GENÇLERLE HASBIHAL !!!!!!!!!

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

GENÇLERLE HASBIHAL !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 19, 2006 12:52 am

MERHABA GENÇLER
Açtığım bu yeni sayfada önce sizlere kısa hayat hikayemi anlatacağım:
1950 yılında Trabzon ili,Çaykara ilçesi,ŞUR(Şahinkaya) köyünde doğdum.Babamın adı ŞEVKİ,anamın adı
FATMA'dır.İlkokulu köyümde,Ortaokulu Çaykara Ortaokulunda okudum.1965 yılında muhacir olarak HATAY-KIRIKHAN'a
gittik.Onun için Liseyi Antakya lisesinde okudum.Maddi sıkıntı dolayısı ile üniversite imtihanlarına girmedim.Çünkü
kazansaydım dahi okuyamayacaktım.Bu yüzden kısa yoldan hayata atılmak mecburiyetim vardı.O yıllarda Lise mezunlarına
öğretmen okulu farklı derslerini vererek öğretmen olma hakkı verilmişti.Ben de bunu değerlendirerek müracaat ettim.Liseden
mezun olduğum sene farklı dersleri de verdim.Ve 29.11.1969 da Trabzon ili.Araklı ilçesi,Merkez köyde göreve başladım.
Üç yıl orada çalıştım.Oradan G.Antep ili,Nizip ilçesi Merkez Salih Ekmekçi İlkokuluna atandım.Bir yıl orada çalıştım.
Yine o yıllarda öğretmenlerin askerliği er öğretmen olarak yapma hakkı verilmiş olduğundan askerliğimi başlatmak üzere
Nizip'in Gevence köyüne becayış ile gittim.Askerliği başlatamadığım için orada da bir yıl çalışıp,HATAY-KIRIKHAN-Kaletepe
Köyü ilkokuluna atama sonucu gittim.Orada beş yıl çalıştım.Askerliğimi de orada er öğretmen olarak yaptım.Nihayet 1979
yılında Kırıkhan Merkez Cumhuriyet İlkokuluna atandım.Orada 11 öğretim yılı çalıştım.Oradaki günlerimi hiç unutamam.
1990 yılında 408 Evlerdeki Cemal Gürsel İlköğretim Okuluna atandım.Orada da güzel günlerim oldu.Nihayet 29.08.1996
yılında emekli oldum.Meslek hayatım 26 sene 10 ay sürdü…
………….. 30 Ağustos 1970 yılında Fotinoslu Osman Ersoy'un kızı Nuray la evlendim.
………….. 12 Şubat 1972 " Oğlum Ayhan dünyaya geldi.Şu anda İstanbul-G.O.Paşa Emniyetinde Polis
………….. 07 Mayıs 1975 " Kızım Ayşe dünyaya geldi.Şu an İstanbul da Bağcılarda oturuyor.

………….. Babam Şevki ALTUNCU, 21 Şubat 1977 de vefat etti.Anam Fatma hala yaşıyor:Şu anda yanımdadır.
İşte benim hayat hikayem.Bunu neden mi yazdım.Elbette bir sebebi var.İstiyorum ki Hasbıhal edeceğim gençler de
benim gibi hayat hikayelerini yazsınlar.Bu sitenin önemi artsın…

………….. SEVGİLİ GENÇLER
………….. Kendini genç kabul eden herkese sesleniyorum.
………….. Üyelerimize tek tek baktım.Çok şükür hepimiz genciz.Aramızda ihtiyar yoktur.Onun için sizlere gençler diye
hitap ettim.Gençlerle yolculuk yapmak çok zevkli,ben gençlerle haşır neşir olmayı çok severim.Bu sayfamı o yüzden açmış
bulunuyorum.İnşallah sizinle çok güzel ve faydalı sohbetler yapacağız.
………….. Köyümüzde yaşlılar hiçbir zaman birlik beraberlik yapamamıştır.Ama gençler her zaman birlik ve beraberlik
yapmayı başarmışlardır.Burada kurulan büyük ailenin kuruluşunda yine gençlerin başarısı vardır.Sizden isteğim beni hiçbir
zaman mahcup etmeyin.Ömür boyu bu birlik ve beraberliğiniz devam etsin.
………….. Sizlerden uzak kaldığıma çok üzülüyordum.Şimdi sizi bulmuşken kaybetmek istemiyorum.Bu köşemde benimle
hasbıhal etmeye var mısınız ! Bu çağrıma olumlu cevap vereceğinizden eminim. A dan Z ye her şeyi bu köşede sizinle
paylaşmak için buradayım…Genel meseleleri burada,özel meseleleri de özel mesaj köşelerimizde konuşabiliriz.
Dört yerde buluşabiliriz:1-Gençlerle hasbıhal köşemizde,
………………………….2-Tanışma ve kaynaşma sitesinde
…………………………...3-Özel mesaj köşemde,
………………………….4-…e-mail adresimde………altuncumustafa@hotmail.com
………….. Sizden ricam kavuştuğumuz bu nimetin değerini bilelim ve güzel kullanalım.Bize yakışan hal ve hareketleri
sergileyelim.Büyüklerimizi mahcup edecek her şeyden kaçınalım.Elbette şaka yapılacak,elbette örf adetler sergilenecek,
elbette A dan Z ye her şey konuşulacak.Ama başkalarının da yazılanları okuduğu unutulmayacak.
……………… HER KÖYDEN BİRER VELİ,ŞURDAN KİM OLUR OLUR….Vecizesini değiştirip önümüze başka şekil koyanlara
fırsat verilmeyecek.Sizden isteğim,birbirimize olumsuz şey yazmayalım.Ama illaki yazılacaksa özel mesajlar bölümünü
kullanalım.İnşallah ne demek istediğim anlaşıldı.İnşallah benim canlarım buna her zaman uyacaklardır.

………….. GENÇLER
Şimdi sizden bazı isteklerim var.Bak istek diyorum,asla mecburiyetiniz yoktur.Olursa iyi olur kanaatindeyim.
……………1-Tanışma ve Kaynaşma köşesinde gerçek kimliğimiz ile sayfa açalım.
……………2-Bu sayfaya kısa hayat hikayemizi yazalım.
……………3-Ne olur vesikalık resmimizi de koyalım.
……………4-Telefon rehberine bütün bilgilerimizi yazalım.
Herkesin bizi tanıyabileceği şekilde tanıtımımızı yapalım.Böylece amaca ulaşılmış olur.
…………..Gençlere destek olmak için buradayım…. Eğer fotoğraf koymaktan kaçınıyorsanız,o zaman ek bir isteğim
olacak.Benim e-mail adresime birer vesikalık resminizi gönderin.Mümkünse baba ve dedelerinizin de…. Çünkü sizi
albümümde görmek istiyorum.Beni kırmayacağınızdan eminim.

…………..Birliğe çağrı
…………..Sevgiye çağrı
…………..Saygıya çağrı
…………..GENÇLER Birlik olalım.Birlikten kuvvet doğar.Bölünmeler her zaman zarar getirir.Eskiden büyüklerin yaptığı
yanlışı bugün biz yapmayalım.
…………..GENÇLER Samimi olalım.
…………..Sevelim,sevilelim….

…………..Müsaadenizle buradan yaşlılara bir çağrı yapmak istiyorum:Gelin bu büyük aileye sizde katılın.Katılın ki
bütün ŞUR burada olsun.Evde otururken herkes herkesi ziyaret edebilsin.Böyle fırsat ele geçer mi?

…………..Gençleri çok severim hele de çalışkanı,
…………..Evin nafakasını helalden sağlayanı,
…………..Anayı ve babayı,büyüğü arayanı,
…………………Gelin birlik olalım her şey iyi olacak,
…………………İman,sağlık ve huzur yuvalara dolacak…..

…………..NOT:Adres,telefon bilgilerim sitelerde mevcuttur.

……………………………………………………………………………………….BULUŞMAK ÜZERE……………………...
En son Muzaffer Mustafa Altuncu tarafından Pzt Eyl 18, 2006 9:20 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Çrş Şub 22, 2006 2:14 pm

bu düşüncelerinizden dolayı size sonsuz hürmetlerimi sunuyorum. şahinkayalıların birlik ve beraberliğe olan zaafiyetlerini ortadan kaldıracak bu ve buna benzer düşüncelerinizin daima arkasında olacağız.

bizim bu siteyi kurmadaki amacımızda bundan başka hiç bir şey değildi. amacımız birbirinden uzakta olan insanları bir araya toplamak, onlarla özlem gidermek ve birlikteliği kalıcı kılmaktı. ama gelinen nokta malesef biraz üzücü ve hddini aşan eleştirilere maruz kaldık ama önemli değil. biz bu kadar korkak değiliz. asla yıkan olmaycağız.

olumsuz şeyleri özel mesajla ulaştırma fikrine sonuna kadar katılıyom. ama malsef buna özen göstermeyen arkadaşlar var. onları da sukunete davet ediyorum. soylenen her şeye inanmamanızı cani gönülden isterim

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

gençlerle hasbihal

Mesajgönderen Hasan Sever » Çrş Şub 22, 2006 4:00 pm

GENÇ RUHLU AKSAÇLILARIN SİTEDE ÇOĞALMASINDAN BENIM KADAR KİMSE MUTLU OLAMAZ.ÜSTELİK SENİN GİBİ SİTENEİN BİRÇOK BÖLÜMÜNE EMEK VEREN VE ETİMOLOJİK YAZILAR YAZAN BİRİNİN OLMASI DAHADA GÜZEL.BEN UZUN ZAMANDIR ,GELİN BİRLİK OLALIM DÜSTÜRÜNÜ GÖRMEDİĞİM İÇİN YAZILARIMI ASKIYA ALMIŞTIM.AMA SENİN YAZILARINI OKUYUNCA ARTIK SİTEYE GERİ DÖNMEĞİ VE SİTELER ARASİ İŞBİRLİĞİ VE BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAMA KONUSUNDA YAPACAK BİR ŞEY VARSA YAPMAYI DAHA UYGUN GÖRDÜM.GÖLÇÜKTE OLDUĞUNU BİLİYORUM.BEN İSTANBULDA ÖZEL BİR HASTANEDE ÇALIŞMAKTAYIM.İSTANBULA GELİRSEN GÖR.KÜLFETİNE SLMLR.
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Çrş Şub 22, 2006 4:37 pm

Bu konuda son hafta içinde yoğun çalışmalar oldu.2 siteyi tekrar birleştirme yada başka bir förmül üzerinde bütün arkadaşlar gerekli özveriyi göstermekte birbirine daha anlayışlı davranma noktasına gelindi.Bu aşamada herkesin birlik ve beraberlik yanlısı yazı yazması gerekir.Çünkü baskı unsuru oluyor.Selamlar
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Ustasüleyman » Cum Şub 24, 2006 1:39 pm

Sevgili Hocam,

7'den 77'ye tüm şurluları aynı çatı altında toplacak nitelikte bir yazı yazdınız. Bu yazıyı okuyupta etkilenmemek mümkün değil. Ogüzel ellerinizden hürmetle öpüyorum. Bu yazdıklarınızı bir çok kişi dile getirdi ama ya yanlış anlaşıldı yada ters tepki yarattı. Bu da demektir ki insanlara ulaşmada sizin tarzınız doğruymuş. Hocam siz beni tanımazsınız. Öğretmen Hanefi İşçi'nin kızıyım. Cemal Gürsel İlkokulunda okumuştum.Eğer yanlış hatırlamıyorsam oğlunuz Ayhan da bizim sınıftaydı. Ona Rahime İşçi derseniz hatırlayabilir. Hatta beraber bir piyestede oynamıştık.

Size ve ailenize selamlar.

Hoşçakalın.
Rahime Ustasüleyman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

KAPI ARALANIYOR.....

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 25, 2006 1:06 am

.........İLGİ GÖSTEREN GENÇLERE TEŞEKKÜR,

...Yeni bir hedef belirleyerek çıktığım yolda bana mesajlariyle destek verenlere teşekkür ederim.Bilmem hedeflediğim noktaya varabilecek miyim! Şu bir gerçekki açılan bu kapıyı açık tutmak gençlerin elinde. Onlar ne kadar ilgi duyarlarsa bu kapı o kadar açık kalır.Yoksa bir gün o kapı yüzüme kapanabilir.. Hayırlısı Allahtan....

.......Gençler tek yumruk olursa köyümüzün şanı o kadar yükselir.Aksı hallerde hepimiz mahcup oluruz.Önceden de söylediğim gibi ben her zaman gençlere güvendim,bundan sonra da güveneceğim.Her zaman gençlerin yanındayım.Onlar nerdeyse ben oradayım.Bu güne kadar hiç ayrı düşmeyen gençlerin köy adına ayrılmaları beni çok üzer.Hatta tam manasiyle hayallerimi yıkar.Ne olur hayallerimi yıkmayın....

......Olumlu mesajlarınızı bekliyorum.İstiyorum ki çok sevdiğim gençlerin tamamı bu sayfada yer alsın.Alsın ki hedefe emin adımlarla ilerleyelim. Birinci hedef nedir? Birbirinden uzakta olanların bu site sayesinde yakınlaşmaları.Bu nasıl olur? Samimi ve iyi duygularla yazışma ile olur. O halde belirlenen birinci hedefi yarından itibaren uygulamaya koyalım. Tatlı ve sıcak mesajları göndermaya başlayalım.

......Bu hedefi isabetli vurursak,ikinci hedefi beraber belirler ve gün geçtikçe birbirimize daha çok yaklaşma sahalarını açmış oluruz.Tek şart birlik ve beraberlik ve de samimiyet...

......Haydı Gençler nerdesiniz?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Re: KAPI ARALANIYOR.....

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt Şub 25, 2006 2:42 pm

muzaffer abi söylediklerine katılmamak mümkün değil.bu birlikteliğimizi en güzel şekilde daha iyiye ve yarınlara aktarabilirsek ne mutlu bize bu bağlamda üzerimize düşen neyse onu yapmaya çalışıyoruz site sayesinde köyümüzde hiç tanımadığımız arkadaşları tanıyıp kaynaşma ve birşeyleri paylaşma fırsatı bulduk bu durum bizi mutlu ve güçlü yapacaktır emeği gecenlere teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Şub 25, 2006 9:54 pm

Muzzafer abi yazilarinizi okuyupda etkilenmeyen yok galiba, herseyi okadar guzel ifade ettinizki bize soyleyecek fazla bir sey birakmadiniz, ben bu siteye ilk uye olan kisiyim bir donemler benden baska kimse forumda yazi yazmiyordu Osman ara sira gelib isyan ediyordu nerde bu bizim surun insani diye, inanin bu gunleri uye sayimizin bu kadar fazla olacagini biliyordum ve surekli diyordum zaman lazim zamanla koylulerimiz bu site olayini duyan kesinlikle uzak durumaz gelir mutlaka uye olur, vede gercekten oyle oldu...

Ben yillardir koyumden koyumun insaninda cok uzaklarda yasiyorum cok az insan hatirliyorum soyle diyeyim benim donemden adiylan herkesi hatirliyorumda bizden sonra gelen genclerin cogunu tanmiyordum ve bu site sayesinde cok kisinin fatma ablasi oldum yardim istediler seve seve yardimci oldum ve olmaya devam edecegim benim kanimda ayrimcilik yoktur koyum icin faydali ne varsa orda olmaya calisacagim bana nerde ihtiyac duylursa her zaman olacagim, kimsenin dusuncesi beni etkilemez, herkes ayni dusunceye sahib olacak diyede bir sart yok, samimi sevgi dolu hos goru dolu bir koyun insaniyiz bizde ayrimcilik olmaz boluculuk olmaz birlikten kuvvet dogar dusuncesine her zaman inananlardanim...

Herseyin cok daha guzel olacagindan eminim uye oldugum ilk gun nasil dusunmussem bugunde ayni dusuncelere sahibim yarin daha guzel olacak sonraki gunler dahada guzel olacak yeterki herkes bir emek sarf etsin...

Saygi ve sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

slm

Mesajgönderen Ümit Yazar » Pzr Şub 26, 2006 11:56 am

Merhaba hocam öncelikle kendimi tanıtayım Yunus Yazar ve Meyrem Yazardan olma ümit yazar yani 90'lı yıllardan öğrenciniz, o yıllardan beri içtenliğiniz,samimiyetinizi ve şurlulara verdiğiniz değeri biliyorum.Hatta okulda en çok sevdiğimiz hocalardan tekiydiniz.İnşallah yazdığın her şeye mukayıt olur sizi mahçup etmeyiz saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Ümit Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Pzr Şub 26, 2006 6:51 pm

Hocam yazdıklarınız bütün samimi duygularımla okudum. Sizin Şahinkayalıları ne kadar sevdiğinizi birkez daha anladım(öncesini de iyi bildiğim halde). İnanıyorum ki sizin gibi samimi insanların da önderliğinde bu tatsızlıklar son bulacak ve yine tatlı muhabbetler devam edecektir. Bizde yıllardır göremediğimiz veya görüşemediğimiz dostlarımızla bu site sayesinde buluştuk ve görüştük. Lütfen hocamın çağrılarına kulak verelim.
Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Prş Mar 16, 2006 3:54 pm

merhaba hocam öncelikle gencler için yzdıgınız yazı cok güzel hocam evet biz gencler olarak birlikte olmalıyız.tabi birlikte olabilmemiz içinde sizlerin desteklerine ihtiyacımız olacakdır.sizinde bu destegi bizlerden esirgemeyceginizi biliyoruz.onun için diyorum tium surlu gencler olarak hep sizin yanınızda ve sizinde dediginiz gibi hep birlikte olacaz.bundan emin olun.çünkü gecmişte yasananları biz yasamak istemiyoruz o yuzden sizlerin desteklerini bekliyoruz hocam.saygılar sunarım.
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

HAKLISINIZ HOCAM

Mesajgönderen Vedat Başar » Prş Mar 16, 2006 7:19 pm

Hocam bana mail attınız.Bende sizin düşüncelerinize katılıyorum.Dediğiniz gibi olmalı .Bu konuda haklısınız ve biz gençler olarak her zaman sizinle beraberiz.
Evet biz Çaykara ilçesinin Şahinkaya köyü ahalisi olarak birbirimize her zaman destek olmalı ve her zaman iletişim içinde olmalıyız.Teklonojinin bize vermiş olduğu imkanlardan sonuna kadar yaralanmalıyız...
Siz çok uzun bir zaman boyunca vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmek için ter dökdünüz.Bu emeğinizin karşılığını aldığınıza da eminim.
Nasılmı ?
Bakın cevrenize birçok öğrenciniz doktor,mühendis,öğretmen olmuştur.Bunuda sizin gibi yıllarca emek veren eğitimcilere borçluyuz.Biz gençler olarak bu bayrağı sizlerden devralmış durumdayız ve sonuna kadarda dalgalandıracağız.Bundan kuşkunuz olmasın.
Öğretmenlik mesleğine boşuna kutsaldır demiyoruz.Bakınız dört halifeden HZ.ALİ (s.a.v) dediği gibi ,
" bana bir harf öğretenin kırkyıl kölesi olurum"...
ki siz bize bilgi kadar yaşamayıda,adam olmayıda öğrettiniz.
Size ne kadar dua etsek azdır.Hakkınızı ne yapsak ödeyemeyiz...
Sağlıcakla kalınız...
En son Vedat Başar tarafından Cmt Nis 01, 2006 1:21 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Mar 22, 2006 12:05 pm

MUZAFFER AMCA YAZDIKLARIN O DERECE CANDAN, O DERECE SAMIMI VE ICTENLIKLI KI SIZLERLE BU SAYFADA HASBIHAL ETMEMEK MÜMKÜN DEGIL.. ..YAZDIKLARINA KATILIYORUM AMCACIGIM VE INANIYORUM KI TEMIZ DUYGULARINLA BIZLER ICIN ACMIS OLDUGUN BU SAYFA BÜYÜK BIR ILGI DUYACAK VE HASBIHAL ETMEK ICIN HEP GENCLER BURADA TOPLANACAGIZ INSALLAH...

BIZLER BIR SAHINKAYAKÖYLÜ OLARAK KIMSELERI TANIMAZKEN BU SANAL ALEMIN SUR SITESINDE BIRARAYA GELDIK VE BIRBIRIMIZI TANIMA SEREFINE NAIL OLDUK..... BEN SAHSEN FAZLA SURLUYU TANIMAZKEN BU SAYEDE COK KÖYLÜLERIMLE TANISTIM; INSALLAH DA TANIMAYA DA DEVAM EDECEGIM... BU SITENIN SAYESINDE KIMISIYLE GÜZEL MUHABBETLER EDIYORUM; KIMISIYLE GÜZEL ARKADASLIKLAR OLUSTURDUM... ALLAH DAIM ETSIN DIYORUM....

DILERIM BU GÜZEL SAYFADA TÜM GENC KARDESLERIMIZLE HEP BIR ARADA GÜZEL BIR BIRLIK VE BERABERLIK ÖRNEGI SERGILER VE HEP BERABER INSALLAH BU SITENIN GÜZEL YERLERE GELMESINI SAGLARIZ.....BIZLERE ACTIGIN BU SAYFA ICIN SANA YÜREKTEN TESEKKÜR EDERIM MUZAFFER AMCA... BU GÜZEL SAYFADA TÜM SURLU GENC KARDESLERIMIZLE TEK YUMRUK OLMAK; TATLI SOHBETLER; ISTISARELER EDINMEK VE GÜZEL PAYLASIMLARDA BULUNMAK DILEGIYLE....

ESEN KALIN...
En son Naciye Soysal tarafından Çrş Mar 22, 2006 8:40 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Çrş Mar 22, 2006 7:32 pm

merhaba muzaffer amca bu yazı köşesini yeni farkettim gerçekten çok güzel çok içten bir şekilde seni yansıtan duygu yoğunluğunda yazını aktardın.ve biz gençlere hayatta bizim için önemli ve bi okadarda gerekli birlik çağrısını, mesajını verdin ve bize bunu hatırlattığın için size teşekkür ederim.bu siteye üye olan herkesin kendini tanıtmasını istemiştiniz gerçi siz beni iyi tanırsınız ama yinede kendimi biraz tanıtayım.Babam yavanoğlu Niyazi Özen kırıkhan 408 evler mah.sinin kuran kursunda hocalık yapıyor.Annem Nebiye Özen(pergel mustafa kama)nın kızıdır.Ben 1983 yılında kırıkhan da doğdum ilkokulu da kırıkhanda cemal gürsel ilk öğretim okulunda okudum.ortaokulu ve liseyide kırıkhan İMAMHATİP LİSESİNDE okudum. ve en son olarakta sivas cumhuriyet üniv. çevre mühendisliği bölümünü bitirdim.
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Nis 04, 2006 1:22 pm

SAHINKAYAKÖYÜN GENCLERI;

MADEM KI BU KÖSE BIZIM KÖSEMIZ VE BU SAYFA BIZLER ICIN ACILMISSA GELIN BURADA TOPLANIP BIR KAC KELAM EDELIM...MUZAFFER AMCAMIZIN EMEGI BOSA GITMESIN... BIZLERI BIRARADA TOPLAMAK ICIN BU GÜZEL SAYFAYI OLUSTURMUS; GELIN DUYARLI OLUP BIRARAYA GELIP SAYFAMIZI GENEL SOHBETLERIMIZLE; SICAK MUHABBETLERIMIZLE.... SORULARIMIZ; CEVAPLARIMIZLA DOLDURALIM... BILMEM YANILMIYORMUYUM
:?: :?:

HEPINIZE SAYGILAR...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Sonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir