gönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 19, 2006 12:52 am
MERHABA GENÇLER
Açtığım bu yeni sayfada önce sizlere kısa hayat hikayemi anlatacağım:
1950 yılında Trabzon ili,Çaykara ilçesi,ŞUR(Şahinkaya) köyünde doğdum.Babamın adı ŞEVKİ,anamın adı
FATMA'dır.İlkokulu köyümde,Ortaokulu Çaykara Ortaokulunda okudum.1965 yılında muhacir olarak HATAY-KIRIKHAN'a
gittik.Onun için Liseyi Antakya lisesinde okudum.Maddi sıkıntı dolayısı ile üniversite imtihanlarına girmedim.Çünkü
kazansaydım dahi okuyamayacaktım.Bu yüzden kısa yoldan hayata atılmak mecburiyetim vardı.O yıllarda Lise mezunlarına
öğretmen okulu farklı derslerini vererek öğretmen olma hakkı verilmişti.Ben de bunu değerlendirerek müracaat ettim.Liseden
mezun olduğum sene farklı dersleri de verdim.Ve 29.11.1969 da Trabzon ili.Araklı ilçesi,Merkez köyde göreve başladım.
Üç yıl orada çalıştım.Oradan G.Antep ili,Nizip ilçesi Merkez Salih Ekmekçi İlkokuluna atandım.Bir yıl orada çalıştım.
Yine o yıllarda öğretmenlerin askerliği er öğretmen olarak yapma hakkı verilmiş olduğundan askerliğimi başlatmak üzere
Nizip'in Gevence köyüne becayış ile gittim.Askerliği başlatamadığım için orada da bir yıl çalışıp,HATAY-KIRIKHAN-Kaletepe
Köyü ilkokuluna atama sonucu gittim.Orada beş yıl çalıştım.Askerliğimi de orada er öğretmen olarak yaptım.Nihayet 1979
yılında Kırıkhan Merkez Cumhuriyet İlkokuluna atandım.Orada 11 öğretim yılı çalıştım.Oradaki günlerimi hiç unutamam.
1990 yılında 408 Evlerdeki Cemal Gürsel İlköğretim Okuluna atandım.Orada da güzel günlerim oldu.Nihayet 29.08.1996
yılında emekli oldum.Meslek hayatım 26 sene 10 ay sürdü…
………….. 30 Ağustos 1970 yılında Fotinoslu Osman Ersoy'un kızı Nuray la evlendim.
………….. 12 Şubat 1972 " Oğlum Ayhan dünyaya geldi.Şu anda İstanbul-G.O.Paşa Emniyetinde Polis
………….. 07 Mayıs 1975 " Kızım Ayşe dünyaya geldi.Şu an İstanbul da Bağcılarda oturuyor.
………….. Babam Şevki ALTUNCU, 21 Şubat 1977 de vefat etti.Anam Fatma hala yaşıyor:Şu anda yanımdadır.
İşte benim hayat hikayem.Bunu neden mi yazdım.Elbette bir sebebi var.İstiyorum ki Hasbıhal edeceğim gençler de
benim gibi hayat hikayelerini yazsınlar.Bu sitenin önemi artsın…
………….. SEVGİLİ GENÇLER
………….. Kendini genç kabul eden herkese sesleniyorum.
………….. Üyelerimize tek tek baktım.Çok şükür hepimiz genciz.Aramızda ihtiyar yoktur.Onun için sizlere gençler diye
hitap ettim.Gençlerle yolculuk yapmak çok zevkli,ben gençlerle haşır neşir olmayı çok severim.Bu sayfamı o yüzden açmış
bulunuyorum.İnşallah sizinle çok güzel ve faydalı sohbetler yapacağız.
………….. Köyümüzde yaşlılar hiçbir zaman birlik beraberlik yapamamıştır.Ama gençler her zaman birlik ve beraberlik
yapmayı başarmışlardır.Burada kurulan büyük ailenin kuruluşunda yine gençlerin başarısı vardır.Sizden isteğim beni hiçbir
zaman mahcup etmeyin.Ömür boyu bu birlik ve beraberliğiniz devam etsin.
………….. Sizlerden uzak kaldığıma çok üzülüyordum.Şimdi sizi bulmuşken kaybetmek istemiyorum.Bu köşemde benimle
hasbıhal etmeye var mısınız ! Bu çağrıma olumlu cevap vereceğinizden eminim. A dan Z ye her şeyi bu köşede sizinle
paylaşmak için buradayım…Genel meseleleri burada,özel meseleleri de özel mesaj köşelerimizde konuşabiliriz.
Dört yerde buluşabiliriz:1-Gençlerle hasbıhal köşemizde,
………………………….2-Tanışma ve kaynaşma sitesinde
…………………………...3-Özel mesaj köşemde,
………………………….4-…e-mail adresimde………altuncumustafa@hotmail.com
………….. Sizden ricam kavuştuğumuz bu nimetin değerini bilelim ve güzel kullanalım.Bize yakışan hal ve hareketleri
sergileyelim.Büyüklerimizi mahcup edecek her şeyden kaçınalım.Elbette şaka yapılacak,elbette örf adetler sergilenecek,
elbette A dan Z ye her şey konuşulacak.Ama başkalarının da yazılanları okuduğu unutulmayacak.
……………… HER KÖYDEN BİRER VELİ,ŞURDAN KİM OLUR OLUR….Vecizesini değiştirip önümüze başka şekil koyanlara
fırsat verilmeyecek.Sizden isteğim,birbirimize olumsuz şey yazmayalım.Ama illaki yazılacaksa özel mesajlar bölümünü
kullanalım.İnşallah ne demek istediğim anlaşıldı.İnşallah benim canlarım buna her zaman uyacaklardır.
………….. GENÇLER
Şimdi sizden bazı isteklerim var.Bak istek diyorum,asla mecburiyetiniz yoktur.Olursa iyi olur kanaatindeyim.
……………1-Tanışma ve Kaynaşma köşesinde gerçek kimliğimiz ile sayfa açalım.
……………2-Bu sayfaya kısa hayat hikayemizi yazalım.
……………3-Ne olur vesikalık resmimizi de koyalım.
……………4-Telefon rehberine bütün bilgilerimizi yazalım.
Herkesin bizi tanıyabileceği şekilde tanıtımımızı yapalım.Böylece amaca ulaşılmış olur.
…………..Gençlere destek olmak için buradayım…. Eğer fotoğraf koymaktan kaçınıyorsanız,o zaman ek bir isteğim
olacak.Benim e-mail adresime birer vesikalık resminizi gönderin.Mümkünse baba ve dedelerinizin de…. Çünkü sizi
albümümde görmek istiyorum.Beni kırmayacağınızdan eminim.
…………..Birliğe çağrı
…………..Sevgiye çağrı
…………..Saygıya çağrı
…………..GENÇLER Birlik olalım.Birlikten kuvvet doğar.Bölünmeler her zaman zarar getirir.Eskiden büyüklerin yaptığı
yanlışı bugün biz yapmayalım.
…………..GENÇLER Samimi olalım.
…………..Sevelim,sevilelim….
…………..Müsaadenizle buradan yaşlılara bir çağrı yapmak istiyorum:Gelin bu büyük aileye sizde katılın.Katılın ki
bütün ŞUR burada olsun.Evde otururken herkes herkesi ziyaret edebilsin.Böyle fırsat ele geçer mi?
…………..Gençleri çok severim hele de çalışkanı,
…………..Evin nafakasını helalden sağlayanı,
…………..Anayı ve babayı,büyüğü arayanı,
…………………Gelin birlik olalım her şey iyi olacak,
…………………İman,sağlık ve huzur yuvalara dolacak…..
…………..NOT:Adres,telefon bilgilerim sitelerde mevcuttur.
……………………………………………………………………………………….BULUŞMAK ÜZERE……………………...