun mu değil mi? İşte o istekle ilgili kararın verilmesine üyelerimizin görüşleri katkıda bulunmuş olacak.Bir üyemiz bir istekte bulunuyor,yerine getirilmeyince az veya çok gönlü kırılıyor.İşte bu sayfa o çeşit olayları da ortadan kaldıracaktır.

……Şimdi denilebilirki böylesi bir istişare de bazı tatsız şeyler meydana getirebilir.Artık biraz anlayışlı olunursa hiçbir şey olmaz herhalde.Herkesin gönlünü yapmaktır amacımız ama bunun da mümkün olmayacağını sağır sultan da bilir.Her istek olacak diye bir kural olamaz.Onun için bu sayfa açılıyor.Çoğunluğun dediği olacak.Her üye isteğini söyleyecek,kararı üyelerimizin görüşleri belirleyecek.Son söz yine yöneticilerin…

….Buradan çıkacak karar ve neticeler özetle zaman zaman bir üye tarafından üyelerin dikkatine sunulacak.Bunu da bir yönetici gönüllü olarak üstlenecek.

…..Bana göre her üye hergün buraya bakmalı.Hem yazılanları okuyarak genel bilgi edinmeli, hem de o konu ile ilgili varsa görüşünü sunmalı…

……….HAYDI BU SAYFA HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Vedat Başar » Pzt Eyl 25, 2006 5:20 pm

Merhaba Muzaffer Amca..

Öncelikle böyle güzel bir düşünce için teşekkür ederim sana...

Bu şekilde bir sitemizin olması çok güzel..

Birlikden kuvvet doğar misali bu site ile uzakları yakın ediyoruz.
Tanımadığımız hemşerilerimizle tanışıyoruz.bundan daha güzel ne olabilir ki !

Sitemizi daha da güzel hale getirmek için çalışıyoruz , çalışmaya da devam etmeliyiz.

Diyorum ya sitemize daha fazlasını ekleyebiliriz.her kimin elinden ne geliyorsa...

Uzun söze gerek yok..Bu şekilde devam edelim..

Tekrar Görüşmek Üzere Kalın Sağlıcakla Hocam ...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eyl 26, 2006 4:00 pm

....HAYIRLI GÜNLER !

....Sitemize "ARAMIZDAN AYRILANLAR" Sayfasını açan Yöneticiye teşekkür ederim.Öyle sanıyorum ki bu Yönetici Cevdet DURGUN olacak.

....Şimdi herkese görev düşüyor.Herkes kendi ailesinden ölenleri o sayafaya girerek yazarsa çok güzel sayfa olacak.Bana göre en önemli sayfalardan biri olacak.Ayrıca yazanı olmayan aileleri de yazabiliriz.Tek yapılacak o kişinin bilgilerini ve RESMİNİ temin edip o köşeye yazmak.

....Ancak burada sabit bir şablon belirlersek herkes ona göre yazar.İstiyorum ki hepsi aynı olsun.Gerçi iş şekillendikçe herkes düzeltmeleri sonradan da yapabilir.

.....Bir de bu sayfaya ilgili kişinin resmi nasıl konacak? Onu da izahli yazarsanız,herkes ona göre işlemi tamamlar.Mesela ben koyamadım.

.....HAYDI HAYIRLI OLSUN !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Eyl 28, 2006 11:56 pm

...."ARAMIZDAN AYRILANLAR" Köşesi Resimsiz çok yavan.

...Yetkililerden buna hemen bir çare bulmalarını istiyorum.

...Ayrıca bundan sonra vefat edenlerin sıcağı sıcağına bilgi ve resimleri temin edilip konulursa çok mükemmel olur.

....Herkesi duyarlı olmağa ve bizlere yardıma çağırıyorum.

....İnanıyorum kısa zamada çok güzel hale gelecek.Ama RESİM şart.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Kas 14, 2006 10:18 pm

Muzaffer amca merhaba bu basliga bir turlu yorum yazma firsatim olmadi yada ihmalikmi yaptim bilemiyecegim ozur dilerimsizden...

Cok guzel konuya degindiniz gelin hep beraber sitemizi konusalim, ama bakiyorumda Vedat kardesimizden baska kimse burda dusuncelerini yazmadi, her zamanki gibi...

Ama elestiriye sira gelince onde olmayi cok iyi basiriyorlar, iste size baslik yazin dusuncelerinizi paylasin bizimle, bizde ona gore yapabilecegimiz bir sey varsa yapalim...

