Yönetime öneriler

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Nis 21, 2008 10:38 pm

Bülent ALTUNCU yazdı:nasıl bir fotoydu ki silindi, sebebini bende merak ettim Mehmet

SENDA NE KADAR MERAKLISUN :D :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bekir Kiran » Çrş Nis 23, 2008 12:53 am

fatma abla senden ıstegım tum uyelere sıtenın yenılıklerı ıle ılgılı kısaca bılgı verıp ,ınsanları sohbete cagırman.ben zaten musaıt zaman da tek tek sıtenın tum bölumlerının nasıl calıstıgını , nasıl kullanıldıgını resımlı olarak anlatacam.sen kısa bır özet gecıp maıl atarsan sevınırım
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Nis 23, 2008 7:36 am

Fatma Ozbilgi yazdı:
Bülent ALTUNCU yazdı:nasıl bir fotoydu ki silindi, sebebini bende merak ettim Mehmet

SENDA NE KADAR MERAKLISUN :D :D

demek ne kada ayip bişe idi
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Çrş Nis 23, 2008 11:04 am

ayıp bırsey degıldı , sadece apo vede ona cicek evren bır sahsın resımlerı ıdı.ayıp degıl yanı.hatta sende daga cıkan herkes vatan haınıdır , gezmek dısında olan yerını alıntı yapmıstın
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Nis 27, 2008 7:15 am

Şimdi yazacaklarım yukardaki mesajlarla ilgili değil, sitenin başka platformlarında yazılanlarla alakalıdır.

NOrmalde Black Bekir in şu ana kadar sitede girdiği polemikleri incelersek niçin buna bu kadar müsade ediliyor diye düşünmüş olmamız lazım. Çünkü bizim rüyalarımızda bile yıkamadığımız bir çok değeri sanal ortamda yıkıp alt üst ediyor Black kardeşimiz. Başta büyüğe saygı. Müsade edilmemesi gereken mesajları büyüklerine saygısızlık içerenlerdir, çünkü diğer yaşıtlarına da kötü örnek oluyor sitede. Bizim akrabalığımız, muhabbetimiz, paragatımız böyle değildir.Peki niye müsade ediliyor. Çünkü bu gün siyasette , sanatta, bilimde bu tarz temel değerleri hiç öğrenmemiş, konuşmakta cahil cesaretli ama araştırmakta, düşünmekte cesaretsiz , isteksiz ve de yeteneksiz işin kolayını bulmuş ve tutturmuş tipler cirit atıyor.İşin kötüsü böylesi bir yozlaşmayı farkında olmadan kanıksıyoruz. Buna müsade etmeyelim.

Bundan sonra bu kardeşimizle tartışmayı düşünmüyorum. Açık açık küfür bile yazsa. Şu ana kadar yazdıkları bir ibret örneği olarak da dursun belki ilerde büyüyünce kendiside görüp okuyunca hak verir bize. Fakat bundan sonraki saygısızlık içeren mesajlarına yöneticiler lütfen müsade etmesin.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr Nis 27, 2008 3:24 pm

musade etmesınler.ben kımseden torpıl falanda beklemedım.ben kendımce dgruları soyledım.sorun şuki siz sadece bızım dedıgımız dogru dıyorsunuz.sorun orda.benim sitede hic kimseyle sorunum yok.mesajlarımda sılınebılır sorun etmem.Sadece sizin anlayısınızı size uygulayınca hemen laf etmeye basladınız.Ayrıca siteden uyelıgımde silinebılır.Onuda sorun etmem.Siz ıstıyorsunızkı aman bizim dediklerimize kimse karşı cıkmasın.Sizin kadar bende okuyorum vede arastırıyorum.Ayrıca genclere kötu örnek oluyor dediniz.siteyı bır gez istersen bak bakalım genc bıraktınızmı sitede.Hiçbiri yok.Nedenini bence birazda kendinizde arayın.Acaba niye böyle oluyor diye..
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum May 02, 2008 12:01 am

Foruma dıkkkat ettım de sureklı bırılerı harflerı rasgele karalayıp üyelık almıslar.Bunlar sanırım kötu nıyetlı kısıler.Sİteyı hacklemeye calısıyorlar sanırım.Forumda acık arıyorlar.Sitenın ana sayfasında bu sorun yok.Buyuk ıhtımalle hacker bozuntuları sıtede deneme yapıyor.Acıklarını arıyorlar forumun.Yönetımın dıkkatlı olması gerek.Bu kısılerın ip adreslerıni yasaklamaları gerek.bır daha sıteye gırememelerı ıcın.Ben uyarayım.Cunku bu olaya sadece bu forumda karsılasıyorum.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş May 08, 2008 8:12 am

sevgili bekir bu foruma gunde nerderyse 10 kisi yabanci isimle uyelik aliyor ama maalesef hic biri onay almiyor sitede oldugum an iplerini yakaladagimda tabiki ip numaralarini yasakliyorum, ama biliyorsunki rasgele ip numarasi yasaklayamayiz o o kisilerler deyilseler , neyse teknik acidan sana anlatacak deyilim ip nosunu nasil nerde yakalayabilirsin bunu sende biliyorsun onay almatiklari icin yazilari olmadigi icin ip numaralarini belirlemek cok zor sadece bir kac durum haric, neyse kimse yabanci isimle uyelik alamiyacagina bakilirsa onlar ugrassin dursun, bize zarar veremezler...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal May 13, 2008 11:47 pm

yönetıme önerım tanısma kaynasma sayfasına şunun dogum gunu , vefat haberleri gibi tek tek konu acılmasının engellenmesı.zaten orda dogum gunu dıye sabıt konu var tek tek konu acmaya ne gerek var dıye dusunuyorum.Forum kırlılıgıne neden oluyor.Tabı bu benım dusuncem sız ne dersınız bılemem
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş May 14, 2008 7:03 pm

Black Bekir'e ilk kez katılıyorum :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş May 14, 2008 7:23 pm

bende ikinize katilmiyor :) vede kirliklik yapacak hic bir durum yok apartmayalim lutfen
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bekir Kiran » Prş May 15, 2008 4:56 pm

ablam o zaman kategorılere ayırmaya gerek yoktukı.madem herkes ıstedıgı yere ıstedıgı konuyu acacak.orda sabıt baslık olarak dogum gunlerı yazmıssınız.bakıyorum bır suru dogum gunu muhabbetıde konu edılmıs.o zaman şiirlerı , düşünce platformunuda tanısma kaynasma ıcınde yayınlayalım.kategorılere ayırmaya gerek yoktukı o zaman.Site duzen tutmaz.ben bu işe dün başlamadım.kac yıldır bunla ugrasıyorum.neyse madem sız beyenmedınız saglık olsun.Yönetım sizde , sadece benım dusuncem o idi.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş May 15, 2008 5:16 pm

Bekir sen yillardir ugrasuyusunda biz uyuyoruk hemi , bir baslik var o basliga uyeler dogum gununu yazar, sonrada gunu geldiginde onlarin dogum gununu hep birlikte kutlariz sen rahatsiz oluyorsan bakmayi ver gec, uyeler ve yonetim bu olaydan gayet memenundur insanlari mutlu etmek kirliklik olusdurmaz ve her seye okadar olumsuz bakma...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cum May 30, 2008 7:39 pm

Herhalde paragaf sona erdi ya da yaz tatiline girdi. Bunu bilgi olarak yazmanızı temenni ederim. Yok eğer devam ediyorsa birisi sayfa açsada başlasak yazmaya.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt May 31, 2008 2:40 pm

paragaf sona ermedi yonetimde calisiyor vede ozel hayatlari var, bunu anlamak cokmu zor geldi anlamadim , sonra paragaf basligini aksam 21.00 kadar bolum yetkilisi vede yonetim acmamissa herkes o basligi acabilir, hep karsi tarafdan beklemeyelim lutfen kimse neden o basligi actiniz diye size soru sormaz, saygilarimla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir