gönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Kas 16, 2006 12:00 pm
....Fatma Hicran çok güzel bir teklifte bulundu.Eğer bu sitenin gerçekten devamından yana iseniz bu teklife sıcak bakmanız lazım.
...Ben şahsen bu duruma elbette çok üzüldüm.Ama hiç kimseyine kırkın değilim.Köylülerimin canı sağolsun yeter.Sitem düşünülen duruma gelsin yeter.Ben herkesi çok seviyorum.
....Özür dilemek bir erdemliktir.Hem özür dilemeden de olur.Bu konuda biraz ağır konuşanlar "Sözlerimi geri aldım.Bundan sonra sitenin selameti için ne gerkiyorsa yapacağım." sözünü versin,yeter.Çünkü söz namustur.
....Bakın doğrusunu söylemek gerekirse bizim sitenin eksikleri elbette var. Ama hiçbir sitede olmayan "Tanışma-Kaynaşma" sayfamız da var. Samimi söylüyorum bu sayfanın değeri asla biçilemez.Düşün ki herkesin ayrı ayrı sayfası var.Ve herkes oraya istediği zaman yazabiliyor.Bu ne büyük bir nimettir.Ha herkes bunun değerini bilmeyebilir.Bilmek zorunda da değildir.Ama benim gibi köy ve köylü hasretliği çekenler,insanları karşılıksız sevenler sanırım değerini biliyordur.
....Ben bu sayfayı onun için açtım.Site ile ilgili her şey konuşulsun.Ama birbirini kırmadan konuşulsun ve tatlı bir şekilde meseleler hal edilsin. Eğer bir kardeşimin bir isteği bir sıkıntısı varsa bu satfaya yazsın.Bu sayfayı okuyan yönetici ve üyeler görüşlerini yazarlar ve en doğrusu yapılır.Buna sanırım kimsenin itirazı olmaz.
...Bu duygularla herkesi iyi niyetle sitenin bekası için birşeyler yapmaya davet ediyorum.Yöneticiler-üyeler hepiniz bu sese kulak verin.Bizim iyi olmamızı istemeyenler olabilir.Tek yumruk olunursa hedefe ulaşılabilir.
....Şahinkaya şirindir,onun sitesi güzel,
....Dinleyin beni dostlar,sonuç olacak güzel,
....Herkes tatlı olursa,ilişkiler de güzel,
....Neden güzel olmasın,huzur olduktan sonra....
....Bazıları kızacak benim bu hallerime,
....Herşey güzel olsun da o kızmalar neyime,
....Ne olur kulak verin bu defa da sesime,
....Bütün herşey düzelir,birlik olduktan sonra...
....İşler güzel giderse ne kayıbımız olur,
....Sitemiz dağılırsa çok ayıbımız olur,
....Birlikten yana olan o sahibimiz olur,
....Biz tek yumruk oluruz sabır olduktan sonra....
....Altuncu hep yazacak köylüsü okuyacak,
....Dilerim ki yakında birliktelik olacak,
....İyi niyet hoşgörü ortak nokta olacak,
....Site mükemmel olur huzur olduktan sonra....
....Herkese selam ve sevgilerimi sunarım...
................16.11.2006...............GÖLCÜK....................