Insanimiz hep karsisindan bekliyor birseyler kimse kusura bakmasin bu sitede kimse misafir degil herkes ev sahibidir herkes elini tasin altina sokacakki bir yerlere varalim, oyle degilmi arkadaslar...

Biz bir aileyiz ben oyle bakiyorum olaya sizde benim gibi dusunurseniz zamanla aile oldugumuzu anlayacaksiniz, ailenin baslari olur duzeni korumak icin bizlerde burda onun icin variz,duzeni saglamak icin, misafir yokdur burda artik bu olaya boyle bakin lutfen....
Sidilik bu kadar yeter... Saygi ve Sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Sal Kas 14, 2006 10:38 pm

sitemizi konuşalım muzaffer amca ama yazdıklarımız bize danışılmadan silincekse konuşmayalım çünkü burda yöneticilerden birinin zevkine uymayan bir yazı olduğunda siliniyor sabrımız zorlanıyor fazlasıyla hemde buraya gebede değiliz bunun bilincide değiller genede söylüyorum sitenin ömrü çok değil insanlar yawaş yawaş soğumaya başladılar ve ilk başyaki temel taşların ayrılmasından sonra gene bir tayfa ayrılırsa şaşmayın bunu önleyin özgürlük namına hiç birşey yok kasıtlar var rant var bunlara anlam getiremiyorum bu kadar tepki vermemdeki sebeb burdaki herkezle yüz yüze görüşüyor veya görüşçek olmamızdır bence balık baştan kokar kime sorsam yönetimdeki bir kişiden şikayetçi ya bu kadar kişide bir eksiklik var yada o kişide şimdilik bu kadar ;)
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 15, 2006 12:33 am

....Merhaba Hasan,

..Sitede bir şeylerin olduğunu üzülerek görüyorum.Aslında ben siteye üye olduğumdan beri sitede birşeyler oluyordu zaten..

...Bunun için çok şeyler yazmıştım.Bu sayfayı da sırf onun için açmıştım. İstedim ki herkes site ile ilgili görüşlerini,sıkıntılarını,isteklerini yazsın.. Yöneticiler de okusun ve cevap versin ve ortak noktada buluşulsun..

...Ama görüyorsun ki bu sayfa pek ilgi görmedi.Herkes ayrı sayfalar açarak sıkıntılarını dile getirmeye çalışıyor.Halbuki herkes bu sayfaya yazmış olsaydı belki bir ortak nokta bulunabilirdi.

...Yıkmak çok kolaydır.Önemli olan mevcudu korumak ve daha iyisini yapmağa çalışmaktır.Yani yıkıcı değil yapıcı olmaktır.

...Bir kişi kalıncaya kadar kalıcı olmaya herkes çalışırsa en doğrusu bulunur.Ama görüyorum ki herkes bir havada.Ne diyebilirim ki....

...İyi niyet,kararlılık ve sabır her şeyi hal eder.Elbette bir gün en doğrusu bulunur ve site selamete kavuşur.

...Bu duygularla seni öpüyorum Hasan.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Çrş Kas 15, 2006 11:32 am

Şu sıralar sitemizin ihtiyacı olan tek şey Saygı Birlik Beraberlik Ve Hoş görü herkezi bu konuda duyarlı olmasını istiyorum.. Lütfen bu güzel ailenin bozulmasına izin vermeyelim.. Hiçbir üyemiz aramızdan ayrılmasın... :cry:
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muharrem Köse » Çrş Kas 15, 2006 11:42 am

Herkes hoş görüyle yaklaşsın lütfen. Birlik ve beraberlik içerisinde vede konuşarak halledilmeyecek hiç bir şey yoktur. Bukadar güzel bir ortam hazırlanmış bozulmasın. Herkes üzerine düşen görevi yapsın..Saygı sevgi bittimi hiç bir şeyin anlamı kalmaz...
Kullanıcı avatarı
Muharrem Köse
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bahattin Özen » Çrş Kas 15, 2006 11:43 am

BAZILARINA DUR DEMENIN SIRASI GELDİİ BENCE HERKES HADDINI BILEÇEK BENIM İSMİM EGER 1 AY KİTLENIYORSA BIR YAZDAN SEBEB ACIKLAMASINI YAPAÇAK BEN DOĞRUYU VE YANLIŞ OLDIMU SÖYLERIM KIMSEDEN CEKINMEM
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 15, 2006 1:54 pm

.....Benim tek amacım hasret yaşadığım köylülerimle site sayesinde kucaklaşmaktır.Başka hiçbir şey bilmem ve düşünmem.

...Bu amaç doğrultusunda işlerin iyi gitmesi için aylardır yazıyorum.Ama iş oluruna doğru gidiyor.Benim açıklayacağım hiç bir şey olamaz.Ben sadece işlerin yoluna gitmesi için iyi niyet çağrısında bulunuyorum o kadar.

...Ben bu site sayesinde yıllarca görüşemediğim köylülerimle buluştum.

...Ben bu site sayesinde hiç tanımadığım köylülerimle dostluk kurdum.

...Ben bu site sayesinde köyüme ve köyümün insanına olan hasretliğimi bir ölçüde gidermeye çalıştım.

...Peki bu kadar artılar elde ettiğim sitenin bekası için gayret sarfetmem normal değil midir?

...Bu arada birileri kılıçları çekmiş,ben buna bir mana vermediğim gibi böylesi olayları hiç sevmem ve de içinde hiç yer almam.

...Bir noktaya kadar mücadelemi yaparım olmasa kenara çekilirim. Herkesin bunu böyle bilesi lazım ve beni anlayışla karşılaması lazım. Asla çekişmelerin içinde olmayacağım.Kenarda kalacağım.Ama iyi niyet mesajlarıma da devam edeceğim.

...Bir gün suların durulacağına inanıyorum.

...Herkesi sakin olmaya çağırıyorum...

...Herşeye silbaştan yeniden başlamaya var mısınız?????????

...Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Kas 15, 2006 2:53 pm

Muzaffer Amca'nın iyi niyetinden ve halkçı anlayışta devam eden bir yöneticilik izlediğini zaten tartışmaya bile gerek yok.Sitede normal kullanıcılar bile okumadan geçerken o ayrıntı sayılabilecek şiirleri bile okuyarak değerli yorumlarını bizimle paylaşan,hata yapanı uyaran başarılı bir temel taş.zaten bir insanın tek eleştirilebildiiği nokta fazla iyi olmasıysa bu insandan size zarar gelmez,,bu insan asla kimseyi kırmaz.Ben sizi sitede tanıdım Muzaffer Amcacığım aslında çok ta tanışıyoruz denemez ama olsun.Ve bu sitede karşılaştığım kişiler içinde bana en güzel izlenimi veren kişi sizsiniz.ve bu sitenin en önemli değerlerinizden olduğunuza inanıyorum....

başlığa gelecek olursak.tenkit yapmadan yararlı olabilmek sanırım amacımız.

Şimdi sitemizde mevcut bir gerçek var.Sitemiz tanışma bölümü,oyunlar bölümü ve peke sohbetleri bölümü diye 3ayrılmakta şu anda.Tanışma bölümünü kullananların bir çoğu sadece tanıdık kimse var mı gelene hoşgeldin diyelim amaçlılar...Bu bölümde ki ilgi çok güzel ama sadece orayı kullanan kullanıcılar sitemize malesef yeterli olamıyor:(.Oyunlar bölümü ise nispeten yaş ortalaması daha küçük kullanıcılar tarafından kullanılmakta.İçeriği çokta dolu olmayan ama her forumda mutlaka bulunması gereken ve ilişkileri sağlamlaştıran bir bölüm olduğuna inanıyorum.Son olarak Peke sohbetleri ise değerli köylülerimizin değerli yorumlarını yaptıkları bölüm..Bu bölümün işlenişi ve gidişatı bence çok başarılı ama keşke orada aktif olan kullanıcılar o başlıkların dışına da biraz çıksalar.Elbette ki onlara gelin birbirimizin resmine yorum yapalım oyunu oynayalım demiyoruz sadece ülkemiz dışında şahinkaya köyü,kuşmer yaylası veya illa da gündemden kopamıyorlarsa Tuğba isimli kullanıcının çalışıp çabaladığı ve tek başına azimle devam ettirdiği EKONOMİ bölümünü vs vs. bölümleri ziyaret etmelerini diliyoruz.

Bu eleştiriyi açıkça yapmam lazım bu kadar çok kategori varken insanlar sadece 3-4 kategori etrafında dönünce acaba eksik bizde mi diyorum ama hayır.yeterince kategori var ve her kategori için açılan başlık sayısı da yeterli ama başlıklar arasında görüntülenme sayısında uçurum var.

Benim bu konuda bir önerim olacak aslında basit gelebilir ama etkili olacağına inandığım bir yöntem.Her kategoride bölümle alakalı araştırmalar yapan ve ilgiyi az çok bölüm üzerinde toplamaya çalışacak bir yönetici sahibi olması faydalı olabilir...Ben Tuğba ve Fatma'yı örnek göstereceğim.Tuğba ekonomi bölümünün yöneticisi ve ne kadar istekli çalıştığı da bunun bir göstergesi.her gün yeni başlıklar açmakta ve sorulan her soruya bilgileri doğrultusunda yanıt vermekte.Keza Fatma.Maşallah internet kurdu olmuş orası senin burası benim derken arı gibi çalışıyor yetkili olduğu bölümlerde....bu sadece bir öneridir elbette bunun da tüm sorunları ortadan kaldıracağını söyleyemeyiz.....

2.yorumum ise bütünlük konusuna...Site de tartışma veya eleştirinin olması aslında bütünlüğü bozmaz.Aksine zıt 2 düşünce de iki tarafın tartışarak ortak bir payda da buluşmasına vesile olur.Son günlerde çıkan tartışmalar bence bütünlüğü bozmamıştır ve göreceksiniz çok yakında bütünlüğün daha da sağlamlaşmasına sebep olacaktır.Bu yüzden güzel köyümün güzel insanları birbirimizi yaş,statü vs'den aşağılamadan herkesi az çok olduğu gibi kabul ederek çok daha iyi sonuçlara varabiliriz.Biz için çabalarsak BEN kelimesinin ne kadar anlamsız olduğunu farkedeceksiniz...

"Hep beraber hep daha iyiye"

Saygılarımla
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Prş Kas 16, 2006 10:59 am

ARKADAŞLAR

HERKEZİN YAPACAK BİR YORUMU VARDIR MUHAKKAK. AMA TAKTİR EDERSİNİZKİ FORUMDA YÜNETİCİLİK YAPMAKTA KOLAY BİR İŞ DEĞİLDİR HERZEMAN YÖNETİCİLER VE SIRANIN ÖNÜNDE GİDENLER ELEŞTİRİ OKLARINA İLK MARUZ KALAN KİŞİLER OLURLAR.BUNU UNUTMAYALIM..

YAPILAN ELİŞTİRİLERDEN DOLAYI KÜÇÜK ÇAPLI BİR ARAŞTIRMA YAPTIM VE GÖRDÜMKİ SİTEDEN AYRILAN BİRÇOK ÜYEMZİN SEBEBİ CEVDET ABİ DEĞİL. ARTIK SİTEMİZE GİRMEYEN ÜYELERİMİZİN TAMAMINA ÖZEL MESAJ ATIM KONUYA AÇIKLIK GETİRMELERİNİ RİCA ETTİM ŞİMDİLİK 4 ÜYEDEN BANA DÖNÜŞ OLDU İSİMLERİNİ VERMİYCEM KENDİLERİ İSTERSELER AÇIKLARLAR..BU ÜYELERİN AYRILMA NEDENLERİ YÖNETİM DEİĞİL KENDİ SORUNLARI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI..KİMİSİ İNTERNETSİZLİKTEN KİMİSİ İŞ YOĞUNLUĞUNDAN VS.

ARKADAŞLAR EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞMAK GEREKİRSE BİR YÖNETİCİ OLARAK CEVDET ABİNİN KATKILARINI VE YARDIMLARINI GÖZ ARDI ETMEMEMİZ GEREKİYOR.BİR YÖNETİCİ OLMADIĞIM HALDE BEN BİLE BİR ÇOK İSTEK ŞİKAYET VE TALEPLE KARŞILAŞIYORUM Kİ ADMİNLERİMİZİN NEKADAR YOĞUN ÇALIŞTIKLARINI BU YÜZDEN TAHMİN EDEBİLİYORUM VE HEPSİNE HAK VERİYORUM.. BU YÜZDEN HERKEZİ DAHA YAPICI OLMAYA DAVET EDİYORUM..UMARIM BU DAVETİMİ GERİ ÇEVİRMEZSİNİZ. NE OLDUYSA OLDU NE YAŞANDIYSA YAŞANDI MADEMKİ HEPİMİZ BİR AİLEYİZ DEDİK VE HEPİMİZ AYNI AMAÇ İÇİN BURDAYSAK ÖYLEYSE HER AİLELER ARASINDA UFAK TEFEK TARTIŞMALAR OLUR BİZ BU TARTIŞMAYI YETERİNCE YAPTIK VE KAPATIYORUZ DEMEMİZ GEREKİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..

AMACIMIZ KİMSEYİ KIRMAK ÜZMEK YADA SİTEMİZDEN SOĞUTMAK DEĞİL SADECE SORUNLARA BİR ÇÖZÜM ARADIK..AMA ÇÖZÜM ARARKEN SANIRIM ÖLÇÜYÜBİRAZ FAZLA KAÇIRDIK..

OYSAKİ MİSAFİR ÜYELERİMİZDEN VE ÇEVREDEN GELEN TEPKİLERDE SİTEMİZİN ÇOK SEVİLME NEDENİ OLARAK HEP ŞU TEPKİYİ ALDIK ..”NEKADAR BİRBİRİNİZE BAĞISINIZ” ..”ÇOĞUNUZ BİRBİRİNİ HİÇ TANIMIYOR İLK KEZ KARŞILAŞIYOR AMA HERKEZ TEK YUMRUK OLMUŞ TEK BİR AMAÇ İÇİN UĞRAŞIYOR” DİYORLAR..BEN BU TEPKİYİ ÇEVREMDEN ÇOK ALDIM..SİVASLISI DOĞULUSU BULGARİSTANLISI HİÇ FARKETMEZ HER GİREN SİTEMİZDEKİ BAĞLILIĞA HAYRAN KALIRKEN NEDEN BİRBİRİMİZE DÜŞTÜK..NEDEN BU BAĞLILIĞIN KOPMASINA GÖZ YÜMALIM....?GÖZEMİ GELDİK.?..İŞTE ASIL BİRLİK OLMASIN SIRASI ŞİMDİ..!!!...

BURDA SUÇLU ARAMIYORUZ.KONUŞUP BİR ORTAK NOKTA BULMAYA ÇALIŞIYORUZ..SONUÇTA TAKİP ETTİĞİM KADARI İLE TÜM ÜYELER AYNI KONU ÜZERİNDE HEMFİKİR. BU KONU ARTIK KAPANMALI.. AMA NASILL?? İŞTE BENDEN SİZE NACİZHANE BİR ÖNERİ..HERKEZ BİRBİRİNDEN ÖZÜR DİLESİN KİMSE KIRGIN KALMASIN VE BU KONU BURADA KAPANSIN..ÖZÜR DİLEMEK BÜYÜKLÜKTÜR.. ZATEN ÖZÜR DİLEYECEĞİMİZ İNSANLAR YABANCI DEĞİL AİLEMİZİN FERTLERİ KİMİ ABİMİZ,KIZ KARDEŞİMİZ,AMCAMIZ,EŞİMİZ , DOSTUMUZ,KARDEŞİMİZ…LÜTFEN HERKEZ BU KONUDA OLUMLU VE YAPICI OLSUN..

ÖNCE BEN BAŞLIYORUM…

Sn. CEVDET DURGUN ABİ..SENİN BUKADAR ELEŞTİRİ OKLARINA MARUZ BIRAKTIĞIMIZ İÇİN ÖZÜRDİLİYORUM..LÜTFEN ABİMİZ OLARAK ÖZRÜMÜZÜ KABUL ET…

Sn. FATMA ÖZBİLGİ ABLA...ŞAHSINIZA VERMİŞ OLDUĞUM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİLYORUM..LÜTFEN ABİR ABLAMIZ OLARAK ÖZRÜMÜZÜKABUL ET..

Sn. MUZAFFER ALTUNCU AMCAM..ŞAHSINIZA VERMİŞ OLDUĞUMUZ HUZURSUZLUKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM..LÜTFEN BİR BÜYÜĞÜMÜZ OLARAK ÖZRÜMÜZÜ KABUL EDİN..

Sn. TÜM SİTE ÜYELERİ …SİTEMİZE VERMİŞ OLDUĞUMUZ HUZURSUZLUKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM..LÜTFEN ÖZRÜMÜZÜ KABUL EDİN..

VE TÜM ÜYELERİN BİRBİRİNDEN ÖZÜR DİLEMESİNİ VE BU KONUNUN BURDA KAPANMASINI DİLİYORUM..

Sn. Esra Selçuk kardeşim..Bir büyüğün olarak Cevdet abi ye sarf ettiğin sözlerden dolayı özür dilemeni rica ediyorum..beni kırmayacağını düşünüyorum...

Sn. Cevdet Durgun abi..Bir kardeşin olarak Esra ( bir bayan ) için sarf ettiğin sözlerden dolayı özür dilemeni rica ediyorum.. beni kırmayacağını düşünüyorum..

Sn. Caner Topaloğlu Kardeşim…Bir ablan olarak Cevdet abi ye ( bir büyüğüne ) sarf ettiğin sözlerden dolayı özür dilemeni rica ediyorum..beni kırmayacağını düşünüyorum..

SAYGILAR…
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Kas 16, 2006 12:00 pm

....Fatma Hicran çok güzel bir teklifte bulundu.Eğer bu sitenin gerçekten devamından yana iseniz bu teklife sıcak bakmanız lazım.

...Ben şahsen bu duruma elbette çok üzüldüm.Ama hiç kimseyine kırkın değilim.Köylülerimin canı sağolsun yeter.Sitem düşünülen duruma gelsin yeter.Ben herkesi çok seviyorum.

....Özür dilemek bir erdemliktir.Hem özür dilemeden de olur.Bu konuda biraz ağır konuşanlar "Sözlerimi geri aldım.Bundan sonra sitenin selameti için ne gerkiyorsa yapacağım." sözünü versin,yeter.Çünkü söz namustur.

....Bakın doğrusunu söylemek gerekirse bizim sitenin eksikleri elbette var. Ama hiçbir sitede olmayan "Tanışma-Kaynaşma" sayfamız da var. Samimi söylüyorum bu sayfanın değeri asla biçilemez.Düşün ki herkesin ayrı ayrı sayfası var.Ve herkes oraya istediği zaman yazabiliyor.Bu ne büyük bir nimettir.Ha herkes bunun değerini bilmeyebilir.Bilmek zorunda da değildir.Ama benim gibi köy ve köylü hasretliği çekenler,insanları karşılıksız sevenler sanırım değerini biliyordur.

....Ben bu sayfayı onun için açtım.Site ile ilgili her şey konuşulsun.Ama birbirini kırmadan konuşulsun ve tatlı bir şekilde meseleler hal edilsin. Eğer bir kardeşimin bir isteği bir sıkıntısı varsa bu satfaya yazsın.Bu sayfayı okuyan yönetici ve üyeler görüşlerini yazarlar ve en doğrusu yapılır.Buna sanırım kimsenin itirazı olmaz.

...Bu duygularla herkesi iyi niyetle sitenin bekası için birşeyler yapmaya davet ediyorum.Yöneticiler-üyeler hepiniz bu sese kulak verin.Bizim iyi olmamızı istemeyenler olabilir.Tek yumruk olunursa hedefe ulaşılabilir.

....Şahinkaya şirindir,onun sitesi güzel,
....Dinleyin beni dostlar,sonuç olacak güzel,
....Herkes tatlı olursa,ilişkiler de güzel,
....Neden güzel olmasın,huzur olduktan sonra....

....Bazıları kızacak benim bu hallerime,
....Herşey güzel olsun da o kızmalar neyime,
....Ne olur kulak verin bu defa da sesime,
....Bütün herşey düzelir,birlik olduktan sonra...

....İşler güzel giderse ne kayıbımız olur,
....Sitemiz dağılırsa çok ayıbımız olur,
....Birlikten yana olan o sahibimiz olur,
....Biz tek yumruk oluruz sabır olduktan sonra....

....Altuncu hep yazacak köylüsü okuyacak,
....Dilerim ki yakında birliktelik olacak,
....İyi niyet hoşgörü ortak nokta olacak,
....Site mükemmel olur huzur olduktan sonra....

....Herkese selam ve sevgilerimi sunarım...

................16.11.2006...............GÖLCÜK....................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Prş Kas 16, 2006 12:15 pm

BENDE ISTER ISTEMEZ BU OLAY ICERISINDE YER ALDIM BAZI YORUMLAR GETIRDIM AMA YAPMIS OLDUGUM YORUMLARIN BI YERDE HAKSIZ OLDUGU KANAATINE VARDIM CEVDET ABI VE FATMA ABLA YA BU KONUDA BIZLERI AYDINLATTIGI ICIN SONSUZ TESEKKURLERIMI ILETMEKLE BERABER SARFETMIS OLDUGUM KELIMELERDEN OTURU CEVDET ABIMDEN TUM ICTENLIGIMLE OZUR DILIYORUM BI BUYK OLARAK BENI AFFETMESINI DILIYORUM FATMA ABLAYADA VERDIGIMIZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI SAHSINDA OZUR DILEDIGIMI BELIRTEYIM UNUTMADAN CEVDET ABI SIZIN ESRA KARDESIMIZE ONUN DA SIZE BI OZUR BORCU VAR DILERIM BUDA GERCEKLESIRDE OLANLAR TATLIYA BAGLANIR

SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir